Închide meniul

Ilie Dumitrescu, laude pentru Gigi Becali înainte de Farul – FCSB: „El face toate schimbările, el face toată echipa!”

Viviana Moraru Publicat: 18 mai 2023, 21:28

Reclamă
Ilie Dumitrescu, laude pentru Gigi Becali înainte de Farul – FCSB: „El face toate schimbările, el face toată echipa!

Ilie Dumitrescu, laude pentru Gigi Becali înainte de Farul - FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă/ Profimedia

Ilie Dumitrescu a avut doar laude pentru Gigi Becali, înaintea meciului de titlu dintre Farul şi FCSB. Fostul internaţional consideră că patronul roş-albaştrilor va avea un rol semnificativ, dacă formaţia sa va reuşi să devină campioană, deoarece el este cel care dictează tot la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul şi FCSB sunt despărţite de un singur punct, cu două etape înainte de finalul play-off-ului. Cele două formaţii se vor duela duminic, de la ora 21:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Ilie Dumitrescu, laude pentru Gigi Becali înainte de Farul – FCSB

Ilie Dumitrescu este convins că Gigi Becali este cel care va face echipa, în duelul cu Farul. Fostul internaţional este de părere că tot patronul de la FCSB este cel care decide schimbările, în timpul meciurilor.

De asemenea, „Mister” susţine că latifundiarul din Pipera ia decizii bune în multe momente, lucru evidenţiat de faptul că roş-albaştrii sunt la două victorii distanţă de titlu.

„Gigi Becali face toate schimbările, dar ia decizii corecte în multe momente. N-am cum să protejez pe nimeni, să spun că face Charalambous sau nu știu cine.

Reclamă

Dacă FCSB va câștiga campionatul, Gigi Becali va avea un rol semnificativ. El face toate schimbările, el face toată echipa, o face duminică, pentru meciul următor”, a declarat Ilie Dumitrescu, pentru digisport.ro.

Ilie Dumitrescu, înainte de Farul – FCSB, finala campionatului!

Ilie Dumitrescu a vorbit înainte de Farul – FCSB, finala campionatului. Dumitrescu a fost impresionat de declarațiile celor doi patroni, Gică Hagi și Gigi Becali, care au anunțat că merg la victorie.

Înainte de duelul de la Ovidiu, de duminică, de la ora 21:00, Farul are un punct în fața roș-albaștrilor. În cazul unei victorii, dobrogenii iau titlul. Orice alt rezultat duce lupta până în ultima etapă, atunci când vom avea FCSB – Rapid și CFR – Farul.

Reclamă 4 / 0/3

”Fiecare echipă are planul ei bine gândit. Rapid are obiectiv să termine în fața Craiovei, Craiova să termine în fața CFR-ului. Cele două se vor bate pentru titlu și vom vedea care e cea mai bună echipă din acest sezon. La egal, rămâne Farul cu un punct în față.

Mi-a plăcut declarația lui Gigi Becali, dar mi-a plăcut și declarația lui Hagi, care a spus că joacă la victorie. Sunt doi învingători, Hagi și Becali”, a spus Ilie Dumitrescu, citat de digisport.ro.

FCSB este la mâna ei în cursa pentru titlul din Liga 1

FCSB este la mâna ei în cursa pentru titlul din Liga 1, după victoria obţinută în derby-ul cu CFR Cluj, din etapa a 8-a a play-off-ului. Roş-albaştrii sunt la doi paşi de ridica trofeul, după o pauză de opt ani.

FCSB a scos-o definitiv pe CFR Cluj din lupta pentru titlu şi mai duce un „război” doar cu liderul Farul. Urmează chiar meciul direct, de la Ovidiu, care va fi o adevărată „finală” a campionatului.

Roş-albaştrii sunt obligaţi să nu piardă în deplasarea cu Farul. În caz contrar, medaliile de campioni ajung la gâtul jucătorilor lui Gică Hagi. Dacă FCSB va reuşi să o învingă pe Farul, atunci devin mari favoriţi la titlu.

FCSB poate spera la trofeul de campioană şi în cazul unei remize cu Farul, dar constănţenii rămân pe primul loc. Chiar şi la egalitate de puncte, echipa „Regelui” Hagi este campioană. FCSB a avut parte de rotunjire, în momentul înjumătățirii punctelor, la finalul sezonului regulat, acesta fiind primul criteriu de departajare.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:40 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sunt titulari. Sărbătoare la Parma! 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și