Închide meniul

Ilie Dumitrescu i-a dat replica lui Gigi Becali, după ultimele declarații ale patronului FCSB: „E imun la orice!”

Viviana Moraru Publicat: 14 aprilie 2023, 8:46

Reclamă
Ilie Dumitrescu i-a dat replica lui Gigi Becali, după ultimele declarații ale patronului FCSB: E imun la orice!”

Ilie Dumitrescu i-a dat replica lui Gigi Becali, după ultimele declarații ale patronului FCSB

Ilie Dumitrescu / Captură Antena Sport

Ilie Dumitrescu i-a dat replica lui Gigi Becali, după ultimele declarații făcute de patronul de la FCSB. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit, la un moment dat, că singurul antrenor peste care nu a intervenit la echipa sa, este Victor Pițurcă. Ilie Dumitrescu a ținut să-l contrazică, și să spună că și el a avut „mână liberă” atunci când îi antrena pe roș-albaștrii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Dumitrescu a pregătit-o pe FCSB pentru scurt timp. Mai exact, fostul internațional a stat pe banca roș-albaștrilor în perioada august-septembrie 2010.

Ilie Dumitrescu i-a dat replica lui Gigi Becali, după ultimele declarații ale patronului FCSB

Ilie Dumitrescu nu a fost astfel de acord cu declarațiile făcute de Gigi Becali. Fostul internațional susține că patronul nu l-a influențat cu nimic, atunci când o antrena pe FCSB, astfel că Victor Pițurcă nu este singurul tehnician peste care nu s-a implicat latifundiarul din Pipera.

De asemenea, Ilie Dumitrescu a mai declarat că i-a transmis lui Gigi Becali în mai multe rânduri, că nu este corect să se implice peste antrenori, însă patronul de la FCSB este „imun la orice tratament”.

„Vreau să-i transmit ceva lui Gigi, că a spus că doar la Pițurcă nu s-a implicat. Nici la mine nu s-a implicat. Dacă spune că s-a implicat, să intre să spună. În rest, eu n-am nimic cu Gigi, îl respect că bagă bani.

Reclamă

Știi cât am încercat eu să-i explic lui Gigi că nu e bine că face schimbările? Așa, în timp, că acum e imun la orice tratament. Eu i-am dat mesaj lui Gigi, că nu s-a implicat nici la mine, nu doar la Pițurcă.

Eu nu m-am certat cu Gigi Becali, a intrat o dată în direct și am vorbit în contradictoriu despre un penalty, atât”, a declarat Ilie Dumitrescu, pentru digisport.ro.

Ilie Dumitrescu, mesaj clar pentru Gigi Becali, după CFR Cluj – FCSB 1-1

Ilie Dumitrescu i-a transmis un mesaj clar lui Gigi Becali, după ce FCSB a remizat cu CFR Cluj, scor 1-1, în a treia rundă de play-off. Fostul internaţional susţine că patronul roş-albaştrilor „trebuie să mai lucreze” în privinţa schimbărilor pe care le face pe parcursul partidelor, deoarece în acest sens, poate afecta încrederea jucătorilor.

Reclamă 4 / 0/3

„E important să știi arta de a gestiona un lot valoros. Când scoți un jucător valoros la pauză… Poate Cordea a început ca titular și este scos la pauză.

I s-a părut lui Gigi că nu se ridică la un nivel foarte bun, hai, pe bancă. Încet, încet, îi iei din personalitate, nu mai are aceeași încredere. La fel s-a întâmplat și cu Florinel Coman, a trecut prin același proces de rotație.

Edjouma, la fel. Îmi aduc aminte că a fost scos la pauză după ce a dat două pase incredibile. Aici cred că trebuie să mai lucreze Gigi, la aspectul ăsta, să gestioneze mai bine relația asta.

Trebuie să se pună și în pielea jucătorilor, nu doar să execute lumea ce comandă el. Trebuie să gândească mai departe de reacția pe care o are el la pauză cu schimbările lui”, a declarat Ilie Dumitrescu, pentru digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun Vezi toate știrile
Citește și