Închide meniul

Ilie Dumitrescu a rupt tăcerea, după 12 ani, despre plecarea de la FCSB! De ce nu a primit niciun ban de la Gigi Becali: „Respectă măcar atât!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 septembrie 2022, 9:30

Ilie Dumitrescu a rupt tăcerea, după 12 ani, despre plecarea de la FCSB! De ce nu a primit niciun ban de la Gigi Becali: „Respectă măcar atât!

Ilie Dumitrescu a rupt tăcerea, după 12 ani, despre plecarea de la FCSB

Ilie Dumitrescu a fost antrenorul echipei lui Gigi Becali / Profimediaimages

Ilie Dumitrescu a rupt tăcerea despre plecarea de la FCSB, din 2010. „Mister” a rezistat numai 8 meciuri pe banca roş-albaştrilor şi a explicat de ce nu a primit niciun ban de la Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul atacant al Stelei şi al Generaţiei de Aur a vorbit despre ceea ce s-a întâmplat în urmă cu 12 ani şi ce înţelegere a avut cu patronul echipei. Gigi Becali chiar a încălcat acel „gentlemans’s agreement” stabilit cu Ilie Dumitrescu.

Ilie Dumitrescu a rupt tăcerea, după 12 ani, despre plecarea de la FCSB

”De ce nu am luat niciun ban? Că nu am vrut să iau bani de la el vreodată! Așa am vrut. I-am spus: `Respectă măcar să nu ieși să vorbești, după șase luni tragem linie! Și așa nu am contract, pe ce să discutăm?` Nu a reușit să respecte gentleman agreement-ul ăsta între noi. Am venit și după…

Cred că Pițurcă îi ceruse o garanție de vreo cinci milioane de euro, nu știu care era înțelegerea între ei. Și i-am zis că vin să-l ajut, să mă lase șase luni că am încredere că pot să fac treabă. `Și-mi pui un bonus la finalul campionatului și la intrarea în Champions League`.

Am avut un orgoliu, sunt foarte muți antrenori care vin, semnează… Adică nu semnează, `îți mai dau niște bani așa, am semnat`. Mă rog, nu mai contează”, a declarat Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

Reclamă

Ilie Dumitrescu a antrenat-o pe echipa lui Gigi Becali în cinci meciuri din campionat, perioadă în care a obţinut 2 victorii, 2 egaluri şi o înfrângere. A mai stat pe bancă şi în cupele europene, în „dubla” cu Grasshoper şi în eşecul cu Liverpool, scor 1-4.

Oțelul Galați, FC Brașov, Alki Larnaca, România U21, FCM Bacău, Apollon Limassol, AEK Atena, AO Egaleo, Akratitos, Kallithea, PAOK, Panthrakikos și FCSB sunt echipele antrenate de Ilie Dumitrescu.

Ilie Dumitrescu l-a pus la zid pe Gigi Becali

Ilie Dumitrescu l-a pus la zid pe Gigi Becali, după ce l-a dat afară de la FCSB pe Vadim Raţă. Fundaşul a fost înlăturat de la echipă după doar 3 meciuri.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a plătit 40.000 de euro după decizia luată. Fotbalistul nici măcar nu îşi găsise un apartament unde să se mute.

Vrei să mă trimiți înapoi la Voluntari, dă-mi 50-60 la sută din salariu că ești șmecher. Mi-ai făcut contractul un an sau doi, de ce să mă dai retur? Nu așa se face un transfer. Când se face un transfer trebuie să îți asumi ’Domnule, am semnat cu un jucător, trebuie să respect contractul!’.

Băiatul ăsta își caută apartament și îl trimiți înapoi. Unde ai văzut asta în Austria, în Germania, în Anglia, în Spania, după două săptămâni să îl trimiți înapoi? ’Îți dau 20.000 sau 40.000’, nu se poate, urât. ’Domnule, nu te mai vreau și iau decizia asta. Cât trebuie să îți dau? 50.000, 60.000, 100.000, cât ai tu salariul? Ia banii ăștia și du-te, nu vreau să te văd’.

Probabil i-a dat ceva la semnătură și i-a mai dat vreo două salarii și ce a zis băiatul, ’Am stat și eu două săptămâni, m-am pregătit cu băieții ăia de la FCSB. Am luat ceva la semnătură, am mai luat două-trei salarii și mă întorc’”, a declarat Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
Vezi toate știrile
Citește și