Închide meniul

Ilie Dumitrescu a auzit criticile şi a lansat un avertisment pentru Gigi Becali: „Trebuie să-i dai mai multă încredere!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 septembrie 2024, 9:56

Reclamă
Ilie Dumitrescu a auzit criticile şi a lansat un avertisment pentru Gigi Becali: „Trebuie să-i dai mai multă încredere!

Ilie Dumitrescu un avertisment pentru Gigi Becali

Ilie Dumitrescu şi Gigi Becali / Hepta

Ilie Dumitrescu un avertisment pentru Gigi Becali, care a pus „tunurile” pe cel mai scump transfer al verii realizat la FCSB. Fostul atacant al roş-albaştrilor este convins că Marius Ştefănescu va da randament şi la noua sa echipă, dacă nu va mai fi criticat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Transferat cu 1.3 milioane de euro de la Sepsi, Ştefănescu a fost titular cu UTA. Nu l-a mulţumit pe patron şi a fost schimbat la pauză. În victoria cu LASK Linz, care a dus-o pe FCSB în grupa principală din Europa League, mijlocaşul ofensiv a fost „uitat” pe bancă.

Ilie Dumitrescu a lansat un avertisment pentru Gigi Becali. Ce a spus de Marius Ştefănescu

Ilie Dumitrescu este sigur că Marius Ştefănescu are nevoie de timp pentru a se adapta la campioana României.

Cred că are nevoie de mai mult timp. E clar că presiunea e diferită, nici nu se compară ceea ce trăiește în momentul de față la FCSB și cum era tratat la Sepsi. E o investiție, din punctul meu de vedere. S-a plătit o sumă importantă, trebuie să-i dai mai multă încredere.

Ideea e că aici, la un club ca FCSB, e și competiție pe post. Nu ești doar tu. Există această concurență, dar la un moment își va intra și el în rol. E o investiție bună, va ajuta echipa”, a declarat Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

Reclamă
Reclamă

Două goluri şi o pasă decisivă a reuşit Marius Ştefănescu în cele 14 meciuri jucate în tricoul FCSB-ului. Sezonul trecut a reuşit 14 goluri şi 5 pase decisive, în campionat, pentru Sepsi Sf. Gheroghe.

Laszlo Dioszegi ştie de ce Marius Ştefănescu nu s-a impus la FCSB: „De-asta nu dă randament”

Laszlo Dioszegi ştie de ce Marius Ştefănescu nu s-a impus la FCSB. Fostul jucător de la Sepsi Sf. Gheorghe s-a transferat vara aceasta la campioana României, dar nu a reuşit să îl impresioneze pe Gigi Becali.

Laszlo Dioszegi, patronul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, este de părere că fostul său jucător a fost afectat de criticile venite din partea patronului FCSB, susţinând că Ştefănescu este o persoană sensibilă:

Reclamă

Ștefănescu este un băiat sensibil. Poate din cauza faptului că s-a gândit că atunci când îi merge la FCSB o să fie la fel cum e la noi și deja toți băieții o să primească la fel cum a fost la noi, o să-i fie ușor să marcheze și să dea pase de goluri.

Eu am văzut toate meciurile. Nu pot să spun că a jucat rău și nici nu pot să spun că a jucat cum a jucat la noi. Fiecare jucător are nevoie de timp, să se adapteze la noua echipă, la noua schemă a echipei, la antrenor, la staff.

Este un tip care, eu așa consider, nu înghite așa de bine dacă este certat. Am văzut că a fost certat, acum degeaba ne ascundem după degete. A fost certat de vreo două ori. Consider că din cauza asta nu mai dă randamentul scontat. Nu pot să spun că e orgolios. O să vedem asta în următoarele etape, ce o să facă pe teren, dar jucătorii sunt ca ouăle”, a declarat Laszlo Dioszegi, potrivit fanatik.ro.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:36

„E ruşinos!” Mihai Stoica, pus la zid de Bernd Storck. Discurs dur la adresa oficialului FCSB: „Nu are cum”

16:30

Steaua – FCU Craiova, 17:00, LIVE SCORE. Echipele de start

16:06

Gigi Becali, ofertă de 1.1 milioane de euro pentru un jucător! Răspunsul pe care l-a primit patronul FCSB-ului

15:33

Mircea Lucescu i-a cucerit pe jucătorii României: „Este un monument al fotbalului”

15:17

U Cluj – Dinamo LIVE TEXT (21:30). Duel între revelaţiile acestui început de sezon. Ambele pot ajunge pe primul loc

14:30

Rapid transferă din Serie A! Viorel Moldovan a confirmat negocierile cu Filippo Melegoni: „Sperăm să închidem azi”

1 VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu al Italiei, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! Sărbătoare la Monza 2 Foto„E păcat!” I-a fost alături un deceniu lui Bernadette Szocs şi a spus totul după marea dezamăgire din viaţa vedetei 3 VIDEOLeonardo Fornaroli a câștigat titlul în Formula 3! Duel spectaculos cu Mini în etapa din Italia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOGabriel Bortoleto a câștigat cursa din etapa de Formula 2 din Italia, live în AntenaPLAY 5 FCSB – UTA 2-0! Băluță și Ngezana, eroii campioanei! Echipa lui Gigi Becali, prima victorie după 2 eșecuri suferite la rând 6 Situaţia în care a ajuns David Popovici, la antrenamente, după Jocurile Olimpice. Ce i-a putut cere lui Ion Ţiriac
Citește și