Închide meniul

Ilie Dumitrescu face scut în jurului lui Andrei Chivulete, după scandalul xenofob de la Sepsi – FC U Craiova 1948: „Să fim alături de arbitru!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 ianuarie 2023, 17:55

Ilie Dumitrescu face scut în jurului lui Andrei Chivulete, după scandalul xenofob de la Sepsi – FC U Craiova 1948: „Să fim alături de arbitru!

Ilie Dumitrescu face scut în jurului lui Andrei Chivulete, după scandalul xenofob de la Sepsi - FC U Craiova 1948

Andrei Chivulete, apărat de Ilie Dumitrescu / Colaj Orangesport/Hepta

Ilie Dumitrescu face scut în jurului lui Andrei Chivulete, după ce arbitrul de 36 de ani a decis să întrerupă în minutul 26 meciul Sepsi – FC U Craiova 1948, din etapa a 23-a a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul atacant al Generaţiei de Aur îi dă dreptate „centralului” partidei, care a pus capăt partidei după ce au fanii olteni au avut scandări xenofobe şi rasiste.

Ilie Dumitrescu face scut în jurului lui Andrei Chivulete

La staţia de amplificare au fost nenumărate anunţuri ale crainicului. Acesta le-a cerut fanilor oaspeţilor să se oprească din a scanda mesaje xenofobe şi rasiste. În cele din urmă, meciul a fost oprit definitiv în minutul 26. Cazul va fi judecat la Comisia de Disciplină, iar FC U Craiova 1948 riscă să piardă cu scorul de 0-3.

Este prima oară când se opreşte un meci, se termină definitiv. A mai fost un incident anul trecut, la Craiova tot contra lui Sepsi. Ar trebui să fim alături de arbitru pentru că a avut o responsabilitate foarte mare. Trebuie să susţinem ideea ca, măcar după primul avertisment, suporterii să se oprească. Organizatorii au procedat perfect„, a declarat Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

Au fost incidente incredibile la meciul din etapa a 23-a a Ligii 1. Mai întâi, partida a fost oprită în minutul 24, când „centralul” a decis să transmită un ultim avertisment. A cerut ca fanii olteni care au făcut deplasarea să se oprească din scandat mesaje rasiste şi xenofobe.

Reclamă

La scurt timp distanţă, Chivulete a dat drumul la joc. Nu a durat mult! Scandările ultraşilor de la FC U Craiova 1948 au continuat, iar arbitrul partidei a decis să trimită jucătorii la cabine, în minutul 25. Chiar dacă alb-albaştrii au protestat, decizia nu a putut fi întoarsă.

După mai multe minute în care jocul a fost întrerupt, cele două echipe au revenit pe teren. Andrei Chivulete a fluierat reluarea jocului, dar fanii echipei lui Adrian Mititelu nu s-au oprit. Au avut scandări vehemente şi l-au forţat pe „central” să încheie definitiv meciul, în minutul 26. Este o premieră pentru fotbalul românesc.

Cristiano Bergodi, prima reacţie după incidentele de la Sfântu Gheorghe

Cristiano Bergodi, prima reacţie după ce Sepsi – FC U Craiova 1948 a fost suspendat din cauza scandărilor xenofobe. Antrenorul grupării din Sfântu Gheorghe a declarat că îşi dorea că meciul să nu fie oprit de Andrei Chivulete.

Reclamă 4 / 0/3

Ce pot să spun? N-am cuvinte, sincer. Îmi pare rău. Unde mergem noi avem întotdeauna probleme. S-a întâmplat şi cu U Cluj, e o situaţie neplăcută. Ce pot să fac eu? Sunt înjurat întotdeauna de suporteri. Eu sunt profesionist. Eu nu sunt ipocrit, am vrut să continuăm să jucăm meciul.

Să înveţe ceva. Era mai bine dacă jucam în continuare acest meci, e o situaţie neplăcută în România. Eu am vorbit cu managerul lor, îl cunosc de mult timp. E un regulament, arbitrul a oprit meciul. Măcar să se schimbe regulamentul… am fost sportiv, e urât să se termine un meci în aşa fel„, a declarat Cristiano Bergodi la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” Vezi toate știrile
Citește și