Închide meniul

Ilie Dumitrescu l-a criticat pe Andrea Mandorlini, după CFR Cluj – Oţelul: „E o mare greşeală. Nici nu am înțeles schimbarea”

Alex Masgras Publicat: 24 octombrie 2023, 8:37

Reclamă
Ilie Dumitrescu l-a criticat pe Andrea Mandorlini, după CFR Cluj – Oţelul: „E o mare greşeală. Nici nu am înțeles schimbarea

Ilie Dumitrescu l-a criticat pe Andrea Mandorlini

Andrea Mandorlini, în timpul unui meci / Profimedia

Ilie Dumitrescu l-a criticat pe Andrea Mandorlini, după CFR Cluj – Oţelul. Nou-promovata lui Dorinel Munteanu a obţinut un rezultat de egalitate în Gruia, scor 0-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acesta este al doilea rezultat de egalitate pentru echipa pregătită de Andrea Mandorlini, după ce etapa trecută a remizat pe Arena Naţională cu Dinamo, scor 1-1.

Ilie Dumitrescu l-a criticat pe Andrea Mandorlini, după CFR Cluj – Oţelul

După meciul din Gruia, Ilie Dumitrescu a criticat tactica folosită de antrenorul celor de la CFR Cluj. Fostul internaţional consideră că folosirea lui Daniel Bîrligea este o mare greşeală şi că italianul nu a găsit nici până acum formula ideală.

„Oțelul a fost o echipa foarte bine organizată pe faza defensivă. Pe mine mă impresionează cum acoperă zonele. A întâlnit un adversar cu jucători valoroși, dar modul ăsta de a face pressing de întâmpinare cu Lopes, Teles și Cisotti la Muhar, Deac și Cvek a făcut ca jocul între linii să nu existe pentru CFR.

Pentru mine, e o mare greșeală să îl folosești în bandă pe Bîrligea. Nici nu am înțeles schimbarea. El nu e extremă, e un ’9’ autentic. E un jucător care poate ajuta echipa. Singurul jucător care s-a ridicat la un nivel foarte bun a fost Otele, care a făcut un meci foarte bun. (…)

Reclamă

La CFR e o situație destul de dificilă, pentru că Mandorlini nu găsește formula ideală. Tot timpul schimbă, schimbă, schimbă. Jucătorii ar trebui să fie puși în anumite zone în care să dea cel mai bun randament.

Otele ar trebui să fie punct fix. Trebuie să joci cu Bîrligea. Ceilalți atacanți nu sunt peste Bîrligea în momentul de față. Bîrligea este prima soluție, nu văd de ce face schimbare cu Filip”, a declarat Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

CFR Cluj se află în acest moment pe locul 2, cu 27 de puncte după 13 etape, la 3 puncte în spatele liderului FCSB. De partea cealaltă, Oţelul Galaţi se află pe locul 9, cu 15 puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Etapa viitoare, CFR Cluj va juca tot în Gruia, acolo unde va veni campioana Farul Constanţa, în timp ce Oţelul Galaţi va primi vizita celor de la FC Hermannstadt.

Amintirile îl răscolesc pe Andrea Mandorlini

Amintirile îl răscolesc pe Andrea Mandorlini după meciul CFR Cluj – Oţelul, scor 0-0, din etapa a 13-a a Ligii 1. Antrenorul grupării din Gruia a „înţepat-o” pe FCSB la finalul confruntării cu echipa lui Dorinel Munteanu.

CFR Cluj a ratat şansa de a se apropia la un punct de FCSB, care s-a încurcat cu FC Voluntari. Italianul de pe banca CFR-ului nu a uitat de meciul cu liderul campionatului României. Mandorlini încă are coşmaruri din cauza golului marcat de Andrea Compagno, din penalty.

„Nu suntem mulţumiţi cu acest rezultat de egalitate. Nu am făcut un meci bun. E păcat, am avut ocazii importante, mai ales că adversarele s-au încurcat. Am avut răbdare şi ocazii importante, dar nu am reuşit să câştigăm.

Sunt şi astfel de meciuri, nu am reuşit să marcăm. Aşa este fotbalul. Diferenţa faţă de FCSB o reprezintă cele 3 puncte pe care nu le-am câştigat la Bucureşti, din cauza acelui penalty. E inutil să ne mai gândim acolo. Cred că noi în această seară puteam face mai mult.

Pe Camora încercăm să îl recuperăm, în acest moment nu este foarte bine. Poate va fi apt pentru meciul cu Farul, vom vedea. Bîrligea a avut o problemă la bicepsul femural. Din păcate, în acest moment avem foarte mulţi jucători importanţi care sunt accidentaţi. Trebuie să reuşim împreună.

Cu Farul va fi o partidă importantă, dar toate sunt aşa. Farul este o echipă bună. Noi trebuie să avem mai multă luciditate în atac„, a declarat Andrea Mandorlini la digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îşi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” Vezi toate știrile
Citește și