Închide meniul

Ilie Dumitrescu, convins că Gigi Becali a sunat pe bancă în timpul meciului FC U Craiova 1948 – FCSB. Anunţ despre Florinel Coman

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 iulie 2023, 0:03

Reclamă
Ilie Dumitrescu, convins că Gigi Becali a sunat pe bancă în timpul meciului FC U Craiova 1948 – FCSB. Anunţ despre Florinel Coman

Promisiunea pe care i-a făcut-o Ilie Dumitrescu lui Gigi Becali

Ilie Dumitrescu l-a felicitat pe Gigi Becali / Colaj Profimediaimages

Ilie Dumitrescu este convins că Gigi Becali a sunat pe bancă în timpul meciului FC U Craiova 1948 – FCSB, scor 1-3, din prima etapă a Ligii 1. „Mister” a comentat schimbarea lui Florinel Coman, de la pauza partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul atacant şi antrenor al roş-albaştrilor nu l-a crezut pe „Mbappe” Coman, cel care a anunţat că a suferit o accidentare după ce a executat penalty-ul. Starul roş-albaştrilor a făcut 2-0, în minutul 17, şi a fost desemnat MVP-ul partidei.

Ilie Dumitrescu, convins că Gigi Becali a sunat pe bancă

Interesant să aflăm dacă Coman are vreo problemă de sănătate. Cred că ăsta e singurul motiv pentru care ar fi trebuit să fie schimbat. În perioada de pregătire poţi să faci asta, să dai minute când sunt doi pe post.

N-a mai arătat la fel. Coman este într-o formă foarte bună, am informaţii că s-a pregătit foarte bine. A terminat campionatul excelent. Şi acum este schimbat.

Eu nu cred că a avut ceva. Dacă ştie şi diagnosticul, că în 2 zile o să fie ok. Noi ne amuzăm, dar nu cred că se simte confortabil cu tratamentul ăsta. Nu cred că îi este ok. Chiar a fost omul meciului„, a spus Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

Reclamă

Florinel Coman a anunţat, la finalul victoriei cu Craiova lui Adrian Mititelu, că a resimţit dureri. A evitat să ofere mai multe detalii.

La acel penalty am căzut prost şi am simţit o durere la spate, dar în două zile sper să fie ok. Am vorbit cu Elias şi am zis că e mai ok să ies„, a declarat atacantul FCSB-ului.

Coman a obţinut o lovitură de la 11 metri şi a şi înscris în minutul 17 al partidei cu FC U Craiova 1948, ducând scorul la 2-0 pentru FCSB. Scorul a fost deschis în minutul 8, de David Miculescu, cel care a înscris în urma unui corner executat tot de Florinel Coman.

Reclamă 4 / 0/3

Repriza secundă a meciului dintre FC U Craiova 1948 şi FCSB a debutat cu o surpriză. Florinel Coman, cel mai bun om al roş-albaştrilor din prima repriză, a fost înlocuit cu Andrei Cordea.

Darius Olaru s-a accidentat în FC U Craiova 1948 – FCSB

Darius Olaru s-a accidentat în meciul FC U Craiova 1948 – FCSB, din prima etapă, şi a băgat frica în fanii vicecampioanei României. Mijlocaşul în vârstă de 25 de ani a ieşit accidentat chiar înainte de pauză.

Jucător de bază la vicecampioana României, Olaru i-a oferit motive de îngrijorare lui Elias Charalambous. S-a „rupt” şi a avut nevoie de schimbare.

În minutul 40, Darius Olaru a luat o acţiune pe cont propriu în flancul stâng şi a fost faultat de Dragoş Albu. Căpitanul roş-albaştrilor a căzut şi a cerut intervenţia medicilor. A părăsit terenul şchiopătând şi ţinându-se de coapsa piciorului stâng.

Chiar dacă staff-ul medical a făcut eforturi, mijlocaşul vicecampioanei nu a mai putut continua. A fost înlocuit cu Malcom Edjouma, în minutul 45. Camerele TV l-au surprins pe Olaru, în suferinţă, pe banca de rezerve.

Olaru este incert pentru derby-ul FCSB – Dinamo, care va fi sâmbătă, de la ora 21:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro. Pentru FC U Craiova 1948 urmează confruntarea din deplasare, cu Sepsi.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:00 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima cursă e live, ACUM, în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 2-2. Clujenii au reușit să egaleze, după o gafă colosală în apărarea „câinilor” 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 VIDEOBernadette Szocs a pierdut partida cu Natalia Bajor, la Saudi Smash 2024. Diaconu şi Dragoman, eliminate 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz Vezi toate știrile
Citește și