Închide meniul

Ilie Dumitrescu i-a găsit fundaş central lui Gigi Becali: „Nu ştiu cât costă acest Dawa, dar ar fi bun la orice echipă de top!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 mai 2022, 8:31

Ilie Dumitrescu i-a găsit fundaş central lui Gigi Becali: „Nu ştiu cât costă acest Dawa, dar ar fi bun la orice echipă de top!

Ilie Dumitrescu i-a găsit fundaş central lui Gigi Becali. I-a propus să îl transfere pe Joyskim Dawa de la FC Botoşani

Ilie Dumitrescu, sfat pentru Gigi Becali / Hepta

Ilie Dumitrescu a anunţat, în direct, că i-a găsit fundaş central lui Gigi Becali. Fostul component al Generaţiei de Aur i-a transmis patronului de la FCSB să se grăbească pentru a-l transfera pe Joyskim Dawa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitrescu l-a ridicat în slăvi pe internaţionalul camerunez de 26 de ani după meciul Universitatea Craiova – FC Botoșani, scor 2-0, care i-a asigurat echipei lui Laurenţiu Reghecampf biletele pentru preliminariile Conference League.

Ilie Dumitrescu i-a găsit fundaş central lui Gigi Becali. Joyskim Dawa, propus la FCSB

Chiar dacă moldovenii au pierdut, fostul atacant al naţionalei României s-a declarat fascinat de evoluţia lui Dawa. E convins că apărătorul central ar putea face faţă la FCSB, CFR Cluj sau Universitatea Craiova.

Eu le dau un sfat tuturor celor care caută un fundaș central, acest Dawa. Nu știu cât costă, dar să se uite la el.

Ar fi bun la orice echipă de top, aici includ și Craiova, și FCSB. Chiar și Petrescu l-a remarcat”, a declarat Ilie Dumitrescu pentru digisport.ro.

Reclamă

Gigi Becali l-a dorit şi în trecut pe Dawa, dar nu a fost mulţumit de preţul pe care l-a cerut Valeriu Iftime. În iarnă a încercat să îl aducă „la pachet” cu Malcom Edjouma, dar a încetat negocierile când a aflat cât îl costă o astfel de mutare.

Am vorbit cu el (n.r. – cu Valeriu Iftime). I-am zis că îi dau 200.000 de euro pe Dawa și el a cerut 800.000 de euro. Bine, mă, i-am zis că îi dau decât 200.000 de euro. Eu am zis că-i dau 800.000 de euro pe Edjouma, nu pe Dawa. Acolo trebuia să ceară el 800.000 de euro. L-am plimbat puțin, i-am zis de Dawa.

Așa am făcut și cu un jucător. Eu îl dădeam cu 5 milioane de euro, ei au dat 8 milioane de euro, iar eu am mai cerut și 2 milioane de euro bonusuri. Asta e. Să ne ierte Dumnezeu că suntem oameni. Ne mai distrăm și noi„, a spus atunci patronul lui FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali ar putea relua pista Dawa, din moment ce a anunţat că are nevoie de doi fundaşi centrali. Fotbalistul cu nouă meciuri în naţionala Camerunului a ajuns gratis la FC Botoşani, echipă pentru care a jucat în 31 de meciuri din Liga 1. A marcat şi 4 goluri. Potrivit Transfermarkt, cota lui a ajuns la 650.000 de euro.

Gigi Becali a găsit înlocuitor pentru Andrei Miron și Paulo Vinicius

Becali a asigurat că nu va mai „arunca” bani pe transferuri și vrea să își rezolve problemele din primul “11” cu jucătorii pe care îi are deja la dispoziție. A anunțat că va apela la un “artificiu” pe postul de fundaș central, după ce se va despărți și de Andrei Miron.

Vinicius a plecat deja de la clubul din Berceni, în timp ce Miron a fost anunțat de Gigi Becali să își caute echipă. În aceste condiții, postul de fundaș central a rămas cu un gol uriaș, dar latifundiarul din Pipera a găsit soluția.

Becali este convins că Ovidiu Popescu, care la bază este mijlocaș defensiv, va putea evolua în centrul apărării. Mai mult, finanțatorul FCSB a dezvăluit că n-a realizat niciun transfer de când s-a încheiat sezonul.

Da, e adevărat, i-am spus lui Miron să-și caute echipă, la revedere! Nu mai aduc pe nimeni. Ce să fac? Să nu creadă cineva că eu mai sunt ăla din trecut care dădea bani la fotbal. Dacă e să găsesc un fundaș central gratis și bun, da!

Dacă nu găsesc, atunci ia treci, bă, Ovidiu Popescu, fundaș central și cu asta basta! Se bucură CFR? Să fie sănătoși! Toată lumea câștigă bani, numai unul, prostul de Becali, să piardă. Nu a venit niciun jucător până acum la noi”, a declarat Gigi Becali pentru sursa citată anterior.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și