Închide meniul

Ilie Dumitrescu l-a lăudat pe Gigi Becali: „A ajuns la un alt nivel. Citește bine jocul din fotoliu”

Bogdan Stănescu Publicat: 7 aprilie 2024, 21:37

Reclamă
Ilie Dumitrescu l-a lăudat pe Gigi Becali: „A ajuns la un alt nivel. Citește bine jocul din fotoliu

Ilie Dumitrescu l-a lăudat pe Gigi Becali: "A ajuns la un alt nivel. Citește bine jocul din fotoliu"

Ilie Dumitrescu şi Gigi Becali / Colaj Profimedia Images

Ilie Dumitrescu l-a lăudat pe Gigi Becali. Componentul generaţiei de Aur consideră că patronul de la FCSB a început să vadă fotbalul tot mai bine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Dumitrescu e de părere că, în continuare, însă, FCSB-ului îi lipseşte un număr 9 veritabil. El l-a sfătuit pe Becali să caute un vârf de careu bun.

Ilie Dumitrescu l-a lăudat pe Gigi Becali: „A ajuns la un alt nivel. Citește bine jocul din fotoliu”

”Gigi mută, citește foarte bine jocul, de acolo, din fotoliu, și mută. A ajuns la un alt nivel.

Până acolo, la titlu, el are jucători care au trecut prin foarte multe momente de cumpănă. Ei au fost foarte aproape să câștige campionatul și sezonul trecut. Să nu uităm.

Au experiență, maturitate. Stau bine din punct de vedere fizic și au ajuns la o formă foarte bună pentru campionatul nostru.

Reclamă

Și Coman, și Olaru, Șut, Lixandru, Băluță e bun transfer.

Dacă o nimerea și cu un ‘9’, dar nu e târziu. O pot face pentru sezonul viitor. Au nevoie și de 9, a declarat Ilie Dumitrescu pentru digisport.ro.

Florinel Coman a marcat din lovitură liberă în FCSB – Universitatea Craiova! A provocat și un autogol și are cifre de vis

Florinel Coman a marcat din lovitură liberă în FCSB – Universitatea Craiova Vedeta roș-albaștrilor a avut parte de un început de vis în duelul de pe Arena Națională.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB a început excelent derby-ul cu oltenii lui Mihai Rotaru și au reușit să puncteze de 2 ori, în minutul 29 și în minutul 32.

În minutul 29 al duelului de pe Arena Națională, Florinel Coman a executat o lovitură liberă, din apropierea careului. „Mbappe” a trimis mingea spre poartă, iar portarul Popescu a comis o gafă de proporții. Balonul s-a oprit astfel în plasă.

La golul 2 al FCSB-ului, din minutul 32, Florinel Coman a trimis o centrare de excepție, dintr-un corner, iar Vlădoiu a fost obligat să își devieze balonul în propria poartă. Astfel, după puțin peste o jumătate de oră de joc, roș-albaștrii conduceau cu scorul de 2-0.

După această reușită, vedeta lui Gigi Becali a ajuns la 15 goluri și 8 pase decisive în 28 de partide din actualul sezon de Liga 1. Coman este cotat de site-ul Transfermarkt la suma de 6 milioane de euro.

FCSB, la un pas de a fi la 10 puncte avans faţă de CFR Cluj şi Universitatea Craiova

FCSB o conduce la pauză cu 2 goluri pe Universitatea Craiova. Dacă va câştiga în această seară, FCSB va avea 10 puncte avans faţă de echipele aflate pe locurile 2 şi 3 în Liga 1, CFR Cluj şi Universitatea Craiova.

CFR Cluj a umilit-o pe Rapid, învingând-o cu 4-1 în Giuleşti. FCSB ar începe play-off-ul perfect cu o nouă victorie, având maximum de puncte după 3 etape de play-off.

Sezonul trecut, FCSB a terminat pe 2, campioana României fiind Farul Constanţa. Cu 7 etape înainte de final, FCSB ar avea un avans liniştitor, de 10 puncte, fiind de departe marea favorită la cucerirea titlului în acest sezon.

Reclamă

De altfel, Anghel Iordănescu declara ieri, după Rapid – CFR Cluj 1-4, că FCSB va câştiga campionatul.

(n.r: Ce credeţi că se va întâmpla cu Bergodi?) Dacă mă iau cu ce se întâmplă în fotbalul românesc, şi cred eu că FCSB câştigă campionatul cu Gigi Becali antrenor, CFR-ul a câştigat cu doi antrenori puşi peste noapte, deci fără antrenor, iar Rapiduleţul a jucat cu domnul Bergodi. Analizaţi dumneavoastră şi trageţi concluziile”, declara ieri Anghel Iordănescu.

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și