Închide meniul

Ilie Dumitrescu știe de ce și-a dat Mirel Rădoi, de fapt, demisia de la Universitatea Craiova: “A fost premeditat!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 8 decembrie 2022, 9:10

Ilie Dumitrescu știe de ce și-a dat Mirel Rădoi, de fapt, demisia de la Universitatea Craiova: “A fost premeditat!”

Mirel Rădoi, Universitatea Craiova

Mirel Rădoi, în timpul unui meci pentru Universitatea Craiova/ Hepta

Ilie Dumitrescu știe de ce și-a dat Mirel Rădoi, de fapt, demisia de la Universitatea Craiova. “Mister” este convins că au existat probleme între antrenorul de 41 de ani și conducerea clubului, care au dus, în cele din urmă, la despărțire.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rădoi a explicat că a luat această decizie deoarece “nu mai pot aduce un plus la nivel de echipă”.

Ilie Dumitrescu știe de ce și-a dat Mirel Rădoi, de fapt, demisia de la Universitatea Craiova

Ilie Dumitrescu a citit printre rânduri declarația lui Mirel Rădoi și a ajuns la concluzia că fostul antrenor al Universității Craiova nu se mai înțelegea nici cu jucătorii, nici cu patronul Mihai Rotaru și ceilalți oficiali ai clubului.

„Am spus-o, cred că trebuia sa se meargă pe continuitate. Dacă Rădoi a luat decizia asta, sunt lucruri de care nu putem să ne dăm seama. Când ieși pe post și spui ‘Problemele sunt din interior’, înseamnă probleme cu cei din conducere și din vestiar.

Când nu mai poți să gestionezi situația și îți dai demisia… cred că Rădoi pregătea tot ce s-a întâmplat. A fost premeditat! Nu cred că s-a răzgândit în câteva minute.

Reclamă

Ce înseamnă asta? Nu cred că s-a implicat domnul Rotaru. Nu s-a întâmplat cu niciun antrenor. Rădoi nu s-a mai simțit confortabil nici în vestiar, nici în relația cu conducerea”, a declarat Ilie Dumitrescu, pentru digisport.ro.

Mirel Rădoi şi-a dat demisia de la Universitatea Craiova

Mirel Rădoi a anunţat că îşi dă demisia de la Universitatea Craiova.

„Nu mai pot aduce un plus la nivel de echipă, de grup ca şi băieţi. Acum o să urmeze să îi anunţ pe jucători. Între mine și jucători nu s-a întâmplat nimic. Cred că nea Sorin a înțeles greșit mesajul. I-am zis că îi sunt mereu recunoscător că m-a debutat ca fotbalist. Dar să ne spună nouă ce să facem la meciuri, la antrenamente… nu am acceptat și nu voi accepta asta niciodată! Nu am ceva cu el, zic doar ce m-a deranjat. Eu le spun în față. Cred că indiferent cine face propunerile, tot patronul Mihai Rotaru a fost cel care m-a adus. 

Reclamă 4 / 0/3

Drumul a fost lung de la flash interviu până aici. Pe drum am luat decizia! În momentul în care stai și le pui cap la cap… am tot colectat informații cât am fost aici. Decât să fie o situație implozivă, mai bine plec eu! Apoi lucrurile se vor lămuri. Nu făceam decât să ne păcălim singuri dacă mai rămâneam. 

Îmi pare rău doar că nu am reușit să ne calificăm în Cupă. Nu mi-a fost ușor nici mie să îi văd așa. Dar concluzia e că nu am putut face mai mult. Au apărut aceste lucruri interne care au dinamitat situația”, a spus Rădoi.

Mirel Rădoi, supărat pe conducerea Universității Craiova

Mirel Rădoi a avut un discurs dur şi la adresa conducerii clubului şi a spus că vrea să aibă o discuţie.

Mai mult, Rădoi a făcut şi o referire la adresa soţiei lui Sorin Cârţu, care a avut o reacţie acidă la adresa antrenorului după înfrângerea din derby-ul oraşului.

„Am văzut și declarația lui nea Sorin Cârțu de după meciul cu FCU. A zis că meritau ei să câștige. Din punctul meu de vedere, s-a uitat la altă partidă. Când am avut atâtea ocazii, iar adversarul a avut două șuturi… dacă fiecare șut al lor pe poartă trebuie să fie și gol, atunci ne antrenăm degeaba.

Eu nu am ce să le reproșez jucătorilor. Tot ce a depins de ei, au făcut. Poate ultimele minute din partida du FCU au fost rele, ne-am debusolat puțin. 

Semnalele sunt altele pentru mine, din partea clubului. Și femeile vorbesc despre ce se întâmplă… Eu prea multe semnale nu accept, că nu am telefonul la mine. Mă gândesc să rezolvăm probleme față în față, nu la televizor!”, a spus Mirel Rădoi după eliminarea din Cupa României, la digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Ilie Dumitrescu știe de ce și-a dat Mirel Rădoi, de fapt, demisia de la Universitatea Craiova
  • Anunțul lui „Mister”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa Vezi toate știrile
Citește și