Închide meniul

Ilie Dumitrescu, reacţie după criza de nervi a lui Gigi Becali: „La alte echipe e mai greu, pentru că antrenorul decide!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 iunie 2023, 19:45

Reclamă
Ilie Dumitrescu, reacţie după criza de nervi a lui Gigi Becali: „La alte echipe e mai greu, pentru că antrenorul decide!

Ilie Dumitrescu, reacţie tranşantă după ce Radu Drăguşin a fost implicat în scandalul pariurilor din Italia

Ilie Dumitrescu, pe Arena Naţională / Captură AntenaSport

Ilie Dumitrescu a avut o primă reacţie, după criza de nervi a lui Gigi Becali din faţa sediului LPF. Patronul FCSB-ului a încercat, fără succes, să scape de regula U21. A răbufnit la adresa tuturor conducătorilor cluburilor care au votat împotriva iniţiativei lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul atacant şi antrenor al Stelei nu îi dă dreptate lui Gigi Becali. Chiar l-a „taxat” pe patronul vicecampioanei României pentru modul în care se implică la echipă.

Ilie Dumitrescu, reacţie după criza de nervi a lui Gigi Becali

Ce să spun eu de Gigi Becali? Nu s-a votat, deci ce să mai discutăm de regula asta? Aici sunt păreri împărțite. E normal să fie aşa. Eu consider că au fost momente când jucători cu potenţial, de perspectivă, tineri, nu erau aruncați în luptă, acum se întâmplă datorită regulii. La Gigi este mai simplu. Dacă își dorește pe cineva în echipă, niciun fel de problemă, se rezolvă. Dar sunt echipe la care e mai greu, pentru că antrenorul decide 100% cu cine să înceapă formula de start.

E mai greu când ai un obiectiv de îndeplinit să arunci în luptă un jucător tânăr, mizezi pe experiență. E o logică. Dacă sunt și jucători care ar juca oricum, sunt datorită valorii lor individuale. Dar au fost momente când jucători de perspectivă nu erau băgați pe teren”, a declarat Ilie Dumitrescu după tragerea ţintarului Ligii 1.

Burleanu m-a învins. Rapid e cel mai mare sclav. Șucu e cel mai mare sclav. Cei care au semnat sunt stăpâni, restul sunt sclavi”, a tunat şi a fulgerat Gigi Becali, după ce nu a reuşit să renunţe la regula U21.

Reclamă

Echipele care au votat pentru:

Echipele care au votat împotrivă:

Dinamoviştii l-au ironizat pe Gigi Becali

Oficialii lui Dinamo au tras un semnal de alarmă după scandalul de la Ligă. Vlad Iacob a anunţat că ia în calcul să sesizeze Comisiile FRF. Gigi Becali riscă să fie chemat să dea explicaţii.

Reclamă 4 / 0/3

Nu cred că era nevoie de aceste derapaje, eu consider că viitorul fotbalului românesc trebuie clădit pe performanță. Nu e nevoie de un război al declarațiilor înaintea unui derby al României.

(Reporter: Ce sentiment ați avut când ați fost numit sclav?) Sincer, unul de dezgust. Cred că aceste lucruri țin mai mult de vechiul testament și domnul Becali, ca nu creștin practicant ce este, un ar trebui să promoveze astfel de comportamente. Probabil vom sesiza și noi forurile abilitate în acest sens, mi se par niște declarații care nu-și au locul în 2023”, a declarat Vlad Iacob.

Dinamo are un start de coşmar de campionat, după revenirea în Liga 1. Alb-roşiii debutează pe teren propriu, cu Universitatea Craiova. După au derby chiar cu FCSB! În etapa a treia are meci „de foc” cu Sepsi.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” Vezi toate știrile
Citește și