Închide meniul

Ilie Dumitrescu, mesaj clar după negocierile dintre FCSB şi CSA Steaua: „La Gigi Becali e o ambiţie, indiferent de cost!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 18 iulie 2023, 20:29

Ilie Dumitrescu, mesaj clar după negocierile dintre FCSB şi CSA Steaua: „La Gigi Becali e o ambiţie, indiferent de cost!

Ilie Dumitrescu, reacţie tranşantă după ce Radu Drăguşin a fost implicat în scandalul pariurilor din Italia

Ilie Dumitrescu, pe Arena Naţională / Captură AntenaSport

Ilie Dumitrescu a tras concluziile după negocierile dintre FCSB şi CSA Steaua, în privinţa stadionului din Ghencea. Fostul internaţional susţine că Gigi Becali va plăti oricât pentru ca derby-ul cu Dinamo să se joace pe arena de casă a „militarilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSA Steaua a pus mai multe condiţii pentru ca FCSB să poată închiria arena din Ghencea. „Militarii” vor ca Gigi Becali să plătească suma de 750.000 de euro, în cazul în care gazonul va fi deteriorat, după derby-ul dintre FCSB şi Dinamo.

Ilie Dumitrescu, mesaj clar după negocierile dintre FCSB şi CSA Steaua

Ilie Dumitrescu este de părere că oficialii de la FCSB şi cei de la CSA Steaua vor ajunge la o înţelegere în privinţa arenei din Ghencea. Fostul internaţional susţine că aceasta este ambiţia lui Gigi Becali, fiind convins că patronul roş-albaştrilor va plăti orice garanţie pentru ca derby-ul cu Dinamo să se joace pe arena „militarilor”.

„Nu e nicio atitudine, îl vedeam și pe Gigi Becali împăcat cu ideea că există un grad mare risc la acest meci și că trebuie anumite clauze, anumite garanții. S-a ajuns în punctul ăsta. Eu cred că se vor înțelege.

Îl ascultam pe Gigi la Liga Digisport, cred că și-a dat și el seama că oamenii sunt de bună credință, dar trebuie anumite garanții. La Gigi este și o ambiție, indiferent de cost, să se facă.

Reclamă

Cu cât îi pui mai multe bariere, cu atât îl înrăiești și acceptă orice clauză. Sunt clauze importante în contractul ăla, contracte mari de tot”, a declarat Ilie Dumitrescu, conform digisport.ro.

Gigi Becali a anunțat măsuri speciale pentru FCSB – Dinamo, de pe stadionul Ghencea

Gigi Becali a anunțat măsuri speciale pentru FCSB – Dinamo, de pe stadionul Ghencea. Latifundiarul a vorbit despre siguranța fanilor care vor fi prezenți pe stadion, la revenirea echipei „roș-albastre” pe stadionul „Steaua”.

Latifundiarul din Pipera a anunțat că biletele la meci vor fi nominale și că la cumpărarea lor va fi nevoie de anumite date de pe cartea de identitate. De asemena, acesta a avut și un avertisment pentru fanii lui CSA Steaua, care nu doresc ca echipa lui Becali să evolueze pe stadionul din Ghencea.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu mai pot exista incidente pentru că mie mi-a promis Ciolacu și să-i dea Dumnezeu sănătate, că a venit un bărbat în România, după 10 ani de când nu mai jucăm în Ghencea, să zică de bărbăție.

Vrei bilet, primești numărul și locul. Vor fi filmate toate locurile, dar nu cred asta, vor fi blocați în computer și nu vor mai primi niciodată bilet la un meci al FCSB-ului. Iar dacă vor face ei vreun incident filmat, locul 20, numărul cutare, pedepsit ca atare!

Îi îndrum pe cei din familia lor să nu dea vina pe mine. Amenzi, pușcării! Vedeți-vă de treaba voastră, respectați legile statului. Eu mi-am făcut datoria de creștin. Dacă nu vor, treaba lor”, a spus Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” Vezi toate știrile
Citește și