Închide meniul

„Degeaba ne ascundem după degete!” Laszlo Dioszegi ştie de ce Marius Ştefănescu nu s-a impus la FCSB: „De-asta nu dă randament”

Alex Masgras Publicat: 6 august 2024, 18:07

Reclamă
„Degeaba ne ascundem după degete! Laszlo Dioszegi ştie de ce Marius Ştefănescu nu s-a impus la FCSB: „De-asta nu dă randament

Laszlo Dioszegi ştie de ce Marius Ştefănescu nu s-a impus la FCSB: "De-asta nu dă randament"

Marius Ştefănescu, în tricoul celor de la FCSB / Profimedia

Laszlo Dioszegi ştie de ce Marius Ştefănescu nu s-a impus la FCSB. Fostul jucător de la Sepsi Sf. Gheorghe s-a transferat vara aceasta la campioana României, dar nu a reuşit să îl impresioneze pe Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tocmai din acest motiv, Marius Ştefănescu şi-a pierdut şi locul de titular şi nu va fi în primul 11 al meciului cu Sparta Praga, care va fi transmis în format LIVE TEXT pe AS.ro, de la ora 21:00.

„Degeaba ne ascundem după degete!” Laszlo Dioszegi ştie de ce Marius Ştefănescu nu s-a impus la FCSB: „De-asta nu dă randament”

Laszlo Dioszegi, patronul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, este de părere că fostul său jucător a fost afectat de criticile venite din partea patronului FCSB, susţinând că Ştefănescu este o persoană sensibilă:

„Ștefănescu este un băiat sensibil. Poate din cauza faptului că s-a gândit că atunci când îi merge la FCSB o să fie la fel cum e la noi și deja toți băieții o să primească la fel cum a fost la noi, o să-i fie ușor să marcheze și să dea pase de goluri.

Eu am văzut toate meciurile. Nu pot să spun că a jucat rău și nici nu pot să spun că a jucat cum a jucat la noi. Fiecare jucător are nevoie de timp, să se adapteze la noua echipă, la noua schemă a echipei, la antrenor, la staff.

Reclamă
Reclamă 4

Este un tip care, eu așa consider, nu înghite așa de bine dacă este certat. Am văzut că a fost certat, acum degeaba ne ascundem după degete. A fost certat de vreo două ori. Consider că din cauza asta nu mai dă randamentul scontat. Nu pot să spun că e orgolios. O să vedem asta în următoarele etape, ce o să facă pe teren, dar jucătorii sunt ca ouăle”, a declarat Laszlo Dioszegi, potrivit fanatik.ro.

Gigi Becali l-a scos din primul 11 pe Marius Ştefănescu pentru meciul cu Sparta Praga! Cine îi ia locul în echipa de start

Gigi Becali l-a scos din primul 11 pe Marius Ştefănescu pentru meciul cu Sparta Praga! Patronul roş-albaştrilor a decis ca Ştefănescu să nu fie titular cu Sparta Praga. Daniel Popa ar urma să îi ia locul în echipa de start lui Marius Ştefănescu.

Potrivit fanatik.ro, Gigi Becali le-a transmis celor din staff că nu mai vrea să îl vadă în primul 11 pe Ştefănescu cel puţin la meciul cu Sparta Praga.

Reclamă

Iată cum ar putea arăta FCSB diseară, la meciul cu Sparta Praga:

  • Târnovanu – Crețu, Ngezana, Dawa, Radunovic – Lixandru, Șut – Popa, Olaru, Băluță – Miculescu

Sparta Praga – FCSB e marţi, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro. Returul, din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, este marţea viitoare, de la ora 21:30. Returul se va disputa pe stadionul Ghencea.

Care va fi numărul total de medalii câştigate de Team Romania la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:57

Sparta Praga – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Duel infernal pentru campioana României în Liga Campionilor. Echipele de start

19:50

Louis Munteanu, dezvăluiri despre transferul la CFR Cluj: „FCSB nu a plătit bani”! De ce nu i-a răspuns lui Gigi Becali!

19:38

Zlatan Ibrahimovic ştie în ce sporturi s-ar fi putut lupta pentru medalie la Jocurile Olimpice: „Am fost o ciudăţenie a naturii”

19:19

Rapid l-a prezentat oficial pe Diogo Mendes! Prima reacţie a fotbalistului după ce a semnat cu giuleştenii

19:19

Jordan Chiles, mesaj tăios pentru contestatari după scandalul uriaş de la Jocurile Olimpice: „Gimnastica mea vorbește mai tare”

18:58

Oţelul – CFR Cluj a fost amânat! Programul etapei a 6-a din Liga 1. Când se joacă Rapid – Dinamo

1 FotoIubita lui Max Verstappen, răvăşitoare la nunta surorii sale. Kelly Piquet a atras toate privirile 2 FotoNadia Comăneci le-a cerut explicaţii arbitrelor după ce România a ratat dramatic bronzul la sol: „Am fost la arbitra şefă” 3 FotoArmand Duplantis şi-a doborât recordul mondial în proba de săritură cu prăjina! Este al nouălea record mondial pentru suedez! 4 FotoIubita fiului Nadiei Comăneci a atras toate privirile la Jocurile Olimpice. Imagini de senzaţie la Paris 5 FotoJordan Chiles s-a aşezat în genunchi la festivitatea de premiere, după ce i-a „suflat” bronzul româncei Ana Maria Bărbosu 6 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 10 | România, eliminată în optimi la tenis de masă! Emoţii în finalele pe aparate
Citește și