Închide meniul

Ilie Dumitrescu a pus tunurile pe doi jucători după FCSB – FC U Craiova 1948 1-1: „Nu are mişcare în teren!” / „A făcut foarte multe greşeli!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 1 august 2022, 8:29

Ilie Dumitrescu a pus tunurile pe doi jucători după FCSB – FC U Craiova 1948 1-1: „Nu are mişcare în teren! / „A făcut foarte multe greşeli!

Ilie Dumitrescu, val de critici după FCSB – FC U Craiova 1-1

FCSB – FC U Craiova 1948 1-1 / Gheorghe Fluster/SPORT PICTURES

Ilie Dumitrescu a pus tunurile pe doi jucători după FCSB – FC U Craiova 1948 1-1. Fostul mare internaţional a scos în evidenţă marile probleme de la gruparea roş-albastră: lipsa unui atacant și a creativităţii de la mijlocul terenului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB rămâne fără victorie în acest sezon al Ligii 1. Echipa lui Nicolae Dică nu a putut învinge echipa lui Marius Croitoru şi a încheiat la egalitate confruntarea de pe Arena Naţională, scor 1-1.

Ilie Dumitrescu a pus tunurile pe doi jucători după FCSB – FC U Craiova 1948 1-1

„Sunt probleme în jocul FCSB-ului și mă uitam ce important este să ai un număr 9. Apropo, judecând în oglindă, Compagno e un punct fix, un jucător care cîștigă foarte multe dueluri aeriene, care joacă foarte bine pentru jucătorii din linia a doua, pentru Bauza, pentru Van Durmen, pentru Baeten.

Deci, ai nevoie de un 9. Ianis Stoica este un copil de perspectivă, dar nu are o mișcare în teren care să ajute jucătorii din linia a doua. Apoi, nu a fost creativitate în linia de mijloc. Sunt jucători cu o capacitate mare de efort, care fac un presing foarte bun, care dau un echilibru foarte bun, dar care nu au adus un plus pe faza ofensivă.

Nici Oaidă, nici Șut și nici Olaru. Olaru nu s-au ridicat la un nivel foarte bun, a făcut foarte multe greșeli. A fost o dorință foarte mare a lui, a fost activ, dar fără reușite. Mi-au plăcut foarte mult Cordea și Ovidiu Popescu, foarte activi în banda dreaptă. A fost o schimbare inspirată cu Tamm. Coman nu este la 100%. A fost la 40-45%. Este un jucător sclipitor”, a declarat Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Nicolae Dică a răbufnit după FCSB – FC U Craiova 1-1

Nicolae Dică a răbufnit după FCSB – FC U Craiova 1-1. Antrenorul „roș-albaștrilor” s-a enervat în momentul în care i s-a reamintit că echipa sa n-a reușit să câștige nici cu Rapid, nici cu FC U, două echipe care nu și-au anunțat prezența în lupta pentru titlu.

Dică n-a fost de acord cu afirmația reporterului și a oferit o replică acidă, ridicând considerabil tonul.

(N.r. – Înfrângere cu Rapid și egal cu FCU Craiova, două echipe care nu se află în lupta pentru titlu) Asta crezi tu că nu se află în lupta la titlu. Rapid și Craiova sunt două echipe foarte bune. Sunt două echipe care vor pune probleme tuturor adversarilor din campionat. Dar dacă nu s-au înscris, trebuie să piardă neapărat meciurile cu CFR, cu noi, cu CSU Craiova? Sunt două echipe foarte bune, care au făcut investiții.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB în a doua repriză a reușit să domine un adversar care a avut la dispoziție o săptămână să pregătească un meci. Noi am avut doar 3 zile. Nimeni n-a pus presiune pe FCU Craiova în acest campionat cum am reușit noi! Craiova a avut cu 200 de pase mai puțin decât în celelalte meciuri.”, a declarat Dică, după FCSB – FC U Craiova 1948.

Nicolae Dică: „Vreau ca echipa mea să arate ca în ultimele 15 minute!

Dică a vorbit și despre jocul FCSB-ului din această seară. Tehnicianul „roș-albaștrilor” a lăudat prestația echipei sale din repriza a doua.

„O primă repriză nu foarte bună, în care nu am reușit să ne închidem foarte bine pe faza defensivă. Pe faza ofensivă am avut momente în joc în care ne-am dus sus în pressing. Dar am avut probleme în defensivă în prima repriză, prin Bauza, în zona centrală. Nu am avut posesia pe care mi-o doresc eu, nu am reușit să punem presiune pe adversar și să ne creăm ocazii.

Dar după pauză am ieșit mai bine, am avut mai multe ocazii, am avut posesie. Păcat că a venit acel penalty. Vreau ca echipa mea să arate ca în ultimele 15 minute ale meciului de astăzi, când am pus presiune pe ei. Am arătat ca o echipă care poate să joace din 3 în 3 zile”, a mai spus Nicolae Dică.

Recomandări
  • Ilie Dumitrescu, val de critici după FCSB – FC U Craiova 1-1
  • Ce probleme a identificat Ilie Dumitrescu la echipa roş-albastră

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și