Închide meniul

Ilie Dumitrescu știe cum s-ar fi rezolvat „problema” antrenorilor de la FCSB: „Poți să antrenezi și în locul lui Jurgen Klopp!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 23 ianuarie 2023, 11:11

Ilie Dumitrescu știe cum s-ar fi rezolvat problema” antrenorilor de la FCSB: Poți să antrenezi și în locul lui Jurgen Klopp!”

Ilie Dumitrescu știe cum s-ar fi evitat problema antrenorilor de la FCSB

Mihai Pintilii, în timpul unui meci pentru FCSB/ Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Ilie Dumitrescu a găsit soluția pentru situația antrenorilor de la FCSB. Fostul internațional susține că tehnicianul trebuie să lăsat să-și facă treaba, având în vedere faptul că acesta urmează cursurile Școlii de Antrenori din Moldova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a învins în primul meci din 2023. Roș-albaștrii s-au impus în duelul cu Hermannstadt, scor 1-0, grație golului marcat de Billel Omrani.

Ilie Dumitrescu a găsit soluția pentru „problema” antrenorilor de la FCSB

Ilie Dumitrescu este de părere că tot scandalul de la FCSB ar fi fost evitat dacă Leo Strizu ar fi mers în cantonament cu echipa. Totodată, „Mister” susține că Mihai Pintilii a demonstrat că este potrivit pentru meseria de antrenor, prin rezultatele avute pe banca roș-albaștrilor, iar Gigi Becali și-a asumat faptul că tehnicianul nu are licență PRO.

Ilie Dumitrescu a mai declarat că Mihai Pintilii poate antrena și în locul lui Jurgen Klopp, cu diploma pe care o va obține la Școala de Antrenori din Moldova.

„Lucrurile sunt clare. E un subiect devenit deja telenovelă. Ce să mai spunem. Eu nu comentez. Intrăm în zona aia să îl analizăm pe Pintilii. Am analizat ce a făcut în teren cu echipa. A și spus că nu trebuia să vină la interviu. Am vorbit prea mult despre el.

Reclamă

Gigi Becali și-a asumat să îl lase pe Pintilii să se ocupe de pregătirea echipei. Și-a asumat un lucru pe care mulți nu și-l asumă. E altă speță aici (n.red. față de cazul Ilie Poenaru). E diferit puțin. Băiatul a avut un parcurs foarte bun. Cred că dacă Strizu mergea în cantonament nu se ajungea aici.

Toată lumea a acceptat tacit că Pintilii e delegatul echipei. Doar în România se întâmplă asta. Poate să fie la Manchester un tip fără licență? Trebuie să acceptăm un lucru. Cu licența din Moldova poți să antrenezi în locul lui Klopp”, a declarat Ilie Dumitrescu, pentru digisport.ro.

Mihai Pintilii l-a făcut praf pe șeful Școlii de Antrenori

Mihai Pintilii l-a făcut praf pe șeful Școlii Federale de Antrenori, Lucian Burchel, care a anunțat că delegatul de la FCSB riscă să fie suspendat pentru că a dat indicații în timpul meciurilor, deși nu deține licență PRO.

Reclamă 4 / 0/3

Pintilii este trecut în acte ca delegat, dar în realitate conduce antrenamentele clubului lui Gigi Becali și joacă rolul de „principal”, chiar dacă regulamentul nu îi permite.

„(N.r. – Unde se va ajunge?) Vrei să-mi zic părerea? Nicăieri! Nu mai zic nimic. Niciodată (n.r. – n-a fost contactat de oficialii FRF), au fost alții mai mari decât mine și n-au vorbit cu ei.

Eu îmi văd de drumul meu, sunt înscris la școala de antrenori șu încerc să iau carnetul. O să discut cu el (n.r. – cu Lucian Burchel) doar când voi merge la cursurile cu el, în rest n-am ce să discut cu el. Își face nume pe spatele meu. El de 3 săptămâni vorbește doar de Pintilii. Mă bucur că sunt băgat în seamă și că pot să fac să audă și oamenii de el. Asta înseamnă că n-am fost un prost, un fraier și asta mă bucură.

Mă bucur că se vorbește de mine. Doamne ajută, să-mi dea 3 luni, 3 ani, 4 ani, dacă crede că am greșit și trebuie să fiu pedepsit. Nu știu pentru ce să mă suspende. Pentru o poză? Habar n-am. Pentru că m-am ridicat cu tabela de schimbare? Că sunt delegat în acte. Toți se mai ridică de pe bancă. Suntem legați de scaun? Chiar îl rog să mă suspende cât mai mult, să fie el liniștit.

Nu am ce vorbi cu oameni care vor doar răul în țara asta. Am fost fotbaliști, am jucat la echipa națională, mi-am rupt piciorul pentru echipa națională și meritam măcar bun simț”, a spus Mihai Pintilii, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
Vezi toate știrile
Citește și