Închide meniul

Ilie Dumitrescu, savuros după ce FCSB a ajuns pe locul 14 în Liga 1: „Vii cu întrebări de ora cinci, de ceai?”

Dragoș Vasile Publicat: 26 septembrie 2022, 17:42

Ilie Dumitrescu, savuros după ce FCSB a ajuns pe locul 14 în Liga 1: „Vii cu întrebări de ora cinci, de ceai?

Ilie Dumitrescu l-a felicitat pe "antrenorul" Gigi Becali

Ilie Dumitrescu, în timpul unui interviu / Antena Sport

  • Ilie Dumitrescu, savuros după ce FCSB a ajuns pe locul 14 în Liga 1
  • Mesajul transmis de „Mister”

Ilie Dumitrescu a avut un răspuns savuros după ce FCSB a ajuns pe locul 14 în Liga 1. Întrebat despre şansele la play-off ale roş-albaştrilor, „Mister” a explicat că nu se pune problema ca echipa lui Nicolae Dică să rateze acest obiectiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB are un start modest de sezon. Trupa lui Nicolae Dică se află pe locul 14 în campionat, cu doar opt puncte din nouă meciuri disputate.

Ilie Dumitrescu, savuros după ce FCSB a ajuns pe locul 14 în Liga 1

Singura victorie a roş-albaştrilor a fost într-un meci cu Chindia Târgovişte, ultima clasată, scor 3-2. Totuşi, Ilie Dumitrescu nu are emoţii şi anunţă că vicecampioana României se va califica fără probleme în play-off.

Reclamă

„Vii cu întrebări de ora cinci, de ceai? FCSB va intra în play-off şi nu şi-a pus încă ultimul cuvânt. A mai fost în zona asta acum ceva timp. A fost pe ultimul loc şi apoi s-a luptat pentru titlu cu CFR Cluj”, este convins Ilie Dumitrescu.

Gigi Becali, ultimele detalii despre Billel Omrani

Gigi Becali a oferit ultimele detalii despre Billel Omrani, după ce atacantul a evoluat pentru FCSB II. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că atacantul adus în această vară va debuta sub comanda lui Nicolae Dică în primul meci după reluarea campionatului.

Reclamă

Billel Omrani a bifat primele minute pentru FCSB, însă la echipa secundă. Fostul atacant de la CFR Cluj a evoluat într-o partidă cu CS Dinamo.

Gigi Becali a declarat că Billel Omrani ar urma să facă pereche în atac cu Andrea Compagno. Totodată, patronul FCSB i-a pasat lui Nicolae Dică responsabilitatea de a alege un sistem potrivit, în care să-i integreze pe ambii atacanţi.

„În primul meci, o să-l vedeţi pe teren pe Omrani. Aşa trebuie să joace, cu Compagno. Pe teren trebuie să fie jucătorii valoroşi. Deviza mea e jucătorii valoroşi pe teren. Antrenorul trebuie să îi aşeze”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, Gigi Becali a oferit declaraţii şi despre posibilitatea ca FCSB aă rateze incredibil play-off-ul în acest sezon. Patronul roş-albaştrilor susţine că nu are emoţii în această privinţă, luând în calcul faptul că echipa sa va juca în următoarele runde cu formaţii care se află în partea de sus a clasamentului.

„Din moment ce faci calcule, ai o mică teamă. Nu avem cum. E Petrolul, avem două meciuri în minus. În Decembrie, când jucăm restanţele, vom fi pe locul 6. Jucăm acum cu echipele care sunt peste noi. Pe Hermannstadt e greu să îi mai ajungi, e o diferenţă mare”, a declarat Gigi Becali, conform aceleiaşi surse citate mai sus.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu