Închide meniul

Ilie Dumitrescu a tras concluziile, după ce FCSB a învins-o la limită pe Botoşani: „Încă suferă!”

Viviana Moraru Publicat: 8 octombrie 2023, 8:11

Reclamă
Ilie Dumitrescu a tras concluziile, după ce FCSB a învins-o la limită pe Botoşani: „Încă suferă!

Ilie Dumitrescu a tras concluziile, după ce FCSB a învins-o la limită pe Botoşani

Jucătorii de la FCSB, în timpul meciului cu Botoşani/ Hepta

Ilie Dumitrescu a tras concluziile, după ce FCSB a învins-o la limită pe Botoşani, scor 1-0. Fostul internaţional a declarat că a fost o diferenţă majoră între cele două echipe, însă a remarcat faptul că roş-albaştrii suferă la capitolul faze fixe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB s-a impus cu 1-0 în deplasarea de la Botoşani, graţie golului marcat de Mihai Lixandru. Mijlocaşul a fost titularizat în echipa roş-albastră, lăsându-l pe bancă pe Adrian Şut.

Ilie Dumitrescu a tras concluziile, după ce FCSB a învins-o la limită pe Botoşani

Ilie Dumitrescu a subliniat că Botoşani a avut doar două ocazii notabile, pe parcursul meciului cu FCSB, iar Ştefan Târnovanu a fost pe fază. Fostul internaţional a declarat că o şansă a moldovenilor a venit în urma unei greşeli a roş-albaştrilor, la o fază fixă.

„Mister” l-a remarcat pe Mihai Lixandru, autorul golului, cât şi pe Ovidiu Popescu, intrat după pauză, mărturisind că aceştia au interpretat bine jocul moldovenilor lui Alexa.

„Totuși a fost diferență între FCSB și Botoșani. În a doua (n.r. repriză), dacă, uite, FCSB-ul s-a retras în anumite momente și adversarul ataca pozițional.

Reclamă

E foarte greu să-și creeze ocazii. FCSB-ul încă suferă la faze fixe. Acolo a fostă o fază, o deviere și a ajuns mingea la Mouaddib. Acolo a fost singura ocazie importantă. A scos Târnovanu cu piciorul.

Și a mai fost una când a dat cu piciorul pe lângă ea și a ajuns mingea la Florescu, care dă peste poartă.

Dar, în rest așa, a interpretat bine jocul ăsta pe faza defensivă, avându-i pe Lixandru și pe Ovidiu Popescu în fața apărării acolo”, a declarat Ilie Dumitrescu, conform digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ştefan Târnovanu, explicaţii după ce FCSB s-a chinuit cu ultima clasată

Ştefan Târnovanu a venit cu explicaţii după ce FCSB s-a chinuit cu ultima clasată a Ligii 1. Roş-albaştrii au învins-o la limită pe FC Botoşani, scor 1-0, în etapa a 12-a a Ligii 1.

„Un meci dificil pentru că am avut un gazon…. nu înţeleg de ce gazdele nu au vrut să-l ude. A fost impracticabil! Mă bucur că am câştigat şi am luat 3 puncte. Nu poţi să dai 2 pase, nu ai cum să joci fotbal. Dar mă bucur că ne-am adaptat.

Suntem bine, suntem pe primul loc, încercăm să stăm cât mai mult acolo. Vedem ce va face şi CFR Cluj.

Din fericire noi jucăm luna viitoare cu Israel, acum avem 2 meciuri şi vrem să le câştigăm şi să mergem la EURO. Dacă ne luăm după hârtie, probabil în Belarus e mai greu. Dar nu se ştie niciodată. Trebuie să luăm 6 puncte şi să ne calificăm„, a declarat Ştefan Târnovanu la digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și