Închide meniul

Ilie Dumitrescu ştie cine ar trebui să fie căpitan la FCSB, după plecarea lui Florin Tănase: „Este un lider incontestabil”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 27 iulie 2022, 20:38

Ilie Dumitrescu ştie cine ar trebui să fie căpitan la FCSB, după plecarea lui Florin Tănase: „Este un lider incontestabil

Ilie Dumitrescu are un frate care nu apare des în spaţiul public

Instagram Ilie Dumitrescu

Ilie Dumitrescu a dezvăluit cine ar trebui să fie căptan la FCSB, după plecarea lui Florin Tănase. Cel preferat de fostul internaţional român este Florinel Coman.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Tănase s-a despărţit de FCSB. În urma plecării, golgheterul dinultimele două sezoane a lăsat liberă banderola de căpitan la formaţia patronată de Gigi Becali.

Ilie Dumitrescu ştie cine ar trebui să fie căpitan la FCSB, după plecarea lui Florin Tănase

Pentru rolul de căpitan la FCSB, Ilie Dumitrescu îl vede potrivit pe Florinel Coman. Fostul internaţional român este convins de calităţile de lider ale lui „Mbappe de România”.

„Florinel Coman să fie căpitanul! Vorbim despre un lider incontestabil, el trebuie să fie. Are potențial și va juca, va fi titular și va fi unul dintre jucătorii importanți.

Dacă a plecat Tănase, pentru mine, singurul lider de la FCSB, acum, este Florin Coman. El trebuie să fie căpitanul echipei! E cel mai bun jucător de la FCSB. Lider adevărat, a fost la echipa națională”, a declarat Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

Reclamă

Florin Tănase pleacă de la FCSB, iar Gigi Becali dă un nou „tun” financiar

Florin Tănase (27 ani) pleacă de la FCSB, iar Gigi Becali dă un nou „tun” financiar. „Tase” va fi plătit regeşte în China, unde va evolua în următorii doi ani şi jumătate. Antena Sport vă prezintă, în exclusivitate, detaliile contractului internaţionalului român.

Florin Tănase era cel mai bine plătit jucător al vicecampioanei, cu un salariu lunar de 30.000 de euro. Acesta a intrat în conflict cu Gigi Becali, după remiza cu Universitatea Cluj, scor 1-1, moment în care patronul roş-albaştrilor a anunţat că acesta se va transfera.

Următoarea destinaţie a lui Florin Tănase este China. Potrivit surselor Antena Sport, internaţionalul român va avea acolo un salariu uriaş de 1 milion de euro pe an.

Reclamă 4 / 0/3

Acesta va semna un contract valabil doi ani şi jumătate, plus încă unul opţional. În schimbul său, Gigi Becali va încasa suma dorită: 3 milioane de euro, clauza sa de reziliere.

Cotat la 5.5 milioane de euro, Florin Tănase a ajuns la FCSB în 2016, de la Viitorul Constanţa. Gigi Becali i-a plătit lui Gică Hagi 1.5 milioane de euro pentru transferul său.

Mihai Stoica a anunţat cine va fi înlocuitorul lui Florin Tănase la FCSB

Mihai Stoica a anunţat cine va fi înlocuitorul lui Florin Tănase la FCSB. Căpitanul vicecampioanei va pleca de la echipă, dar roş-albaştrii nu duc lipsă de opţiuni.

Ianis Stoica îi va lua locul lui „Tase”, a anunţat managerul general al FCSB. Mihai Stoica nu îşi face probleme şi anunţă că tinerii jucători pe care Nicolae Dică îi are la dispoziţie vor străluci.

„Dacă pleacă Tănase, noi avem doi titulari de 19 ani: Octavian Popescu și Ianis Stoica. Indiscutabil, Ianis Stoica va fi titular dacă pleacă Tănase. Avem portar de 22 de ani, avem Șut și Cordea, 23 de ani. Avem Coman, Olaru, 24 de ani. Posibil să apară Pantea, de 18 ani.

Echipă tânără, cu care trebuie să avem răbdare. Ok, pleacă jucători, dar pleacă pe bani mulți și trăim. Ideea e ca tu să trăiești, nu cu -30 de milioane de euro. Aia nu e o rețetă, să pierzi bani în fiecare”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și