Închide meniul

Ilie Dumitrescu n-a iertat pe nimeni după FCSB – FC Hermannstadt 2-2: ”Tavi Popescu a fost anihilat complet! Olaru e foarte retras, iar Miculescu nu-și asumă!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 29 august 2022, 10:01

Ilie Dumitrescu n-a iertat pe nimeni după FCSB – FC Hermannstadt 2-2: ”Tavi Popescu a fost anihilat complet! Olaru e foarte retras, iar Miculescu nu-și asumă!”

Ilie Dumitrescu n-a iertat pe nimeni după FCSB - FC Hermannstadt 2-2

Jucătorii FCSB salută galeria / Hepta

Ilie Dumitrescu n-a iertat pe nimeni după FCSB – FC Hermannstadt 2-2. ”Mister” i-a criticat pe elevii lui Nicolae Dică, care au avut o prestație slabă pe Arena Națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a obținut un punct în minutul 90+2, după golul marcat de Malcom Edjouma. Ilie Dumitrescu a pus tunurile pe vedetele vicecampioanei, care nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor.

Ilie Dumitrescu n-a iertat pe nimeni după FCSB – FC Hermannstadt 2-2

”Tavi Popescu a fost anihilat complet. Mă așteptam ca FCSB să aibă exprimare complexă, dar acest 4-5-1 i-a incomodat. Noroc cu Edjouma. S-a văzut că are personalitate și a salvat o seară nu foarte reușită. Dacă-i luăm individual pe cei mai importanți jucători din față, lucurile nu sunt în regulă.  Tavi Popescu nu este într-o formă bună și nici în seara asta nu a reușit să se ridice la un nivel foarte bun. Cordea a intrat, a avut câteva acțiuni, dar fără să fie eficient.

Olaru. Olaru, la fel. Eu aștept foarte mult de la Olaru. Este jucător de echipa națională. Este deja o certitudine, unul dintre cei mai buni mijlocași pe postul lui. Foarte retras în zone moarte, nu a fost inspirat nici când a căutat spații în spatele liniei adverse, fără vreun assist, fără să facă diferența. Miculescu nu-și asumă, nu intră în joc. Ca 9 fals nu trebuie să stai acolo ca un pivot, ei să se folosească de detenta ta.

Nu, trebuie să coboare, să intre în combinații, să ia acțiuni individuale, pentru că are calitatea de a scoate adversarul din joc sau să iasă din anumite zone și să se întoarcă și să tragă la poartă. E clar că după rezultatul de joi, bucuria, noaptea care a urmat, era greu să gestionezi foarte bine, dar totuși au fost șase mutări în formula de start”, a declarat Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Ilie Dumitrescu a făcut-o praf pe FCSB: ”Cum să spun eu, să nu jignesc pe nimeni?”

Ilie Dumitrescu a făcut-o praf pe FCSB după remiza cu FC Hermannstadt, scor 2-2. Vicecampioana a smuls un punct în minutul 90+2 al meciului de pe Arena Naţională, graţie reuşitei lui Malcom Edjouma.

FCSB a obținut doar un rezultat de egalitate, deși venea după calificarea în grupele Conference League. Ilie Dumitrescu a criticat prestația roș-albaștrilor, care au încasat 9 goluri în 6 meciuri.

”FCSB a făcut o repriză modestă în seara asta, chiar dacă Nicolae Dică a făcut patru schimbări la pauză. I-a introdus pe Cordea, Octavian Popescu, Miculescu și Edjouma, lângă Olaru și Musi, care au rămas din prima repriză. Mă refer de la mijloc în sus.

Reclamă 4 / 0/3

A făcut asta pentru că formula din prima repriză a celor de la FCSB nu s-a ridicat la un nivel foarte bun. Totul, în fața unui adversar care joacă un 4-5-1 foarte agresiv, care a făcut presing de întâmpinare, care a arătat că știe să paseze.

Apoi, nici Cordea, nici Tavi Popescu nu au reușit să creeze dezechilibru acolo în zonele unde într-adevăr poți să faci unu contra unu. Pentru că pe centru era foarte complicat. Deci, au dat peste o echipă lucrată, o echipă scurtă, reactivăEdjouma a salvat o repriză ca sa fiu… Cum să spun eu, să nu jignesc pe nimeni? O repriză modestă făcută de FCSB”, a declarat Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

Recomandări
  • Ilie Dumitrescu n-a iertat pe nimeni după FCSB – FC Hermannstadt 2-2
  • ”Mister” i-a ccriticat pe elevii lui Nicolae Dică

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și