Închide meniul

Ilie Dumitrescu, mesaj clar pentru Gigi Becali, după CFR Cluj – FCSB 1-1: „Aici trebuie să mai lucreze!”

Viviana Moraru Publicat: 10 aprilie 2023, 8:21

Reclamă
Ilie Dumitrescu, mesaj clar pentru Gigi Becali, după CFR Cluj – FCSB 1-1: „Aici trebuie să mai lucreze!

Gigi Becali se teme de arbitraj, în lupta pentru titlu

Gigi Becali / Hepta

Ilie Dumitrescu i-a transmis un mesaj clar lui Gigi Becali, după ce FCSB a remizat cu CFR Cluj, scor 1-1, în a treia rundă de play-off. Fostul internaţional susţine că patronul roş-albaştrilor „trebuie să mai lucreze” în privinţa schimbărilor pe care le face pe parcursul partidelor, deoarece în acest sens, poate afecta încrederea jucătorilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a efectuat două schimbări la pauza meciului cu CFR Cluj. Joyskim Dawa a fost introdus în locul lui Adrian Şut, iar Andrei Cordea în locul lui David Miculescu. Pe parcursul partidei, Eduard Radaslavescu i-a luat locul lui Iulian Cristea, în timp ce Billel Omrani a intrat în locul lui Andrea Compagno.

Ilie Dumitrescu, mesaj clar pentru Gigi Becali, după CFR Cluj – FCSB 1-1

Ilie Dumitrescu susţine că Gigi Becali destabilizează moralul jucătorilor atunci când îi schimbă, pe parcursul unei partide. De asemenea, fostul internaţional susţine că acest lucru s-a întâmplat şi cu Florinel Coman, care intrase într-un con de umbră în momentul în care nu mai era titular de bază.

În momentul de faţă, „Mbappe de România” a devenit un jucător extrem de important la FCSB, odată ce şi-a recăpătat locul de titular.

În acest sens, Ilie Dumitrescu este de păere că Gigi Becali trebuie să înveţe să gestioneze mai bine un lot puternic, pentru ca jucătorii să nu-şi piardă astfel încrederea în ei.

Reclamă

„E important să știi arta de a gestiona un lot valoros. Când scoți un jucător valoros la pauză… Poate Cordea a început ca titular și este scos la pauză.

I s-a părut lui Gigi că nu se ridică la un nivel foarte bun, hai, pe bancă. Încet, încet, îi iei din personalitate, nu mai are aceeași încredere. La fel s-a întâmplat și cu Florinel Coman, a trecut prin același proces de rotație.

Edjouma, la fel. Îmi aduc aminte că a fost scos la pauză după ce a dat două pase incredibile. Aici cred că trebuie să mai lucreze Gigi, la aspectul ăsta, să gestioneze mai bine relația asta.

Reclamă 4 / 0/3

Trebuie să se pună și în pielea jucătorilor, nu doar să execute lumea ce comandă el. Trebuie să gândească mai departe de reacția pe care o are el la pauză cu schimbările lui”, a declarat Ilie Dumitrescu, pentru digisport.ro.

„Vă este frică de criticile patronului?”. Reacţia lui Elias Charalambous, după CFR Cluj – FCSB 1-1

„Vă este frică de criticile patronului?”, a fost întrebat Elias Charalambous la finalul derby-ului CFR Cluj – FCSB, scor 1-1, din etapa a 3-a a play-off-ului Ligii 1. Antrenorul cu licenţă PRO de la vicecampioana României a avut o reacţie imediată.

Continuă să existe semne de întrebare despre rolul pe care îl are cipriotul la echipă. Elias Charalambous a venit la conferinţa de presă şi a ţinut să afirme că nu se teme de o reacţie nervoasă a lui Gigi Becali.

(Vă este frică de criticile patronului?) Frică? Niciodată nu îmi este teamă. Sunt aici să îmi fac treaba. Nu vreau să vorbesc despre ceva care nu are legătură cu munca mea. Eu sunt aici să antrenez jucătorii, în fiecare zi. Nu vreau să vorbesc despre alte lucruri. Sunt aici pentru a-mi antrena jucătorii… nimic mai mult, nimic mai puţin!

În toate echipele din lume… am jucat la echipe mari în cariera mea, am antrenat echipe mari. Peste tot este la fel! Dacă vei câştiga, eşti cel mai bun, dacă pierzi, eşti cel mai slab. Nu se întâmplă asta doar în România, ci peste tot. Trebuie să fii atent, să faci lucrurile cât mai bine şi asta e tot. Nu trebuie să îţi pese de restul. Cu ajutorul lui Dumnezeu… suntem profesionişti, suntem de mulţi ani în fotbal. Ştim, este normal! Singurul lucru important pentru staff, pentru jucătorii mei, este să fim concentraţi la antrenamente, atât!„, a declarat Elias Charalambous după meciul din Gruia.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
Vezi toate știrile
Citește și