Închide meniul

Ilie Dumitrescu, impresionat de un jucător din Liga 1: „E de Champions League, senzațional”

Bogdan Stănescu Publicat: 6 octombrie 2024, 8:20

Reclamă
Ilie Dumitrescu, impresionat de un jucător din Liga 1: „E de Champions League, senzațional

Ilie Dumitrescu, impresionat de un jucător din Liga 1

Ilie Dumitrescu / Instagram

Ilie Dumitrescu e impresionat de un jucător din Liga 1. Componentul Generaţiei de Aur a lăudat golul marcat cu călcâiul de atacantul bosniac Stipe Juric, în meciul Oţelul – Universitatea Craiova 1-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Juric a deschis scorul în minutul 5, cu o execuţie superbă. Oltenii au egalat în minutul 14, prin Ştefan Bairam, care se află într-o formă foarte bună. Etapa trecută, Bairam a reuşit o „dublă” în victoria Universităţii Craiova, cu 3-0, cu Unirea Slobozia.

Ilie Dumitrescu, impresionat de un jucător din Liga 1: „E de Champions League, senzațional”

Călcâiul ăsta e de Champions League, senzațional. Te surprinde. Ca poziționare, Maldonado este ok. Execuția este de top”, a spus Ilie Dumitrescu pentru digisport.ro.

Stipe Juric a ajuns la 3 goluri pentru Oţelul Galaţi în acest sezon. În afară de reuşita extraordinară cu Universitatea Craiova, atacantul bosniac a mai marcat cu Hermannstadt și UTA Arad.

Juric a fost adus în vara acestui an la Oţelul Galaţi, de la echipa poloneză LKS Lodz. El mai are contract până în vara anului viitor cu gălăţenii. Site-ul de specialitate transfermarkt.com estimează că atacantul bosniac valorează 300.000 de euro.

Reclamă
Reclamă

În urma egalului de la Galaţi, Universitatea Craiova se află pe locul 2 în Liga 1, cu 20 de puncte după 12 etape. Oţelul e imediat în spatele ei, cu 19 puncte, dar cu un meci mai puţin disputat.

Cum arată clasamentul echipelor de pe locurile de play-off, după Universitatea Craiova – Oțelul 1-1:

1. U Cluj – 23p
2. Univ. Craiova – 20p
3. Oțelul – 19p (1 meci în minus)
4. CFR Cluj – 18p (1 meci în minus)
5. Dinamo – 18p
6. Petrolul – 18p

Reclamă

„Invidioşi şi răutăcioşi!” Dorinel Munteanu îşi continuă „războiul” cu contestatarii şi după Oţelul – Universitatea Craiova 1-1

Dorinel Munteanu îşi continuă „războiul” cu contestatarii şi după derby-ul Oţelul – Universitatea Craiova, scor 1-1, din etapa a 12-a a Ligii 1. Gălăţenii au ratat şansa de a urca pe locul secund în clasament şi să facă rocadă cu trupa lui Costel Gâlcă.

Oţelul a ajuns la patru remize la rând. Rămâne singura echipă din campionatul României fără înfrângere în acest sezon.

Dorinel Munteanu nu a uitat de declaraţiile din ultimele zile şi le-a dat o nouă replică celor care l-au criticat.

Unii nu vor să vadă calităţile echipei noastre, unii sunt invidioşi, unii sunt răutăcioşi”, a spus, după meci, Dorinel Munteanu, potrivit sursei citate mai sus.

Oţelul Galaţi a remizat cu Universitatea Craiova

Meciul de la Galaţi s-a jucat în primul sfert de oră al înfruntării. Stipe Juric a deschis scorul, pentru Oţelul, în minutul 4, cu o execuţie fabuloasă cu călcâiul. Zece minute mai târziu, Baiaram a egalat.

Gălăţenii au căutat golul victoriei, dar Miguel Silva a lovit doar bara, în minutul 34. Alexandru Mitriţă a trimis peste poartă în minutul 76, pentru ca şase minute mai târziu Zivulic să rateze şi el ţinta.

În cele din urmă Oţelul Galaţi – Universitatea Craiova s-a terminat 1-1 şi cele două echipe se află pe podium. Craiova e pe locul 2, cu cu 20 de puncte, iar gălăţenii ocupă locul al treilea, cu 19 puncte.

OŢELUL: I. Popescu – D. Maftei (Adăscăliţei 90), Zivulic, N. Stefanovic, Miguel Silva – Cisotti, Joao Lameira, Samuel Teles – Maciel (R. Tănasă 73), Juric, Al. Pop. ANTRENOR: Dorinel Munteanu

UNIVERSITATEA CRAIOVA: L. Popescu – Vlădoiu (Iago Lopes 61), Maldonado, Badelj, Bancu – Oshima (Screciu 85), Căpăţână (Carlos Mora 61) – Baiaram (Bana 74), Houri, A. Ivan (Al. Mitriţă 62) – Lukic. ANTRENOR: Constantin Gâlcă

Cartonaşe galbene: Joao Lameira 38

Arbitri: Istvan Kovacs – Mihai Marica, George Neacşu

Arbitri VAR: Andrei Chivulete – Claudiu Marcu

Reclamă

Ar fi trebuit să fie convocat Bîrligea la naţională?

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:59

FCSB – Gloria Buzău LIVE TEXT (21:00). Campioana are nevoie ca de aer de puncte! Echipele probabile

9:44

Gigi Becali a anunţat ce transfer va mai face la FCSB, în afară de aducerea lui Lukas Zima: „În rest avem dubluri”

9:17

Nicușor Bancu s-a plâns de starea gazonului, după Oțelul – Universitatea Craiova 1-1: „Terenuri mizerabile!”

8:45

Dani Carvajal, prima reacție după accidentarea horror din Real Madrid – Villarreal 2-0: „Voi reveni ca o bestie!”

8:43

Florinel Coman a fost lăsat în afara lotului de Al Gharafa, iar echipa lui a fost umilită! Rezultatul partidei

8:25

Mihai Stoica, val de laude pentru un rival după Oțelul – Universitatea Craiova 1-1: „Și pe noi ne-a omorât!”

1 VIDEOFlorin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”! 2 VIDEOSporting – Casa Pia 2-0. Golgheterul Gyokeres a făcut spectacol. Programul complet al etapei din Liga Portugal 3 Antrenorul lui Rangers s-a răzgândit, după ce l-a văzut pe Ianis Hagi la antrenamente. Scoţienii anunţă decizia luată de Clement 4 Denis Alibec, criticat după declaraţiile făcute despre Dinamo: „Nu ai cum să spui asta! Golul a venit întâmplător!” 5 Florin Prunea a dat verdictul în privinţa transferului lui Daniel Bîrligea la FCSB! Ce a spus de eliminarea lui Olaru cu PAOK 6 CFR Cluj – Poli Iaşi 2-1. Victorie dramatică pentru echipa lui Dan Petrescu. Louis Munteanu, decisiv
Citește și