Închide meniul

Gigi Becali a anunţat cine va fi noul şef de la FCSB, după retragerea lui: „El va comanda totul!”

Viviana Moraru Publicat: 24 aprilie 2023, 12:57

Reclamă
Gigi Becali a anunţat cine va fi noul şef de la FCSB, după retragerea lui: „El va comanda totul!

Gigi Becali a anunţat cine va fi noul şef de la FCSB

Gigi Becali / Hepta

Gigi Becali a anunţat cine va fi noul şef FCSB, după retragerea lui de la echipă. Latifundiarul din Pipera a mărturisit că Mihai Stoica va fi omul său de bază, iar el va decide totul la echipă. De asemenea, Becali a menţionat că nu se va mai uita nici la meciuri, şi nu se va mai implica nici când va fi vorba de schimbări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a anunţat că se va retrage din fotbal. Acesta a fost extrem de nemulţumit de modul în care Horaţiu Feşnic a arbitrat derby-ul dintre Rapid şi FCSB.

Gigi Becali a anunţat cine va fi noul şef de la FCSB, după retragerea lui

Gigi Becali a dezvăluit că Mihai Stoica va avea libertate deplină la FCSB, mărturisind că acesta nu va mai ocupa poziţia de manager general, ci va deveni preşedinte în Consiliul de Administraţie.

De asemenea, Becali a declarat că nu se va mai implica deloc peste antrenorii săi, şi nici măcar nu se va mai uita la meciurile FCSB-ului, MM Stoica fiind cel care îi va comunica la final, rezultatul.

„Nu mai vreau să am de-a face cu ei. Sunt nişte copii prea obraznici. Prea fără bun-simţ. Vassaras stă numai prin Grecia. Că suntem noi proşti. Eu nu mai vreau să fiu. Am terminat cu voi, cu oameni fără demnitate ce sunteţi.

Reclamă

O să vedeți la Registrul Comerțului pe numele cui voi pune echipa. O s-o pun pe numele surorii mele și o s-o vând când o să pot.

La meciuri n-o să mă mai uit. Meme o să fie președintele Consiliului de Administrație, el va comanda totul. Pe mine nu mă mai interesează nimic, nici măcar schimbările. Ce o fi, o fi, să fie! Nici nu mă mai bag. După meci întreb și eu scorul ca să vedem ce a fost.

Jucătorii îşi vor lua banii. Este MM acolo. Eu la meciuri nu mă mai uit. Ce-mi dă mie fotbalul. Boală!”, a declarat Gigi Becali, într-o conferinţă de presă de la Palat.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a anunțat că se retrage de la FCSB, după înfrângerea cu Rapid

Gigi Becali a anunțat că se retrage de la FCSB, după înfrângerea cu Rapid, 0-1, din etapa a 5-a din play-off-ul Ligii 1. Unicul gol al partidei a fost marcat de Alexandru Albu, în minutul 21.

Gigi Becali a avut o tiradă la adresa arbitrului Horațiu Feșnic, pentru faptul că a permis un joc dur la Rapid – FCSB. Ba mai mult, latifundiarul din Pipera a anunțat că se retrage de la conducerea FCSB-ului.

„Vreau să vă anunţ pe toţi că e ultima conferinţă de presă. Am hotorât aseară, după ce s-a întâmplat în meci, eu… gata! Am terminat. Eu ies din fotbal. Nu mă mai interesează. Vreau să termin. De ce? Am 65 de ani. Eu, care la 65 de ani, să nu dorm noaptea. Să fac tensiune din cauza lui Feşnic. El trebuia să se numească «întuneric». Din cauza lui ies.

Pot să bag banii, să fac majorare de capital. Pot şi să-i scot, să fac micşorare de capital. Sunt aproape 23 de milioane. Dă cinva 25 de milioane, mâine dau echipa.

Eu ies astăzi, am semnat ieşirea mea din toate funcţiile de la club. Tot ce înseamnă reprezentarea FCSB-ului cu FRF, nu va mai fi. Vali Argăseală nu se va mai duce la niciun fel de Comitet Executiv că nu mai vreau să fim sclavi. Aşa nu se mai poate. Hotărârea asta este a mea. Nedreptatea şi minciuna nu pot s-o dovedesc.

Nu pot s-o scot la capăt cu ei. Joci cu un jucător sub 21… te oblig. Păi întreabă-ne pe noi. N-am ce să fac. Nu-i democraţie asta. Nu particip la nedreptate.

Au zis că îl aduc pe Vassaras. Stai că noi nu vrem străin. Întreabă-ne pe noi. Stai puţin că pun eu antrenor la echipa naţională. Era şi Mircea Sandu. Toţi îl denigrează. El avea o eleganţă. Ne chema şi ne întreba cum ne convine. Nu zic că era cheie de biserică, dar avea o înţelepciune”, a declarat Gigi Becali, în cadrul unei conferințe de presă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vezi toate știrile
Citește și