Închide meniul

Mihai Stoica, detalii uluitoare după cartonaşul roşu încasat de Florinel Coman! Pe cine ar fi înjurat de fapt: „Pierdem vremea!”

Viviana Moraru Publicat: 5 decembrie 2023, 22:21

Reclamă
Mihai Stoica, detalii uluitoare după cartonaşul roşu încasat de Florinel Coman! Pe cine ar fi înjurat de fapt: „Pierdem vremea!

Mihai Stoica a anuțat transferul lui Florinel Coman

Mihai Stoica şi Florinel Coman, la finalul unui meci al FCSB-ului/ Profimedia

Mihai Stoica a oferit detalii uluitoare despre cartonaşul roşu încasat de Florinel Coman. MM susţine că „Mbappe de România” nu l-ar fi înjurat pe arbitrul meciului dintre FCSB şi Oţelul, Marcel Bîrsan, şi de fapt s-ar fi certat cu un adversar, Juri Cisotti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman a fost eliminat din duelul cu Oţelul, după ce a primit două cartonaşe roşii. Multe voci din fotbalul românesc l-au acuzat pe Coman de faptul că a vrut să primească intenţionat cartonaş roşu pentru a absenta la meciul din Cupa României, şi nu la cel cu CFR Cluj, din campionat.

Mihai Stoica, detalii uluitoare după cartonaşul roşu încasat de Florinel Coman

Mihai Stoica a dezvăluit că nu s-a pus problema ca Florinel Coman să încaseze intenţionat al doilea galben în duelul cu Oţelul. MM a transmis că „Mbappe de România” s-a aflat într-un conflict cu Juri Cisotti, pentru faptul că jucătorul Oţelului l-a provocat.

Managerul general de la FCSB i-a luat apărarea lui Coman şi a declarat că foarte puţini jucători sunt eliminaţi pentru faptul că înjură în timpul meciurilor. Mihai Stoica l-a oferit ca exemplu pe Sergio Ramos, jucător care a fost eliminat în multe partide, dar care însă a rămas idolul multor jucători.

„Au fost jucători care au luat galben şi au spus: ”Am luat ca să stau în Cupă”. La noi nu s-a pus niciodată problema asta. După două cartonaşe galbene, urmează cartonaşul roşu. Ce caz este? De ce să se ajungă la Comisie?

Reclamă

Întârzierea reluării jocului. Cei de la CFR să ceară ce? De ce? Că a întârziat jocul? A, deci am schimbat. Hai să fim serioşi, că pierdem vremea. Pur şi simplu a luat al doilea cartonaş galben. Nu l-a înjurat pe Bîrsan niciodată. Înjurăturile au fost la adresa lui Cisotti, pentru că l-a provocat. Aici vorbim de dovezi.

Câţi jucători au fost eliminaţi în ultimii 30 de ani, pentru că au înjurat arbitrii? Eu nu mai ţin minte altul în afară de Budescu, când juca la Astra. Am fost peste tot, am fost în Anglia unde se spune că este ”patria fair-play-ului”! Nu este deloc aşa. De exemplu, Ramos a luat 40.000 de cartonaşe şi este idolul multor persoane. Şi la fair-play suntem slabi”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Problemă uriaşă pentru FCSB! Florinel Coman ar putea lipsi la meciul cu CFR Cluj

Problemă uriaşă pentru FCSB. Chiar dacă a fost eliminat după ce a primit două cartonaşe galbene şi, ca atare, ar trebui să fie suspendat doar la partida de Cupă a FCSB-ului, Florinel Coman ar putea lipsi la meciul cu CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul arbitru FIFA Marius Avram a subliniat că, în cazul în care centralul meciului FCSB – Oţelul 0-2, a scris în raportul partidei că Florinel Coman a luat intenţionat al doilea galben, atacantul „roş-albaştrilor” va fi suspendat şi pentru derby-ul cu CFR Cluj.

„Dacă Bârsan a scris în raportul de joc că Florinel Coman a luat intenționat acest al doilea galben, Comisia de Disciplină e obligată să-l suspende două etape.

Raportul a fost întocmit imediat după meci, în cabină, în prezența celui de la LPF. O astfel de atitudine nu trebuie acceptată pentru că-ți pierzi respectul ca arbitru în fața jucătorilor. Pentru injurii la adresa unui oficial se acordă roșu direct. E clar, se vede și pe cameră”, a spus Marius Avram la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16
mai
23:33
VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley
16
mai
23:29
VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei
16
mai
23:19
„Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!”
16
mai
23:09
Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi
16
mai
22:51
Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige
16
mai
22:37
VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG
16
mai
22:33
Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!”
16
mai
22:11
„Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu
16
mai
22:00
Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe
16
mai
21:49
Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!”
Vezi toate știrile
Citește și