Închide meniul

Ilie Dumitrescu a răbufnit după Farul – FCSB 0-4: „Mă enervezi! Toni Petrea antrenează echipa, nu Gigi Becali!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 26 aprilie 2022, 8:25

Ilie Dumitrescu a răbufnit după Farul – FCSB 0-4: „Mă enervezi! Toni Petrea antrenează echipa, nu Gigi Becali!

Toni Petrea este antrenorul lui FCSB

Hepta

Ilie Dumitrescu a răbufnit după ce FCSB a făcut spectacol la Ovidiu şi a învins-o pe Farul Constanţa cu 4-0. „Mister” este de părere că rezultatele foarte bune ale roş-albaştrilor se datorează exclusiv lui Toni Petrea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Eronat din start! Mai este până se se câștige campionatul. Dacă se va câștiga, trebuie să-i dăm credit lui Petrea pentru că toată pregătirea e făcută de staff. Echipa e antrenată de Petrea, de Neubert și de antrenorul cu portarii (n.r.- Marius Popa). Eu susțin cu tărie că echipa este antrenată de Petrea.

Ilie Dumitrescu a răbufnit după Farul – FCSB 0-4

Ca să ai o exprimare constantă, trebuie să fie mâna antrenorului. Că mai sunt momente în care Gigi Becali decide: `Să începem cu Mamut, cu Florinel Coman sau cu Șut, nu cu Edjouma…` Toți jucătorii sunt în antrenament, toți știu ce să joace. Sunt dubluri pe posturi. Nu cred că e problemă la Tănase, Olaru, Cordea, Popescu, Cristea, la Târnovanu, nu trebuie să mai vină Gigi Becali să-i bage în echipa de start.

Că mai sunt unul sau doi jucători cu semn de întrebare, așa era și pe vremea noastră. Atunci, decidea antrenorul, în speța asta decide Gigi. Când la pauză schimbă Gigi, atunci planul tactic este dat peste cap. Sunt momente, dar dacă câștigi campionatul și în condițiile astea, e mare performanță pentru Petrea.

Eu nu spun că sunt de acord că se implică un patron la echipă. Să știi că s-au mai câștigat campionate în trecut, când se mai dădea câte un bilețel și se începea cum voia Mister Gigi Becali. Mă enervezi! Vorbesc că s-au mai câștigat campionate în trecut și la masă, la dinner, la lunch, la prânz, se mai dădea câte un nume: Începem azi cu X. Vorbesc de perioada în care Gigi Becali a venit la clubul ăsta”, a declarat Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Cum vede Toni Petrea lupta la titlu, după Farul Constanţa – FCSB 0-4

Trupa lui Toni Petrea s-a distrat cu echipa lui Gică Hagi, în runda a 6-a din play-off. Antrenorul FCSB-ului s-a declarat foarte mulțumit de jocul echipei sale. Petrea rămâne concentrat pe ultimele 4 „finale” din acest sezon, care vor decide titlul de campioană din Liga 1.

„O victorie importantă. Am controlat jocul. În repriza a doua am mai redus motoarele. Am avut câteva situații de a marca. Scorul, un pic surprinzător pentru mine. Nu mă gândeam decât la cele trei puncte.

(n.r. – Despre Florinel Coman) A intrat bine. A avut o repriză bună, apoi s-a sufocat. I-am dat libertate să se miște și în partea stângă. A făcut-o bine pe toate pozițiile.

Reclamă 4 / 0/3

Avem jucători desemnați (n.r. – despre ordinea de la penalty). Primul e Tănase, al doilea e în funcție de ce jucători sunt pe teren. Ținând cont că ultimele două play-off-uri le-am pierdut cum le-am pierdut, cred că s-a mai acumulat experiență.

Mai sunt patru jocuri foarte grele. Și adversarele noastre câștigă. Tot timpul le spun să se bucure de jocurile astea cu echipe bune. Eu așa cred (n.r. – dacă meciurile se vor decide doar pe teren). Nu vreau să mă duc cu gândul până la alte lucruri. Lupta e foarte strânsă, cred că e un lucru binevenit. Eu am 25 de jucători cu care trebuie să vorbesc, să-i fac să înțeleagă ceea ce doresc eu.”, a spus Toni Petrea, pentru digisport.ro.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și