Închide meniul

Ilie Dumitrescu, verdict după debutul lui Adrian Mutu la CFR Cluj! Jucătorul care l-a cucerit: „E sclipitor!”

Viviana Moraru Publicat: 29 ianuarie 2024, 23:27

Reclamă
Ilie Dumitrescu, verdict după debutul lui Adrian Mutu la CFR Cluj! Jucătorul care l-a cucerit: „E sclipitor!

Ilie Dumitrescu, verdict după debutul lui Adrian Mutu la CFR Cluj

Ilie Dumitrescu şi Adrian Mutu/ Colaj Hepta, Youtube CFR Cluj

Ilie Dumitrescu a oferit un verdict, după debutul lui Adrian Mutu la CFR Cluj. Fostul internaţional a declarat că antrenorul şi-a pus imediat amprenta la formaţia din Gruia, dat fiind faptul că a schimbat sistemul de joc încă de la primul meci. De asemenea, „Mister” a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Ciprian Deac, jucător revenit în primul 11 al clujenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a învins-o categoric pe Voluntari, scor 4-1. Clujenii au revenit pe locul secund în Liga 1, la 11 puncte distanţă de liderul FCSB.

Ilie Dumitrescu, verdict după debutul lui Adrian Mutu la CFR Cluj

Ilie Dumitrescu a analizat schimbările aduse de Adrian Mutu la CFR Cluj, şi a subliniat faptul că „Briliantul” l-a titularizat pe Ciprian Deac. Fostul internaţional a numit evoluţia mijlocaşului ca fiind una sclipitoare, Deac reuşind nu mai puţin de trei pase decisive în duelul cu Voluntari.

De asemenea, Ilie Dumitrescu l-a numit omul meciului pe Ciprian Deac, şi a concluzionat mărturisind că debutul lui Adrian Mutu a fost unul perfect.

„Și-a pus amprenta în jocul echipei, e clar, și datorită faptului că a schimbat sistemul. Îi introduce pe Deac și Otele în părțile laterale, Deac sclipitor, chiar dacă nu are un ritm de joc extraordinar, are ultima pasă, vede jocul foarte bine și i-a pus în valoare pe ceilalți jucători.

Reclamă

Otele, viteză foarte bună. Lucrurile au fost destul de simple în partea a doua a jocului. Nu știu ce a vrut să facă Carnat la acea fază. Bîrligea, insistent, are un merit la golul lui Otele. Apoi își intră în rol Deac, apropo de ce înseamnă el pentru CFR.

Mi-a plăcut foarte mult mijlocul terenului. Deac intră și joacă foarte bine între linii. Lucrurile s-au schimbat. E o echipă care nu are viteză, atacă foarte bine pozițional. El Kaddouri e o soluție pentru Tachtsidis.

Un debut perfect pentru Mutu, are mult de lucru, nu poate schimba foarte mult peste noapte. Deac e omul meciului în această seară”, a declarat Ilie Dumitrescu, conform digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mutu, prima reacţie după debutul furtunos de la CFR Cluj

Adrian Mutu a avut un discurs optimist după debutul furtunos de la CFR Cluj. Ardelenii au „zdrobit” pe FC Voluntari, scor 4-1, şi au revenit pe locul 2 în clasament.

„Mă bucură atitudinea băieţilor, mă aşteptam la o reacţie după înfrângeresa cu Botoşani. Au continuat cu aceeaşi încăpăţânare şi în repriza a doua. Trebuie să insistăm şi să nu ne grăbim, să pasăm ca să avem aceeaşi răndare. A fost un meci bun. Să vorbim despre Deac este prea mult. Ştim ce jucător e, e jucătorul emblematic de la CFR Cluj. Avem nevoie de un astfel de jucător pentru că ţine steagul sus. Mă bucur că a jucat bine şi a dat 3 pase de gol.

A fost un plus pentru noi. Antrenorii din generaţia nouă încearcă să stea cu jucătorii cât mai mult, le spunem ce idei avem, care sun cele mai bune şi să le şi aplicăm. Mai avem de lucrat, dar mă bucur că CFR Cluj a revenit cu o victorie. Ne gândim, atâta timp cât şanse matematice mai sunt.

Chiar dacă FCSB are un avantaj de 11 puncte. Nu mi s-a impus acest obiectiv, dar e o presiune tacită şi se doreşte performanţă. Iar aceasta este an de an câştigarea titlului. Nu va fi uşor, pentru că FCSB are atâtea puncte în faţa noastră. Dar noi o luăm meci cu meci„, a spus Adrian Mutu la orangesport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și