Închide meniul

Ilie Dumitrescu a făcut-o praf pe FCSB după remiza cu FC Hermannstadt: ”Cum să spun eu, să nu jignesc pe nimeni?”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 29 august 2022, 8:20

Ilie Dumitrescu a făcut-o praf pe FCSB după remiza cu FC Hermannstadt: ”Cum să spun eu, să nu jignesc pe nimeni?”

Ilie Dumitrescu, propunere șoc de antrenor la FCSB

Ilie Dumitrescu, în timpul unui interviu / AS.ro

Ilie Dumitrescu a făcut-o praf pe FCSB după remiza cu FC Hermannstadt, scor 2-2. Vicecampioana a smuls un punct în minutul 90+2 al meciului de pe Arena Naţională, graţie reuşitei lui Malcom Edjouma.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a obținut doar un rezultat de egalitate, deși venea după calificarea în grupele Conference League. Ilie Dumitrescu a criticat prestația roș-albaștrilor, care au încasat 9 goluri în 6 meciuri.

Ilie Dumitrescu a făcut-o praf pe FCSB

”FCSB a făcut o repriză modestă în seara asta, chiar dacă Nicolae Dică a făcut patru schimbări la pauză. I-a introdus pe Cordea, Octavian Popescu, Miculescu și Edjouma, lângă Olaru și Musi, care au rămas din prima repriză. Mă refer de la mijloc în sus.

A făcut asta pentru că formula din prima repriză a celor de la FCSB nu s-a ridicat la un nivel foarte bun. Totul, în fața unui adversar care joacă un 4-5-1 foarte agresiv, care a făcut presing de întâmpinare, care a arătat că știe să paseze.

Apoi, nici Cordea, nici Tavi Popescu nu au reușit să creeze dezechilibru acolo în zonele unde într-adevăr poți să faci unu contra unu. Pentru că pe centru era foarte complicat. Deci, au dat peste o echipă lucrată, o echipă scurtă, reactivă  Edjouma a salvat o repriză ca sa fiu… Cum să spun eu, să nu jignesc pe nimeni? O repriză modestă făcută de FCSB”, a declarat Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Nicolae Dică, un car de nervi după FCSB – Hermannstadt 2-2: „La pauză trebuia să schimb 8 jucători!”

Nicolae Dică a fost un un car de nervi după FCSB – Hermannstadt 2-2. Vicecampioana a smuls un punct în minutul 90+2 al meciului de pe Arena Naţională, graţie reuşitei lui Malcom Edjouma.

Antrenorul s-a enervat şi a făcut 4 schimbări la începutul reprizei secunde, chiar dacă spunea că „niciodată nu voi face patru schimbări la pauză”.

„Nu mă aşteptam la acest lucru. A fost o partidă foarte slabă. Le-am spus că trebuie să ne concentrăm şi să uităm de calificare. Voiam să fac în minutul 30 patru schimbări. Am fost oprit. La pauză trebuia să schimb 7-8 jucători. Nu puneam probleme pe partea ofensivă. Nici în a doua repriză nu am făcut un joc bun. Are importanţă cine marchează? Primim goluri foarte uşor. Le fiecare joc am avut ocazii.

Reclamă 4 / 0/3

Trebuie să fim 100% să reuşim să marcăm goluri. Analiza fiecărui jucător o fac şi o să le-o spun. Nimeni n-a avut agresivitatea pe care o aveau când am venit. Când nu dai totul pentru echipă, nu ai cu să câştigi. Trebuie să dea mai mult. Tavi Popescu este un jucător care a făcut multe lucruri bune pe partea defensivă. Pe partea ofensivă nu face ce ne-a obişnuit. Eu unul îl susţin şi sunt sigur că va reuşi să ajute echipa

Până acum, Compango a adus un plus pentru echipă. Este un jucător de care clubul avea nevoie. Sperăm să se adapteze cât mai repede. Eu nu sunt un antrenor care să se plângă. Chiar şi aşa, ţinând cont de drum, trebuia să câştigăm astăzi!”, a răbufnit Nicolae Dică, potrivit digisport.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și