Închide meniul

Ilie Dumitrescu îl aplaudă pe antrenorul care l-a refuzat pe Gigi Becali: „Îl admir, a avut orgoliu și mândrie!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 5 noiembrie 2022, 8:31

Ilie Dumitrescu îl aplaudă pe antrenorul care l-a refuzat pe Gigi Becali: „Îl admir, a avut orgoliu și mândrie!

Ilie Dumitrescu l-a felicitat pe "antrenorul" Gigi Becali

Ilie Dumitrescu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Ilie Dumitrescu îl aplaudă pe Liviu Ciobotariu, antrenorul care l-a refuzat pe Gigi Becali. Patronul FCSB l-a dorit pe tehnicianul lui FC Voluntari, însă acesta a decis să rămână la gruparea ilfoveană. Dumitrescu s-a arătat impresionat de alegerea lui Ciobotariu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Mister” consideră că trebuie să ai orgoliu și mândrie ca să refuzi o ofertă venită din partea FCSB-ului. La clubul lui Gigi Becali, Liviu Ciobotariu ar fi primit, cel mai probabil, un salariu mult mai mare decât la FC Voluntari, însă se pare că latura financiară nu l-a interesat atât de mult pe antrenorul de 51 de ani.

Ilie Dumitrescu îl aplaudă pe antrenorul care l-a refuzat pe Gigi Becali

Ilie Dumitrescu a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Liviu Ciobotariu, care a bifat performanțe fantastice la cârma clubului înființat în urmă cu 12 ani.

„Îl admir! E un antrenor care nu a avut puțin noroc, dacă ne aducem aminte că a fost la câteva minute să câștige campionatul atunci cu Târgu Mureș. E un antrenor serios, a ajuns cu Voluntari în play-off și a jucat o finală de Cupă. A scos maximum din ceea ce se putea scoate la FC Voluntari sezonul trecut. De ce spun că-l admir? Ce putea face mai mult la Voluntari?

A fost foarte aproape să ajungă să câștige un trofeu. Știi cum e, când schimbi doi-trei jucători, e nevoie de timp ca să se integreze, dar uite că el își face treaba foarte bine și a ajuns să scoată maximum de la acest lot. Voluntari o echipă incomodă, reactivă.

Reclamă

Mă bucur pentru el, a avut orgoliu, mândrie și nu a mers unde putea să câștige dublu, la o echipă care se vrea să câștige titlul, față de Voluntari, care să zicem că maximum ar putea să intre din nou în play-off, dar e greu. Era un pas important pentru el”, a declarat Ilie Dumitrescu, pentru Digisport.

Liviu Ciobotariu a decis să rămână la FC Voluntari

Liviu Ciobotariu a spus că a fost sunat de Gigi Becali pentru a veni antrenor de la FCSB.

„V-aş ruga să nu insistaţi pe acest subiect. Tot ceea ce s-a scris şi s-a discutat în media este real. Cei de la FCSB m-au dorit şi vreau să le mulţumesc celor care m-au propus şi domnului Gigi Becali care s-a gândit la mine. Faptul că am avut rezultate bune aici, înseamnă că am fost apreciat pentru tot ce am făcut aici şi în cariera mea.

Reclamă 4 / 0/3

Nu vreau să discut mai multe despre acest subiect. Motivele nu am să vi le spun, pentru că nu pot să vă spun gândurile mele şi nu este normal să spun ce am vorbit cu ei. A fost o decizie a mea pe care am luat-o. Dacă sunt aici îmbrăcat cu tricoul lui FC Voluntari, înseamnă că am decis să rămân aici„, a spus Liviu Ciobotariu.

Liviu Ciobotariu e fericit că nu a ajuns la FCSB. Antrenorul celor de la FC Voluntari e bucuros că a rămas la echipa ilfoveană.

La primul meci după ce Liviu Ciobotariu a refuzat-o pe FCSB, FC Voluntari s-a impus cu 1-0 cu FC Botoșani, iar jucătorii săi i-au dedicat victoria.

Antrenorul ilfovenilor a fost impresionat de gestul fotbaliștilor de la FC Voluntari și e sigur că a luat decizia corectă când a ales să nu antreneze la clubul lui Gigi Becali.

„Lucrez împreună de un an și jumătate, ei mă cunosc foarte bine, sunt convins că majoritatea doreau că eu să rămân, pentru că ei cunosc filosofia mea, modul de a mă comporta cu ei. Eu le mulțumesc pentru că mi-au dedicat victoria, însemnă că nu m-am înșelat pentru încrederea avută în ei”, a spus Liviu Ciobotariu, conform digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și