Închide meniul

Ilie Dumitrescu îl avertizează pe Gigi Becali după CS Mioveni – FCSB 1-1: „Mai trebuie un atacant!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 7 august 2022, 9:09

Ilie Dumitrescu îl avertizează pe Gigi Becali după CS Mioveni – FCSB 1-1: „Mai trebuie un atacant!

Ilie Dumitrescu, propunere șoc de antrenor la FCSB

Ilie Dumitrescu, în timpul unui interviu / AS.ro

Ilie Dumitrescu îl avertizează pe Gigi Becali după CS Mioveni – FCSB 1-1. „Mister” i-a transmis patronului roş-albaştrilor că echipa sa mai are nevoie de cel puţin un atacant pentru ca lotul să fie complet.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La FCSB au fost aduşi David Miculescu şi Bogdan Rusu, însă Ilie Dumitrescu este de părere că Nicolae Dică mai are nevoie de întăriri.

Ilie Dumitrescu îl avertizează pe Gigi Becali după CS Mioveni – FCSB 1-1

„Lucrurile sunt foarte clare. Când lipsește Florinel Coman, va trebui să joace Octavian Popescu în stânga și Cordea în dreapta. Libertate de acțiune pentru Miculescu pentru că Andrei Cordea a fost unul dintre cei mai buni. Trebuie să alegi un număr 9, Stoica sau Rusu.

Da, le mai trebuie un atacant. Un nouă, în afară de cei care pot juca în această poziție – Miculescu, Rusu și Stoica”, a declarat Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

FCSB rămâne fără victorie în Liga 1 după 1-1 cu CS Mioveni. Roş-albaştrii au înregistrat acelaşi rezultat cu „U” Cluj şi FC U Craiova 1948 şi au pierdut cu Rapid, scor 0-2.

Reclamă

Darius Olaru, mesaj clar pentru Gigi Becali după CS Mioveni – FCSB 1-1

Darius Olaru a avut un mesaj clar pentru Gigi Becali după CS Mioveni – FCSB 1-1. Tânărul fotbalist i-a transmis patronului roş-albaştrilor că echipa are nevoie de un „nouar” pentru a obţine cât mai multe victorii.

„Nu este începutul pe care ni l-am dorit. De la meci la meci vom arăta altfel şi vom obţine punctele pe care le merităm. Am dominat, ei au marcat un gol norocos. Vom fi mult mai bine viitor. Cu aducerea noilor jucători va fi concurenţă. Doar aşa îmi cresc nivelul de joc. Cine va intra în teren o să îşi facă treaba.

Au venit mulţi jucători noi şi sperăm să-i integrăm. Probabil că lipseşte un atacant de careu, un nouar. Noi ne dorim să câştigăm şi în campionat, dar aşa a fost să fie”, a declarat Darius Olaru la Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Nicolae Dică, plan tactic uluitor în Mioveni – FCSB 1-1

Nicolae Dică avea un plan tactic uluitor în Mioveni – FCSB 1-1. Antrenorul celor de la FCSB a dezvăluit că s-a gândit, la un moment dat, să îl bage pe Joonas Tamm atacant.

Adus la insistenţa lui Mihai Stoica, Joonas Tamm este golgheterul celor dela FCSB, deşi este fundaş central. Tamm are un gol în Liga 1, marcat cu FC U Craiova 1948, şi unul în preliminariile Conference League, cu Dunajska Streda.

Cel două reuşite l-au pus pe gânduri pe Nicolae Dică. Antrenorul celor de la FCSB a dezvăluit că s-a gândit să îl bage pe Tamm atacant în timpul meciului cu Mioveni. Până la urmă, Nicolae Dică a decis să schimbe sistemul.

„Mă credeți că mă gândeam să îl bag pe Tamm atacant? După aia am zis să schimb sistemul, să jucăm un 3-5-2, să rămânem cu Miculescu tot așa atacant, să fie în gura porții.

El e marcator, poziția lui e de număr 10 sau zonele laterale, dar poate juca și atacant, când ai un marcator pe teren, din orice poziție în care e folosit ajunge în fața porții. Cum l-am folosit în Europa mijlocaș dreapta, a reușit să ajungă în careu la fiecare fază.„, a spus Nicolae Dică, după CS Mioveni – FCSB 1-1.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și