Închide meniul

Ilie Dumitrescu anunţă 3 transferuri la CFR Cluj: „Acolo nu e ca la FCSB!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 16 decembrie 2022, 12:22

Ilie Dumitrescu anunţă 3 transferuri la CFR Cluj: „Acolo nu e ca la FCSB!

Ilie Dumitrescu s-a convins după primul meci al FCSB-ului

Ilie Dumitrescu, în cadrul unui eveniment / Antena Sport

Ilie Dumitrescu anunţă 3 transferuri la CFR Cluj, în această iarnă. „Mister” susţine că echipa lui Dan Petrescu se va întări pentru a forţa un nou titlu în Liga 1, al 6-lea consecutiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victoria cu FCSB i-ar fi convins pe cei din conducerea feroviarilor să umble din nou în conturi, şansele la titlu devenind reale, echipa fiind pe locul 2 în Liga 1, la egalitate cu Farul lui Gică Hagi.

Ilie Dumitrescu anunţă 3 transferuri la CFR Cluj

„CFR se va întări cu trei jucători în iarnă. Veți vedea. Nu am informații de la club, nu vorbesc cu Dan Petrescu sau cu Cristi Balaj. Nu vorbesc cu nimeni de la CFR.

Dar, vă dau în scris că o să aducă trei jucători și nu va ceda pe nimeni. Acolo nu e ca la FCSB, că <<îl dau gratis pe Dulca, pe Boboc>>”, a spus Ilie Dumitrescu, citat de digisport.ro.

Cristi Balaj nu l-a iertat pe Mihai Stoica, după FCSB – CFR Cluj 0-1!

Cristi Balaj nu l-a iertat pe Mihai Stoica, după FCSB – CFR Cluj 0-1. Președintele campioanei i-a dat replica lui MM, după ce managerul general al roș-albaștrilor declarase că îi e mai frică de meciul cu Chindia decât de cel cu trupa lui Dan Petrescu.

Reclamă

“Greu, puteau să câștige și ei, au avut câteva ocazii, nu a fost neapărat un meci spectaculos. Noi am văzut diferit decât voi, cel mai bun jucător al lor a fost portarul, care a avut câteva intervenții foarte bune.

În rest, a fost așa cum ne-am așteptat. Pe noi ne interesează să nu primim gol și, dacă se poate, să înscriem cel puțin unul.

Am spus că se joacă în continuare campionatul, e diferit de celelalte campionate, avem mai multe echipe care se bat la titlu, unele echipe cu lotul pe care îl au, alții cu investiții.

Reclamă 4 / 0/3

Noi suntem profesioniști, tratăm cu aceeași seriozitate orice adversar, nu pot să spun că nu ne e frică de niciun adversar, așa cum am mai auzit că spun unii, că le e frică de meciul cu Chindia, dar nu cu CFR.

În primul rând, câștigi un campionat cu echipele mai slabe, nu cu cele mari. Nu ai voie să pierzi cu aceste echipe”, a spus Cristi Balaj, pentru digisport.ro.

În urma victoriei de pe Arena Națională, CFR Cluj a acumulat 44 de puncte, tot atâtea câte are și liderul Farul, însă ardelenii sunt dezavantajați de meciurile directe cu echipa lui Gică Hagi. De cealaltă parte, FCSB a rămas pe poziția a 4-a, cu 35 de puncte.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:14 LIVE VIDEOHull City – Ipswich se joacă ACUM în AntenaPLAY! Blackburn – Coventry 0-0. Spectacol în Championship 22:11 VIDEOBenfica – Braga 3-1 a fost în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 21:56 VIDEODiscurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile 21:45 LIVE TEXTFCSB – Farul 2-1! Alexandru Băluţă a dat lovitura! Roş-albaştrii, la doar câteva minute de titlu 21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă seria fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare Vezi toate știrile
Citește și