Închide meniul

Ilie Dumitrescu, reacţie categorică, după ce Florinel Coman a fost eliminat cu Oţelul: „Ce mai stăm de vorbă?”

Alex Masgras Publicat: 6 decembrie 2023, 8:36

Reclamă
Ilie Dumitrescu, reacţie categorică, după ce Florinel Coman a fost eliminat cu Oţelul: „Ce mai stăm de vorbă?

Ilie Dumitrescu a avut o reacţie categorică, după ce Florinel Coman a fost eliminat cu Oţelul Galaţi

Florinel Coman, în timpul unui meci / Hepta

Ilie Dumitrescu a avut o reacţie categorică, după ce Florinel Coman a fost eliminat cu Oţelul. Jucătorul celor de la FCSB este acuzat din toate direcţiile că a primit al doilea cartonaş galben, pentru a fi suspendat în Cupa României şi pentru a nu rata duelul cu CFR Cluj din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Coman a primit al doilea cartonaş galben de la Marcel Bîrsan după ce a întârziat executarea unei lovituri libere a lui Oţelul, în prelungirile partidei.

Ilie Dumitrescu, reacţie categorică, după ce Florinel Coman a fost eliminat cu Oţelul

Ilie Dumitrescu se numără printre cei care nu consideră că Florinel Coman ar trebui să primească o pedeapsă mai mare pentru acest gest. Fostul internaţional român a făcut referire şi la cazul lui Sergio Ramos din urmă cu câţiva ani şi consideră că, atâta timp cât este regulamentar, Coman nu ar trebui pedepsit în plus:

„Până la chestia aia cu Ramos, s-au luat miliarde de cartonașe așa. Există posibilitatea să stai în fața mingii și să iei cartonaș. De ce? N-ai motiv să fii suspendat în plus. Dacă eu la două galbene stau o etapă, n-am încălcat regulamentul cu nimic.

Trebuie să găsești o soluție. Este conform regulamentului, ce mai stăm de vorbă? Trebuie să găsești soluția ca să nu se mai ajungă la o speță ca asta. Nu contează absolut nimic. Poți să-mi dai trei etape că iau două cartonașe galbene?

Reclamă

A scris ceva arbitrul la meciul lui Real Madrid cu Ajax, când Ramos a luat cartonaș? Trebuie să se găsească o soluție pentru ca regulamentul să nu mai fie păcălit.

Dacă îl trăgea pe un adversar de tricou, ce făceai? Să nu îl condamnăm pe Bîrsan la faza asta. Nu a văzut pentru că s-a întors cu spatele la Florinel Coman”, a declarat Ilie Dumitrescu, la digisport.ro.

Mihai Stoica, detalii uluitoare după cartonaşul roşu încasat de Florinel Coman

Mihai Stoica a dezvăluit că nu s-a pus problema ca Florinel Coman să încaseze intenţionat al doilea galben în duelul cu Oţelul. MM a transmis că „Mbappe de România” s-a aflat într-un conflict cu Juri Cisotti, pentru faptul că jucătorul Oţelului l-a provocat.

Reclamă 4 / 0/3

Managerul general de la FCSB i-a luat apărarea lui Coman şi a declarat că foarte puţini jucători sunt eliminaţi pentru faptul că înjură în timpul meciurilor. Mihai Stoica l-a oferit ca exemplu pe Sergio Ramos, jucător care a fost eliminat în multe partide, dar care însă a rămas idolul multor jucători.

„Au fost jucători care au luat galben şi au spus: ”Am luat ca să stau în Cupă”. La noi nu s-a pus niciodată problema asta. După două cartonaşe galbene, urmează cartonaşul roşu. Ce caz este? De ce să se ajungă la Comisie?

Întârzierea reluării jocului. Cei de la CFR să ceară ce? De ce? Că a întârziat jocul? A, deci am schimbat. Hai să fim serioşi, că pierdem vremea. Pur şi simplu a luat al doilea cartonaş galben. Nu l-a înjurat pe Bîrsan niciodată. Înjurăturile au fost la adresa lui Cisotti, pentru că l-a provocat. Aici vorbim de dovezi.

Câţi jucători au fost eliminaţi în ultimii 30 de ani, pentru că au înjurat arbitrii? Eu nu mai ţin minte altul în afară de Budescu, când juca la Astra. Am fost peste tot, am fost în Anglia unde se spune că este ”patria fair-play-ului”! Nu este deloc aşa. De exemplu, Ramos a luat 40.000 de cartonaşe şi este idolul multor persoane. Şi la fair-play suntem slabi”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
4
mai
20:29
Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori”
Vezi toate știrile
Citește și