Închide meniul

Ilie Dumitrescu, mesaj clar pentru Gică Hagi, după ce Farul s-a distanțat în fruntea Ligii 1: „Echipa suferă”

Viviana Moraru Publicat: 5 noiembrie 2022, 10:49

Reclamă
Ilie Dumitrescu, mesaj clar pentru Gică Hagi, după ce Farul s-a distanțat în fruntea Ligii 1: Echipa suferă”

Ilie Dumitrescu îl laudă pe selecționer

Ilie Dumitrescu pe Arena Națională / Antena Sport

Ilie Dumitrescu i-a transmis un mesaj clar lui Gică Hagi, după ce Farul s-a distanțat în fruntea Ligii 1. Fostul internațional susține că unii jucători ai liderului suferă din punct de vedere fizic, și îi trage un semnal de alarmă „Regelui”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul s-a impus la limită în ultima rundă de Liga 1. Constănțenii „au tremurat” în partida cu Mioveni, însă s-au impus cu 2-1, grație golului marcat pe final de joc de Robert Moldoveanu.

Ilie Dumitrescu, mesaj clar pentru Gică Hagi

Ilie Dumitrescu susține că unii jucători „resuscitați” de Gică Hagi la începutul sezonului nu au cea mai bună formă fizică, iar acest fapt se observă. „Mister” a dat exemplul lui Denis Alibec sau Gabi Torje, care au venit la Farul fără prea multe minute jucate înainte de a semna contractul.

Totodată, Ilie Dumitrescu îl felicită pe „Rege” pentru grupul echilibrat pe care l-a creat la Farul.

„A luat niște jucători… Torje, Alibec, Louis Munteanu, Băluță, care nu au jucat de doi ani, Moldoveanu… Vreau să-i transmit ceva managerului! Echipa suferă din punct de vedere fizic. Cam ăsta e mesajul pentru manager! Dar uite cât de mult contează grupul pe care l-a format”, a declarat Ilie Dumitrescu, pentru Digi Sport.

Reclamă

Ilie Dumitrescu îl aplaudă pe antrenorul care l-a refuzat pe Gigi Becali

Ilie Dumitrescu îl aplaudă pe Liviu Ciobotariu, antrenorul care l-a refuzat pe Gigi Becali. Patronul FCSB l-a dorit pe tehnicianul lui FC Voluntari, însă acesta a decis să rămână la gruparea ilfoveană. Dumitrescu s-a arătat impresionat de alegerea lui Ciobotariu.

„Mister” consideră că trebuie să ai orgoliu și mândrie ca să refuzi o ofertă venită din partea FCSB-ului. La clubul lui Gigi Becali, Liviu Ciobotariu ar fi primit, cel mai probabil, un salariu mult mai mare decât la FC Voluntari, însă se pare că latura financiară nu l-a interesat atât de mult pe antrenorul de 51 de ani.

„Îl admir! E un antrenor care nu a avut puțin noroc, dacă ne aducem aminte că a fost la câteva minute să câștige campionatul atunci cu Târgu Mureș. E un antrenor serios, a ajuns cu Voluntari în play-off și a jucat o finală de Cupă. A scos maximum din ceea ce se putea scoate la FC Voluntari sezonul trecut. De ce spun că-l admir? Ce putea face mai mult la Voluntari?

Reclamă 4 / 0/3

A fost foarte aproape să ajungă să câștige un trofeu. Știi cum e, când schimbi doi-trei jucători, e nevoie de timp ca să se integreze, dar uite că el își face treaba foarte bine și a ajuns să scoată maximum de la acest lot. Voluntari o echipă incomodă, reactivă.

Mă bucur pentru el, a avut orgoliu, mândrie și nu a mers unde putea să câștige dublu, la o echipă care se vrea să câștige titlul, față de Voluntari, care să zicem că maximum ar putea să intre din nou în play-off, dar e greu. Era un pas important pentru el”, a declarat Ilie Dumitrescu, pentru Digisport.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și