Închide meniul

Ilie Dumitrescu a auzit că Ianis Hagi a refuzat-o pe Rapid și a venit cu un sfat important! Mesaj direct pentru fiul „Regelui”

Alex Ioniță Publicat: 27 august 2024, 8:19

Reclamă
Ilie Dumitrescu a auzit că Ianis Hagi a refuzat-o pe Rapid și a venit cu un sfat important! Mesaj direct pentru fiul Regelui”

Ilie Dumitrescu a auzit că Ianis Hagi a refuzat-o pe Rapid și a venit cu un sfat important!

Colaj cu Ilie Dumitrescu și Ianis Hagi / AS.ro și Profimedia

Ilie Dumitrescu a auzit că Ianis Hagi a refuzat-o pe Rapid și a venit cu un sfat important! Fostul internațional a vorbit deschis despre situația „Prințului”, legitimat, în prezent, la Rangers.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ultima perioadă au apărut zvonuri legate de o posibilă revenire a lui Ianis Hagi, în Liga 1, la Rapid. Echipa lui Dan Șucu ar fi făcut o ofertă importantă pentru fiul lui Gică Hagi.

Ilie Dumitrescu a auzit că Ianis Hagi a refuzat-o pe Rapid și a venit cu un sfat important!

Totuși, potrivit informațiilor oferite de presa din Scoția, Ianis Hagi a refuzat oferta primită din partea giuleștenilor și a decis să rămână, cel puțin pentru moment, la Rangers.

Chiar tatăl jucătorului, Gică Hagi, a spus că fiul său va juca, în țara noastră, doar pentru Farul Constanța.

Ilie Dumitrescu i-a dat un sfat important lui Ianis și a transmis că acesta ar trebui să ia în calcul o revenire în Liga 1, pentru a-și relansa cariera.

Reclamă
Reclamă

„El trebuie să joace. Există și posibilitatea asta, da (n.r. să se întoarcă la Farul). Decât să fii la echipa a doua la Rangers…

Eu cred că se va rezolva și problema asta, pe cale amiabilă, cât de curând. Să se despartă, da”, a spus Ilie Dumitrescu, la digisport.ro.

Gică Hagi, anunţ despre viitorul lui Ianis Hagi

Gică Hagi a făcut un anunţ categoric despre viitorul lui Ianis Hagi, după ce acesta a fost dorit de Rapid. „Regele” a lămurit totul şi a transmis că fiul său nu ia în calcul o eventuală mutare în Giuleşti.

Reclamă

În ultima perioadă s-a zvonit că Ianis Hagi ar fi aproape să revină în Liga 1 şi să semneze cu Rapid. Scoţienii au anunţat, în această seară, că internaţionalul român l-a refuzat pe Dan Şucu şi va continua în străinătate.

Gică Hagi a fost întrebat despre viitorul lui Ianis Hagi, imediat după remiza dintre Farul şi UTA. „Regele” nu s-a putut abţine şi a oferit un mesaj clar, mărturisind că singura echipă din Liga 1 la care fiul său va mai evolua este Farul.

De asemenea, Gică Hagi a transmis că Ianis va continua să evolueze în străinătate, indiferent de decizia pe care oficialii de la Rangers o vor lua.

„(N.r. Despre Ianis) La câte se zic…ce să comentez. Ianis, dacă vine în România, vine doar la Farul. Uitaţi de altceva, şi punct. Ianis stă afară. Nu ce zice Rangers, ce zic eu!”, a declarat Gică Hagi, conform digisport.ro.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:12

Gigi Becali, dezvăluiri fabuloase despre Gabi Tamaş: „Am pierdut campionatul! Voiau să-l dea afară!” Ce a spus şi Cristi Borcea

17:05

Cristiano Ronaldo, invitat de marcă la tragerea la sorţi a Ligii Campionilor. Moment special pregătit de UEFA

16:47

Sporting – Porto (sâmbătă, 22:30). Sezonul 2024-2025 din Liga Portugal e exclusiv în AntenaPLAY

16:37

Tatăl lui Max Verstappen a răbufnit după MP al Ţărilor de Jos! Discurs dur la adresa Red Bull: „N-ar trebui să o spun”

16:12

Gigi Becali, atac teribil asupra unui jucător venit la FCSB: „Dacă nu îl luam pe el, eram calificaţi în Liga Campionilor”

16:10

Ce se va întâmpla cu Vlad Chiricheş, la meciul cu LASK Linz! Anunţul lui Gigi Becali: „Avem emoţii!”

1 VIDEOBraga – Moreirense 3-1 a fost în AntenaPLAY! Sporting, FC Porto și Benfica, spectacol în etapa a 3-a din Liga Portugal 2 „Îţi dai seama ce hal de fotbalist?!” Gigi Becali a umilit un fotbalist în direct la TV: „Uitaţi-o pe asta, că e de râs!” 3 Gigi Becali, decizie radicală după 0-2 cu Hermannstadt! Patronul nu mai ține cont de nimic: „Mă duc la echipă! Să țip, să urlu” 4 Gigi Becali l-a distrus pe Chiricheş după dezastrul cu Hermannstadt: „Cu el mi-e frică! Te doare capul” 5 Elias Charalambous, după Hermannstadt – FCSB 2-0: „E o greşeală care ne costă! Trebuie să găsim soluţii” 6 EXCLUSIVGigi Becali s-a răzgândit după ce a făcut iureş la TV şi a anunţat o decizie radicală la FCSB!
Citește și