Închide meniul

Ilie Dumitrescu a vorbit despre posibila retragere a lui Neluțu Varga de la CFR Cluj: „Este un deficit financiar acolo, omul a investit foarte mult!”

Cosmin Olteanu Publicat: 9 mai 2023, 18:43

Reclamă
Ilie Dumitrescu a vorbit despre posibila retragere a lui Neluțu Varga de la CFR Cluj: Este un deficit financiar acolo, omul a investit foarte mult!”

Neluţu Varga a decis cine va fi antrenor la CFR Cluj în 2024

Neluţu Varga, în timpul unui meci / Hepta

Ilie Dumitrescu a vorbit despre posibila retragere a lui Neluțu Varga de la CFR Cluj! Patronul campioanei României și-a anunțat ieșirea din fotbal, după partida CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1, din etapa a 7-a a play-off-ului Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul meciului cu Universitatea Craiova, Neluțu Varga s-a declarat siderat de arbitrajul din Liga 1, motiv pentru care ar fi decis să o părăsească pe CFR Cluj.

Ilie Dumitrescu a vorbit despre posibila retragere a lui Neluțu Varga de la CFR Cluj

Fostul internațional român este de părere că anunțul lui Neluțu Varga ar putea deveni realitate, deoarece CFR Cluj se confruntă cu un deficit financiar.

„Gigi Becali nu s-a retras şi nu cred că se va retrage din fotbal. În cazul lui Neluţu Varga, este un deficit financiar acolo, omul a investit foarte mult. Bugetul echipei este unul mare, consistent, şi în acelaşi timp dacă nu ai încasări şi din competiţiile europene e greu. Dacă performanţa de pe plan intern nu este susţinută măcar în Europa League sau Conference League, să ai şi nişte venituri din vânzări de jucători, e greu”, a declarat Ilie Dumitrescu, prezent marţi la meciurile din runda a patra a turneului de şah Superbet Chess Classic Romania 2023.

În prezent, CFR Cluj se află pe locul 3 din play-off-ul Ligii 1, cu 39 de puncte obținute, la șapte lungimi în spatele liderului Farul Constanța.

Reclamă

În următoarea partidă de campionat, CFR Cluj o va întâlni, în deplasare, pe FCSB. Meciul este programat duminică, de la ora 21:00, și va putea fi urmărit, în format live text, pe AS.ro.

Ilie Dumitrescu: „Lupta la titlu se va duce între Farul şi FCSB!”

Totodată, Ilie Dumitrescu spune că, în opinia sa, lupta la titlul se va da între Farul și FCSB.

„Un lucru este cert, lupta la titlu se va duce între Farul şi FCSB, este un play-off interesant, poate cel mai puternic play-off din ultimii ani. Este o competiţie extrem de interesantă, puternică şi e mult suspans. În trecut, tensiunea poate că ar fi constituit un avantaj pentru FCSB, dar dacă ne uităm acum la lotul echipei Farul, este un mix între jucători cu mare experienţă, Alibec, Artean, Băluţă, Nedelcu, dar şi jucători de mare perspectivă, cum ar fi Grameni sau Mazilu. Am văzut cum sunt abordate meciurile cu încărcătura.

Reclamă 4 / 0/3

Farul pe mine mă surprinde, aceşti copii, Mazilu, Grameni, Borza, jucători care mă sperie când mă gândesc câţi ani au, 17 ani, sunt clasa a XI-a. Eu m-am impus pe la 19 ani, Hagi a fost pe la 17 ani, un talent rar. Dar uite că există o muncă foarte bine făcută la academie la Hagi şi vedem că în fiecare an vine cu câte ceva. Este un an extrem de important pentru Farul”, a mai spus Ilie Dumitrescu.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și