Închide meniul

Nana Falemi l-a umilit pe Mihai Pintilii: „Și un taximetrist poate câștiga două meciuri!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 16 ianuarie 2023, 22:12

Nana Falemi l-a umilit pe Mihai Pintilii: „Și un taximetrist poate câștiga două meciuri!

Mihai Pintilii

Mihai Pintilii, într-o conferință de presă / Antena Sport

Nana Falemi l-a umilit pe Mihai Pintilii. Fostul jucător de la FCSB crede că Pintilii nu poate să câștige titlul fără experiență ca antrenor. Falemi e de părere că Pintilii va pierde vestiarul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Ei fac o pregătire dură. În meciuri de pregătire contează cine începe mai devreme pregătirea. Dacă ai o săptămână în plus, contează. La FCSB sunt jucători nou-veniţi, în probe. Mai contează şi mâna antrenorului. În cantonament trebuie să biciuieşti jucătorii, să-i forţezi.

Nana Falemi l-a umilit pe Mihai Pintilii

Contează un antrenor care se poate impune şi, când suferă, să poată să meargă mai departe, dar nu cred că Pintilii are capacitatea asta. E bun organizator, dar nu cred că are capacitatea ca să ducă jucătorii mai departe, când trebuie să-i capaciteze.

Alaltăieri era colegul lor şi îi înţelege şi jucătorii joacă pentru Pintilii. Când devii dur, nu mai eşti ăla care înţelege. Îţi spun cum eram noi <<Băi, erai colegul nostru, acum ce faci?>>. Îi lipsesc anii de experienţă şi el nu-i are. În meciuri oficiale vom vedea trecerea de la coleg la antrenor.

După umila mea părere, şi un taximetrist poate câştiga două meciuri pe banca FCSB-ului. Problema se pune când echipa pierde, la reglaje, la discursul pe care-l ai, ce faci.

Reclamă

Un antrenor care nu are experienţă nu poate corecta, iar în timp va pierde vestiarul. Când îl scoţi pe fotbalist din zona de confort, atunci pot apărea conflicte. Conflictele vor apărea când va fi greu. Pentru ca echipa să crească şi echipa să obţină rezultate, atunci e nevoie de presiune, iar atunci să vedem cum se vor gestiona conflictele”, a spus Nana Falemi, conform orangesport.ro. 

Mihai Pintilii, susținut de Leo Strizu

Potrivit fanatik.ro, Gigi Becali s-a răzgândit şi nu îi mai caută înlocuitor lui Leo Strizu. Astfel, antrenorul în vârstă de 55 de ani va continua să fie „principalul” din acte. Mihai Pintilii va conduce însă antrenamentele.

Leo Strizu va sta pe bancă la confruntarea de la Sibiu, care va fi duminică, 22 ianuarie, de la ora 20:45, în format LIVE TEXT pe AS.ro. Lângă el îl va avea pe Pintilii, care rămâne cu funcţia de delegat.

Reclamă 4 / 0/3

Din informațiile pe care le am, strategia pe care a implementat-o Leo Strizu ar putea da roade. Și ar putea continua ca antrenor principal. La finalul cantonamentului vom lua o decizie.

Strizu nu ar fi făcut deplasarea în cantonament nici dacă decizia îmi aparținea. De ce? Are probleme mari. Părinții lui sunt bătrâni și bolnavi”, a declarat Mihai Stoica, săptămâna trecută, pentru orangesport.ro.

FCSB a mers fără Leo Strizu în cantonament

S-a aflat adevăratul motiv pentru care Leo Strizu nu a fost luat în cantonament de FCSB. Planul secret al lui Gigi Becali a ieșit la iveală.

FCSB a plecat în cantonamentul din Antalya, pe 4 ianuarie, fără antrenorul principal din acte, deținătorul de licentă PRO, Leo Strizu. Din informațiile AntenaSport, decizia roș-albaștrilor de a-l lăsa acasă pe Strizu are legătură cu încercările lui Gigi Becali de a scăpa din lot de fotbaliștii care l-au nemulțumit.

Pe lângă Leo Strizu, FCSB a mers în Turcia și fără mai mulți jucători, de care Gigi Becali își dorește să scape. Conform FRF, fotbaliștii pot reclama clubul dacă nu beneficiază de pregătire adecvată, ceea ce implică și îndrumare din partea unui antrenor cu licență PRO.

Ca să se asigure că jucătorii nu iau măsuri disciplinare împotriva FCSB, Gigi Becali l-a lăsat pe Leo Strizu acasă, să se ocupe de cei „exilați”.

Cluburile au obligația să folosească un management coerent, modern și eficient, bazat pe metode științifice și pe cooperarea permanentă cu jucătorii”, se arată în articolul 6 din Regulamentul privind Statutul și Transferul Jucătorilor de Fotbal.

Reclamă
Recomandări
  • Nana Falemi l-a umilit pe Mihai Pintilii

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și