Închide meniul

Ilie Dumitrescu, replică dură pentru Mihai Rotaru: „Nu mă bag în seamnă cu dumneavoastră!” Răspunsul dat de patronul Universităţii Craiova

Viviana Moraru Publicat: 23 martie 2023, 8:28

Ilie Dumitrescu, replică dură pentru Mihai Rotaru: „Nu mă bag în seamnă cu dumneavoastră! Răspunsul dat de patronul Universităţii Craiova

Ilie Dumitrescu şi Mihai Rotaru/ Colaj Hepta

Ilie Dumitrescu a avut o replică dură pentru Mihai Rotaru. Fostul internaţional l-a contrazis pe patronul Universităţii Craiova în privinţa lui Jovan Markovic. Oficialul din Bănie susţine că atacantul are greutatea ideală, în timp ce „Mister” este de părere că atacantul oltenilor nu se află într-o formă fizică bună, şi consideră că ar trebui să mai slăbeasă, pentru a da un randament mai bun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jovan Markovic i-a determinat pe Mihai Rotaru şi Ilie Dumitrescu să aibă o discuţie aprinsă, în direct la TV.

Ilie Dumitrescu, replică dură pentru Mihai Rotaru

Ilie Dumitrescu susţine că Jovan Markovic are prea multe kilograme, luând în calcul şi înălţimea sa. De cealaltă parte, Mihai Rotaru îşi apără jucătorul şi susţine că acesta se încadrează în limitele normale, impuse de medicul echipei din Bănie.

Reclamă

Ilie Dumitrescu a avut mai multe replici acide pentru patronul Universităţii Craiova, declarând faptul că dacă Jovan Markovic nu va lua atitudine şi nu va slăbi, va rămâne o „speranţă”.

Mihai Rotaru: ”Markovic, când a intrat titular, a fost cocoșat între ghilimele, a fost distrus de către mass-media, de către specialiști, de către nespecialiști. A fost extrem de apăsat. I s-a spus că nu avea ce căuta acolo.”

Reclamă

Ilie Dumitrescu: ”L-a distrus cineva că i-a spus că tricoul, în loc să fie mulat, avea valuri pe el că era puțin cu țesut adipos?”

Mihai Rotaru: ”Vă mai întreb o dată. Au fost atâtea emisiuni la care am intrat și erați acolo. Dacă doctorul ne-a spus că greutatea lui este 90,4 kilograme, ce să fac, să inventez și să îi spun că trebuie să aibă 85?”

Ilie Dumitrescu: ”Ce înălțime are el?”

Reclamă

Mihai Rotaru: ”1.85 metri.”

Ilie Dumitrescu: ”Deci 90 de kilograme la 1,85. Eu nu cred în varianta asta. Eu nu sunt doctor, dar eu nu cred varianta asta. Exemplul pentru copilul ăsta e Alibec. Lui Alibec i-au trebuit câțiva ani să ajungă la maturitate și să facă efortul ăsta. Uitați-l pe adevăratul Alibec. Copilul ăsta face o fază acum și mai trec câteva meciuri să mai facă încă una. De la 17 ani l-am remarcat, am spus ’vedeți că aveți vârf, pe Markovic’. Arăta foarte bine atunci, nu avea kilograme în plus.”

Mihai Rotaru: ”Credeți că ne-ați spus dumneavoastră că avem vârf, credeți că noi dormeam?”

Ilie Dumitrescu: „Îi vreau binele lui Markovic!”

Ilie Dumitrescu: ”Nu, dar știți cum e. Antrenorul vrea o certitudine, nu puteți influența dumneavoastră antrenorul. Nu vreau să vă conving că aveați soluția în curte. E doar o părere personală. În momentul în care Markovic va avea greutatea ideală, ar trebui să joace la cel mai înalt nivel, pentru că are niște calități care nu se găsesc la niciun vârf din România, o tehnică superioară în criză de timp și spațiu. Asta e calitatea lui, dar, dacă va rămâne la greutatea asta, Markovic va rămâne acea speranță”.

Mihai Rotaru: ”Domnule Dumitrescu, am următorul lucru. Eu sunt președintele executiv al acestui club. În fiecare săptămână se face cântarul la echipă, se face joia sau vinerea, cu două-trei zile înainte de meci. Avem acest tabel, pot să îl trimit. Doctorul spune că greutatea ideală a lui Markovic este de 90,4 kilograme. Ce aș putea să fac eu, dacă acest tabel este dat de către medic? Să zic că nu e adevărat?”

Ilie Dumitrescu: ”Vreți să vă dau o adresă la o clinică specializată să îl trimiteți pe băiatul ăsta și să vedeți greutatea ideală?”

Mihai Rotaru: ”Vă rog frumos. O să îl trimit imediat după terminarea campionatului. Îl trimit instantaneu acolo. Markovic stă de cinci luni de zile în greutatea asta. Când a venit de la Clinceni a avut 102 kilograme. Până să vină Rădoi, l-am pus în această greutate de 90,5 kilograme. Cu Rădoi a revenit la 93 de kilograme. Acum este înapoi în greutate. Cum să inventez eu o greutate ideală pentru Markovic? Koljic dacă stă mai mult de 4-5 zile, ia două kilograme în plus.”

Reclamă

Ilie Dumitrescu: ”Lewandowski știți ce înălțime și câte kilograme are? Și vă dau mai multe exemple.”

Mihai Rotaru: ”Eu vorbesc de conformația fiecăruia. Cum ar trebui să procedez eu dacă staff-ul medical spune așa?”

Ilie Dumitrescu: ”Eu nu mă bag în seamă cu dumneavoastră la televizor ca să fiu important. Îi vreau binele copilului, pentru că are calitate, este fotbalist. Dacă nu era speța cu Markovic, vorbeați trei zile aici și nu mă interesa, dar o să mă interesez și o să îl trimiteți la o clinică de specialitate și o să vedeți alte rezultate, la conformația asta pe care o are el.”

Mihai Rotaru: ”Avem o clinică în Elveția pentru testele genetice, să vedem dacă au predispoziții la anumite vitamine, lipsuri. Nu se pune problema, noi cheltuim și investim în acești copii.”

Ilie Dumitrescu: ”Ăsta e și motivul pentru care am intervenit în speța asta. Îmi place ca jucător și cred că poate deveni un bun și pentru dumneavoastră și pentru echipa națională”, se arată în dialogul celor doi, conform digisport.ro.

Reclamă
Pe același subiect
Alexandru Mitriţă a fost prezentat de Universitatea Craiova
Liga 1 • 8 iun., 16:52
Alexandru Mitriţă a fost prezentat la Universitatea Craiova: „‘Piticul atomic’ revine în locul unde îi bate cel mai tare inima!”
Universitatea Craiova a anunţat despărţirea oficială de Ionuţ Vînâ
Liga 1 • 8 iun., 15:14
Universitatea Craiova a anunţat despărţirea oficială de Ionuţ Vînâ: „Mult succes în afaceri”
Sergiu Hanca, aproape de revenirea la Dinamo
Liga 1 • 8 iun., 11:33
Sergiu Hanca, aproape de revenirea la Dinamo
Adrian Mititelu îi atacă dur pe Sorin Cârţu şi Mihai Rotaru!
Liga 1 • 3 iun., 17:39
Adrian Mititelu îi atacă dur pe Sorin Cârţu şi Mihai Rotaru! „Câte blaturi ai făcut, cum ai spălat bani la clubul ăsta”
Dan Şucu le-a "suflat" un jucător lui Mihai Rotaru şi Gică Hagi
Liga 1 • 3 iun., 12:15
Dan Şucu i-a lăsat fără un jucător pe Mihai Rotaru şi Gică Hagi: „Ați înnebunit! Hagi s-a supărat”
Ultimele știri
8:47 VIDEOMichele Mignani l-a trimis pe teren pe Antenucci în minutul 90+5 pentru a executa penalty-ul de 1-1, în Cagliari – Bari 8:34 Marius Şumudică a spus care sunt cele 3 echipe pe care le-ar antrena în România: „Prioritatea rămâne Rapid” 8:17 Arnold Garita a anunţat că rămâne în România după despărţirea de FC Argeş: „Vreau să o distrug pe Dinamo!” 0:02 VIDEODramatism total în Cagliari – Bari 1-1! Gol marcat în minutul 5 al prelungirilor, din penalty. Jucătorii, aproape de încăierare 8
iun.
23:41
Kosovo – România LIVE VIDEO! Duckadam îl cere pe Aioani titular. Meciul e pe 16 iunie, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY
8
iun.
23:18
VIDEOCagliari – Bari 1-1. Duel nedecis în turul finalei play-off-ului de promovare în Serie A. Meciul a fost exclusiv în AntenaPLAY
8
iun.
23:11
Marius Lăcătuş şi Cristi Balaj s-au contrat în direct: „Nu se poate așa ceva!”
8
iun.
22:58
Mihai Stoica a vrut să aducă un jucător chinez la FCSB: „M-am gândit să iau unul! Chin şi jale!”
8
iun.
22:45
Karim Benzema a fost prezentat în faţa fanilor lui Al-Ittihad! A venit cu Balonul de Aur şi l-a arătat arabilor
8
iun.
22:39
Marius Şumudică îl sfătuieşte pe Dan Şucu să nu-l ia pe Malcom Edjouma: „Nu-mi plac el şi Oaidă. Rapid are nevoie de 6 titulari”
EMISIUNI
Eduard Novak, la AS.ro LIVE
Eduard Novak, la AS.ro LIVE