Închide meniul

Ilie Dumitrescu, reacție genială după transferul lui Bogdan Rusu la FCSB: „Îți dai seama ce îi dă prin minte lui Gigi?”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 1 august 2022, 22:11

Ilie Dumitrescu, reacție genială după transferul lui Bogdan Rusu la FCSB: „Îți dai seama ce îi dă prin minte lui Gigi?

Bogdan Rusu l-a impresionat pe Gigi Becali

Bogdan Rusu și Gigi Becali, la Palat / Hepta

Ilie Dumitrescu e surprins de transferul lui Bogdan Rusu la FCSB. „Mister” e uluit de maniera în care Gigi Becali a purtat negocierile cu jucătorul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a făcut show la conferința de presă în care i-a prezentat pe David Miculescu și Bogdan Rusu. Patronul lui FCSB a dezvăluit că l-a sunat pe fostul atacant de la Mioveni chiar la pauza partidei disputate aseară cu FC U Craiova 1948.

Ilie Dumitrescu, reacție genială după transferul lui Bogdan Rusu la FCSB

Ilie Dumitrescu s-a amuzat pe seama ideilor inedite ale lui Gigi Becali.

„Am văzut conferința de presă. Și-a permis să-l sune și la pauză pe jucător! Îți dai seama ce îi dă prin minte? A văzut reușita aia cu capul și hai să…

E un jucător cu experiență, e un număr 9 autentic. În general, eu nu mă pronunț, evaluarea se va face după modul în care se va adapta la noile rigori ale clubului. Aici e o presiune foarte mare. În fiecare etapă există acea presiune. FCSB a început ezitant, suferă în această pozițe de număr 9″, a spus Ilie Dumitrescu, conform digisport.ro.

Reclamă

Bogdan Rusu e cotat la 500.000 de euro. Gigi Becali s-a reorientat către acesta după ce a picat transferul lui Pavol Safranko. În ultimul meci, acesta a reuşit o „dublă” de senzaţie cu CFR Cluj.

CS Mioveni, FC Hermannstadt, Gauss Bacău, Foresta Suceava, Dacia Unirea Brăila, Astra Giurgiu, FC Braşov, Dunărea Călăraşi şi Petrolul Ploieşti sunt echipele pentru care a mai evoluat Rusu.

Gigi Becali l-a umilit pe Bogdan Rusu la prezentarea oficială de la FCSB

Bogdan Rusu și David Miculescu au sosit în cursul zilei de luni la Palatul lui Gigi Becali pentru a fi prezentați oficial la FCSB, conform tradiției. În începutul conferinței, Becali a făcut o comparație uluitoare între cei doi nou-veniți, spunând despre David Miculescu că e mai important decât Bogdan Rusu.

Reclamă 4 / 0/3

„Începem cu David, e mai important, e mai lovitură. Știți toată istoria, l-am vrut dinainte, s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Așa a vrut Dumnezeu. Semnează acum cu FCSB, am avut niște runde de negocieri. Am spus că nu mai vreau să dau bani, dar m-au impresionat 25.000 de oameni la meciul cu Saburtalo, s-a legat și cu transferul lui Tănase. Le-am dat 700.000, 900.000, 1.2 milion și nu au vrut (n.r. – celor de la UTA Arad). Am luat legătura cu părinții lui, am plătit clauza, 1.700.000 de euro. El are cinci sezoane. David are o clauză de 50 de milioane reziliere.

Eu nu prea mă uit la meciuri, la UTA mă uitam pentru el. Sunt cu ochii pe bani, să stau cu oechii pe ce e mai tânăr și mai bun. M-a sunat MM și mi-a zis: ‘Al tău a câștigat meciul cu Petrolul’. A fost situația care a fost, a venit, mâine joacă titular.

Păi băa, am așteptări. Eu îl știu pe el. Așteptările sunt în viitorul apropiat. L-am luat să-l vând peste doi ani. E băiat cuminte, e liniștit, n-are alte vicii, asta e important.”, a spus Gigi Becali, la conferința de presă.

Cum s-a convins Gigi Becali să-l transfere pe Bogdan Rusu

Bogdan Rusu a marcat de două ori în CFR Cluj – CS Mioveni 4-2, partidă disputată în urmă cu trei zile. Jocul atacantul l-a dat peste cap pe Gigi Becali, care a pus imediat mâna pe telefon și l-a sunat pe MM Stoica.

Eu nu prea mă uit la meciuri. Am zis, bă, hai să ma uit și eu la CFR, juca cu Mioveni. Când am văzut, a dat gol cu șpițul. Am zis: „Ce gol a dat ăsta? Bă, ăsta e fotbalist! Nu oricine dă gol de acolo” Mai văd apoi centrare și gol cu capul. Nu a dat cu ceafa, cu umărul. Cu capul direct, gol de atacant. I-am dat telefon lui MM: „Îl știi pe Bogdan Rusu?” Zice că nu. „Mâine vreau să-l iei. Spune-mi mie când vrei un jucător, nu la emisiune”. Că vrea, că nu știu ce. Că nu se poate. Lasă, mă, dați-mi mie numărul la primar.

Să vorbească Gigi Becali cu primarul, să văd dacă îl dă. L-am sunat aseară la pauza meciului. Că nu aveam atacant. Am zis să luăm atacant. Am vorbit cu el, primarul a zis: Da, domne. Vă dau 100.000 și dacă ne calificăm vă mai dau 100.000 și în grupe vă mai dau 50.000. El cu MM sunt pe grup și i-a scris: Vezi că te sună Gigi. Dacă i-am promis lui Nea’ Gigi, plec la București. L-au sunat unii de prin Ardeal. L-am întrebat: „Tu visai să joci cu Gigi Becali la FCSB?” Hai că am vorbit mai mult de el decât de vedetă”, a spus Gigi Becali, la conferința de presă.

Reclamă
Recomandări
  • Dunajska Streda – FCSB se vede la Antena 1 și AntenaPLAY, miercuri, 3 august, de la 21:30
  • Ilie Dumitrescu, reacție genială după transferul lui Bogdan Rusu la FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și