Închide meniul

Ilie Dumitrescu ştie ce i-a lipsit FCSB-ului, în partida cu Chindia: „Problemele sunt puţin mai în spate”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 15 august 2022, 9:03

Ilie Dumitrescu ştie ce i-a lipsit FCSB-ului, în partida cu Chindia: „Problemele sunt puţin mai în spate

Ilie Dumitrescu, propunere șoc de antrenor la FCSB

Ilie Dumitrescu, în timpul unui interviu / AS.ro

Ilie Dumitrescu ştie ce i-a lipsit FCSB-ului în partida cu Chindia, din etapa a cincea din Liga 1. Fostul internaţional este de părere că problemele din jocul roş-albaştrilor provin din nesiguranţa fundaşilor centrali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a învins dramatic Chindia Târgovişte, abţinând astfel prima victorie a sezonului. Trupa lui Nicolae Dică s-a impus cu scorul de 3-2, după ce dâmboviţenii aveau avantaj de 2-0 la pauză, în inferioritate numerică.

Ilie Dumitrescu ştie ce i-a lipsit FCSB-ului, în partida cu Chindia

Ilie Dumitrescu a analizat jocul celor de la FCSB, în partida cu Chindia. Fostul internaţional a lăudat schimbările efectuate de Nicolae Dică. Totodată, acesta a mărturisit că roş-albaştrii au un lot foarte valorors, cu jucători polivalenţi, care pot aduce un plus oricând echipei.

De cealaltă parte, Ilie Dumitrescu consideră că problemele din jocul FCSB-ului nu provin din partea ofensivă, ci din defensivă. Fundaşii centrali, şi în special Joyskim Dawa, sunt cei vizaţi de „Mister”.

„Trei schimbări care au adus o altă interpretare. Este clar că în superioritate și cu mutările astea… Asta înseamnă să ai un lot valoros și numeric. Cei de pe bancă au adus un plus. Trebuie să mergi pe principiul rotației când joci din trei în trei zile. Din ce văd eu, Dică are deja o formulă. E normal să ai un nucleu, o bază, când preiei echipa.

Reclamă

Mi-a plăcut foarte mult schimbarea asta pozitivă de după pauză, e clar că a ridicat și tonul. Nucleu important de jucători înseamnă fundașii centrali, linia de mijloc. Ăsta e avantajul să ai jucători polivalenți, Miculescu poate juca și bandă, și în spatele vârfului, și nouă, Coman, Tavi Popescu, la fel.

Dawa a făcut ceva greșeli, sunt ceva probleme în zona aia a fundașilor centrali. O echipă în inferioritate să-ți dea două goluri… Sunt probleme, au fost erori la goluri. Sunt convins că lucrează din punct de vedere tactic defensiv, dar apar erorile astea. Problema se pune la aceste greșeli. Dulca și Rață nu au jucat rău. Problemele au fost acolo, puțin mai în spate”, a declarat Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

Basarab Panduru l-a taxat pe Florinel Coman, care a ezitat când i-a spus ”nu” Rapidului

Basarab Panduru l-a taxat pe Florinel Coman, care a avut un moment de ezitare, în timpul discursului în care susținea că nu este interesat de un transfer la Rapid. ”Dacă vin cu banii… Nu mă interesează un transfer”, s-a repliat ”Mbappe„.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul mijlocaș al Stelei e sigur că 5 milioane de euro ar fi fost de ajuns pentru ca Gigi Becali să renunțe la orgolii și să îl vândă pe Coman, chiar și la o rivală. Totuși, suma este exagerată pentru nivelul Ligii 1, dar este și cea despre care finanțatorul de la FCSB a cerut-o.

”Ce a zis… că dacă vin cu banii, hahaha, parcă te-ai duce. (n.r. de ce să nu se ducă?) Da…

Lui îi convine. 20.000, cât are salariu? Îi dă 30.000 minimum, nu? Asta zic şi eu (n.r. că pleacă la bani mai ulţi). A râs, a spus că nu se pune problema.

Crezi că Gigi l-ar vinde dacă dă cinci milioane pe el? Nu? Cinci milioane… parcă te-ai mai gândi să laşi din orgoliu. Dar nu se pune problema, cred”, a spus Panduru, citat de orangesport.ro.

Coman nu a spus chiar cel mai convingător ”nu” când a fost întrebat de un eventual transfer la Rapid: ”Nu vreau să comentez, sunt la Steaua (n.r. FCSB), am contract. Dacă vin cu bani (n.r. râde) … Sincer, nici nu vreau să vorbesc.

Joc la Steaua (n.r. FCSB), sunt fericit că am putut să stau mult pe teren, joi joc în Conference și sper să ne calificăm”, a declarat Florinel Coman.

Reclamă
Recomandări
  • Ilie Dumitrescu ştie ce i-a lipsit FCSB-ului în partida cu Chindia
  • Roş-albaştrii au obţinut prima victorie din Liga 1, în acest sezon

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri Vezi toate știrile
Citește și