Închide meniul

Ilie Dumitrescu chiar crede că Gigi Becali se retrage din fotbal şi renunţă la FCSB: „E obosit, a avut 16 tensiune!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 aprilie 2023, 20:05

Reclamă
Ilie Dumitrescu chiar crede că Gigi Becali se retrage din fotbal şi renunţă la FCSB: „E obosit, a avut 16 tensiune!

Ilie Dumitrescu chiar crede că Gigi Becali se retrage din fotbal şi renunţă la FCSB

Gică Hagi și Ilie Dumitrescu, în cadrul unui eveniment/ Hepta

Ilie Dumitrescu chiar crede că Gigi Becali se retrage din fotbal şi renunţă definitiv la FCSB. Fostul jucător aşi antrenor al roş-albaştrilor a vorbit despre motivele care l-ar fi dus pe latifundiarul din Pipera să ia o astfel de decizie drastică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a mai anunţat şi în trecut că este gata să renunţe la echipa de fotbal pe care a preluat-o în urmă cu două decenii. Totuşi, s-a răzgândit în cele din urmă şi a rămas la conducerea clubului din Berceni. Eşecul cu Rapid l-a făcut însă să anunţe că nu mai poate fi înduplecat.

Ilie Dumitrescu chiar crede că Gigi Becali se retrage din fotbal şi renunţă la FCSB

Eu… gata! Am terminat. Eu ies din fotbal. Nu mă mai interesează. Vreau să termin. De ce? Am 65 de ani. Eu, care la 65 de ani, să nu dorm noaptea. Să fac tensiune din cauza lui Feşnic. El trebuia să se numească «întuneric». Din cauza lui ies„, a declarat Gigi Becali la o conferinţă de presă ţinută la Palat.

Ilie Dumitrescu ia în calcul varianta prin care FCSB va avea un nou patron. Gigi Becali cere 25 de milioane de euro în schimbul pachetului majoritar de acţiuni.

Ştiu că nu renunţă foarte uşor la echipa asta de fotbal, a investit foarte mult. Trăieşte pentru fotbal, dar poate a obosit. Există şi posibilitatea ca el să aibă mai multă linişte. Rămâne un subiect deschis!

Reclamă

E o reacţie imediat după, eu mă aşteptam să spună că tot el câştigă campionatul. E obosit, a avut 16 tensiune, se gândeşte şi la sănătate. E foarte logică explicaţia!„, a spus Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

Gigi Becali a anunţat cine va fi noul şef FCSB, după retragerea lui de la echipă. Latifundiarul din Pipera a mărturisit că Mihai Stoica va fi omul său de bază, iar el va decide totul la echipă. De asemenea, Becali a menţionat că nu se va mai uita nici la meciuri, şi nu se va mai implica nici când va fi vorba de schimbări.

Gigi Becali a anunţat cine va fi noul şef de la FCSB, după retragerea lui

Gigi Becali a dezvăluit că Mihai Stoica va avea libertate deplină la FCSB, mărturisind că acesta nu va mai ocupa poziţia de manager general, ci va deveni preşedinte în Consiliul de Administraţie.

Reclamă 4 / 0/3

O să vedeți la Registrul Comerțului pe numele cui voi pune echipa. O s-o pun pe numele surorii mele și o s-o vând când o să pot.

La meciuri n-o să mă mai uit. Meme o să fie președintele Consiliului de Administrație, el va comanda totul. Pe mine nu mă mai interesează nimic, nici măcar schimbările. Ce o fi, o fi, să fie! Nici nu mă mai bag. După meci întreb și eu scorul ca să vedem ce a fost.

Jucătorii îşi vor lua banii. Este MM acolo. Eu la meciuri nu mă mai uit. Ce-mi dă mie fotbalul. Boală!”, a declarat Gigi Becali, într-o conferinţă de presă de la Palat.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” Vezi toate știrile
Citește și