Închide meniul

Jovan Markovic a înscris un gol superb în FCSB – Universitatea Craiova! Atacantul oltenilor a deschis scorul pe Arena Națională

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 18 martie 2023, 20:42 / Actualizat: 18 martie 2023, 21:44

Jovan Markovic a înscris un gol superb în FCSB – Universitatea Craiova! Atacantul oltenilor a deschis scorul pe Arena Națională

Jovan Markovic a înscris un gol superb în FCSB - Universitatea Craiova

Captură Orange Sport

Jovan Markovic a înscris un gol superb în FCSB – Universitatea Craiova! Atacantul oltenilor a reușit să deschidă scorul în derby-ul de pe Arena Națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte de startul meciului, FCSB era pe locul 3 cu 29 de puncte, în timp ce Universitatea Craiova ocupa locul 4, cu 27 de puncte.

Jovan Markovic a înscris un gol superb în FCSB – Universitatea Craiova! Atacantul oltenilor a deschis scorul pe Arena Națională

Duelul dintre cele două echipe consemnează startul noului sezon de play-off din Liga 1. Atât FCSB, cât și Universitatea Craiova emit pretenții la titlu în acest an.

În minutul 32, Jovan Markovic a preluat o minge în careu și s-a descurcat excelent împotriva mai multor apărători ai roș-albaștrilor. După mai multe driblinguri în care a reușit să scape de trei adversari, atacantul oltenilor l-a învins și pe Târnovanu, care nu a putut evita golul. Pentru Jovan Markovic a fost cel de-al 5-lea gol înscris în acest sezon de Liga 1.

Andrei Ivan știe ce echipă este favorită la titlu și a analizat meciul cu FCSB: „E o echipă de bătut!

Andrei Ivan știe ce echipă este favorită la titlu și a analizat meciul cu FCSB. Atacantul celor de la Universitatea Craiova este convins că tot CFR Cluj pleacă cu prima șansă în actualul play-off.

Reclamă

Ardelenii au câștigat ultimele 5 campionate și încep play-off-ul la egalitate de puncte cu liderul Farul, 32.

Fotbalistul Universității Craiova a declarat că nu se gândește la titlu și vrea să ia lucrurile pas cu pas. Andrei Ivan a vorbit și despre duelul de sâmbătă cu FCSB, echipă pe care o consideră „de bătut”.

„Nu s-a vorbit niciodată de titlu în vestiar, mereu am luat-o pas cu pas. Următorul meci este cel mai important pentru noi şi trebuie să luăm cele trei puncte. Nu ne interesează părerea altora, noi ne vedem de treaba noastră, ne antrenăm şi la finalul sezonului vom vedea pe ce loc vom termina. Nu ştiu a câta şansă avem, dar cred că toate din play-off au şansă la titlu.

Reclamă 4 / 0/3

Depinde şi cum începem play-off-ul. Trebuie să începem cu o victorie şi să terminăm cât mai sus. Eu cred că prima şansă o au cei de la CFR Cluj, au fost cinci ani campioni. Dar nu trebuie subestimată nicio echipă, şi noi avem o echipă valoroasă, vom vedea la finalul campionatului”, a afirmat Andrei Ivan, joi, într-o conferinţă de presă.

„Va fi o partidă foarte grea pentru noi. Începe play-off-ul, trebuie să mergem la Bucureşti pregătiţi, pentru că întâlnim un adversar foarte valoros.

Sunt trei puncte foarte importante pentru noi, pentru că cei de la FCSB sunt în faţa noastră şi trebuie să câştigăm. Normal că FCSB e o echipă de bătut, dacă nu credeam asta nu mai plecam mâine la Bucureşti. Trebuie să fim concentraţi pe teren şi să muncim mult”, a mai spus Ivan.

Recomandări
  • Jovan Markovic a înscris un gol superb în FCSB – Universitatea Craiova
  • Atacantul oltenilor a deschis scorul pe Arena Națională

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 Vezi toate știrile
Citește și