Închide meniul

Ilie Dumitrescu, back in business după 12 ani! „Mister” a primit o ofertă din Liga 1: „E un club important! Va fi un proiect destul de serios!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 20 aprilie 2022, 20:00

Ilie Dumitrescu, back in business după 12 ani! „Mister a primit o ofertă din Liga 1: „E un club important! Va fi un proiect destul de serios!

Reacția lui Ilie Dumitrescu, după FCSB - FC Argeș 4-0

Hepta

Ilie Dumitrescu este aproape de revenirea în fotbal, la 12 ani după ultima sa funcţie. În 2010, „Mister” a fost antrenor la FCSB, după care a devenit analist sportiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Dumitrescu a fost ofertat de UTA Arad, care îl vrea în conducerea clubului. „Bătrâna Doamnă” pregăteşte „revoluţia” în Liga 1 şi ţinteşte zona play-off-ului.

Ilie Dumitrescu, back in business

”Am fost invitat de Simion Apreutese la meciul Sepsi – UTA. Există posibilitatea ca dânsul să fie implicat acolo, mi s-a propus o funcție. E un club de tradiție, important în fotbalul românesc. Prima dată e extrem de important ca domnul Simion să se implice în viața clubului.

Dacă nu se va implica, nu am ce să… Sunt hotărât! Deocamdată, funcția nu s-a stabilit. Important e să fac parte din proiectul ăsta. Și Consiliul Județean, și Primăria trebuie să susțină echipa, pentru că e echipa orașului. Îmi place ideea și va fi un proiect destul de serios”, a declarat Ilie Dumitrescu, citat de digisport.ro.

„Mister”, sfat pentru Edi Iordănescu

Ilie Dumitrescu l-a sfătuit pe Edi Iordănescu în privința lui Octavian Popescu. ”Mister” a explicat unde ar trebui folosi tânărul jucător al FCSB la echipa națională pentru a da cel mai bun randament.

Reclamă

Octavian Popescu a fost rezervă în confruntările amicale cu Grecia, scor 0-1, și Israel, scor 2-2. Ilie Dumitrescu crede că ”perla” FCSB ar putea să joace ”în spatele atacantului sau ca inter”, în aceeași echipă de start cu Valentin Mihăilă.

„A fost o competiție pe post, unde echipa națională este acoperită ca mijlocaș de bandă în partea stângă. Ai 4 soluții: Ivan, Mitriță, Mihăilă și Tavi Popescu. Ideea e, dacă se poate, să joace și Tavi Popescu și Mihăilă, de exemplu, în aceeași formulă.

Cred că Tavi Popescu ar da cel mai bun randament în spatele atacantului sau undeva ca inter. Dacă ne uităm în multe meciuri, când FCSB a revenit, s-a schimbat sistemul, a fost mutat cineva în bandă, iar Tavi Popescu a venit la interior”, a declarat Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și