Închide meniul

Ilie Dumitrescu, după ce Dan Petrescu a acuzat că e înjurat non-stop: „Am asistat la anumite scene! Cât să fii imun la tratamentul ăsta?!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 martie 2023, 8:41 / Actualizat: 16 martie 2023, 14:03

Ilie Dumitrescu, după ce Dan Petrescu a acuzat că e înjurat non-stop: „Am asistat la anumite scene! Cât să fii imun la tratamentul ăsta?!

Cum a reacţionat Ilie Dumitrescu după ce Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Neymar

Ilie Dumitrescu, în timpul unui interviu / Captură Antena Sport

Ilie Dumitrescu a avut o primă reacţie după ce Dan Petrescu a acuzat că e înjurat non-stop. „Mister” îi dă dreptate antrenorului campioanei României şi spune că şi el a asistat la scenele la care a afăcut referire „Bursucul”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a răbufnit după ce CFR Cluj a câştigat derby-ul cu Universitatea Cluj. Antrenorul campioanei a spus că nu e respectat pentru ceea ce a realizat atât ca jucător.

Ilie Dumitrescu, după ce Dan Petrescu a acuzat că e înjurat non-stop

„Eu am asistat la anumite scene. Erau pe deasupra pe unde stă el, pe la bancă. Veneau la meciuri și era înjurat non-stop. Îl înțeleg pe Petrescu că a ajuns și el… cât să fii imun la tratamentul ăsta?”, a spus Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

Dan Petrescu a răbufnit după CFR Cluj – U Cluj 4-0

Dan Petrescu a răbufnit după CFR Cluj – U Cluj 4-0. Antrenorul campioanei a explicat de ce a arătat 4 degete la finalul derby-ului cu Universitatea Cluj. Petrescu a spus că este înjurat non-stop la Cluj, deşi a făcut istorie pentru gruparea din Gruia, dar şi la echipa naţională.

Dan Petrescu a avut un discurs furios după derby-ul câştigat în faţa rivalei din Cluj şi a spus că nu este respectat. Dan Petrescu ar fi vrut ca meciul să se oprească puţin pentru a-i avertiza pe fanii care îl înjurau.

Reclamă

„La cât sunt de înjurat pot să fac și eu ceva, la câte m…primesc, măcar patru degete să arăt și eu. Atât îmi permit și eu, dacă zic ceva sunt certat, peste tot primesc m…peste tot! L-am întrebat pe al patrulea arbitru: ‘băi, dar xenofobie, rasism, nu mai e nimic aici?’ Mă înjură toți peste tot. Măcar patru, am arătat măcar patru, fanilor mei, să înțeleagă și ei, măcar atât, am refulat și eu puțin la cât de înjurat sunt la mine acasă. Aici, să fiu înjurat așa, vi se pare normal?

Așa trebuie întrerupt meciul și la mine, când mă înjură. Și la Cristina Neagu s-a plâns, eu sunt înjurat de 6 ani aici non-stop peste tot, dacă m-aș fi plâns ce aș fi fost? Mie tot stadionul, nu doar 30 de spectatori, cât s-au luat de ea. Normal, să întrerupă și să oprească, eu sunt nimeni?

Am scos românii în stradă ca jucător și ca antrenor am făcut rezultate. Și să mă înjure toți așa. Unde e respectul pentru o legendă? Unde? Zero! În România e zero! Vin la mine acasă și mă înjură tot stadionul. Vorbesc de ăia de unde erau, nu galeria lui CFR. Ce am făcut eu pentru România ei nu au făcut, restul e istorie, e vrăjeală”, a spus Dan Petrescu la conferința de presă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și