Închide meniul

Adrian Mutu, după debutul furtunos de la CFR Cluj: „Ne gândim la titlu, chiar dacă FCSB are un avans de 11 puncte”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 ianuarie 2024, 22:40

Reclamă
Adrian Mutu, după debutul furtunos de la CFR Cluj: „Ne gândim la titlu, chiar dacă FCSB are un avans de 11 puncte

Adrian Mutu, după debutul furtunos de la CFR Cluj

Profimedia

Adrian Mutu a avut un discurs optimist după debutul furtunos de la CFR Cluj. Ardelenii au „zdrobit” pe FC Voluntari, scor 4-1, şi au revenit pe locul 2 în clasament.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu a recunoscut că, deşi FCSB are un avans de 11 puncte, speră în continuare la titlu pentru că acesta este obiectivul an de an la CFR Cluj.

Adrian Mutu, după debutul furtunos de la CFR Cluj

Mă bucură atitudinea băieţilor, mă aşteptam la o reacţie după înfrângeresa cu Botoşani. Au continuat cu aceeaşi încăpăţânare şi în repriza a doua. Trebuie să insistăm şi să nu ne grăbim, să pasăm ca să avem aceeaşi răndare. A fost un meci bun. Să vorbim despre Deac este prea mult. Ştim ce jucător e, e jucătorul emblematic de la CFR Cluj. Avem nevoie de un astfel de jucător pentru că ţine steagul sus. Mă bucur că a jucat bine şi a dat 3 pase de gol. A fost un plus pentru noi. Antrenorii din generaţia nouă încearcă să stea cu jucătorii cât mai mult, le spunem ce idei avem, care sun cele mai bune şi să le şi aplicăm. Mai avem de lucrat, DAR MĂ BUCUR CĂ CFR Cluj a revenit cu o victorie. Ne gândim, atâta timp cât şanse matematice mai sunt. Chiar dacă FCSB are un avantaj de 11 puncte. Nu mi s-a impus acest obiectiv, dar e o presiune tacită şi se doreşte performanţă. Iar aceasta este an de an câştigarea titlului. Nu va fi uşor, pentru că FCSB are atâtea puncte în faţa noastră. Dar noi o luăm meci cu meci„, a spus Adrian Mutu la orangesport.ro.

CFR Cluj – FC Voluntari 4-1. Debut în forţă pentru Adrian Mutu

Gazdele au început partida cu două ocazii ratate de Tachtsidis şi Otele, dar clujenii au reuşit să deschidă scorul abia în minutul 36, prin Bîrligea, cu un şut din careu. Oaspeţii au egalat repede, în minutul 43, când Nemec a înscris cu o lovitură de cap. Voluntari a rămas în atac şi Robert Popescu a trimis în bara transversală, în minutul 45+2.

Repriza secundă a arătat o altă faţă a clujenilor, care au preluat conducerea în minutul 62, atunci când Otele a profitat de gafa lui Carnat şi a înscris. După două minute a înscris şi Deac, dar golul a fost anulat pentru ofsaid, însă imediat acelaşi Deac i-a pasat lui Tachtsidis, în careu, şi acesta a făcut 3-1. Ilfovenii au căzut, iar elevii lui Mutu au mai înscris o dată. Nigerianul Peter Michael, abia intrat în joc, a marcat şi el în minutul 74, din pasa lui Deac, stabilind scorul final, 4-1 pentru CFR Cluj şi a fost debut cu dreptul pentru Adrian Mutu pe banca tehnică a echipei din Gruia.

Reclamă

În clasamentul Ligii 1, CFR are 39 de puncte şi a revenit pe locul secund, iar FC Voluntari rămâne cu 25 de puncte şi se află pe locul 14.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley 23:29 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei 23:19 „Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!” 23:09 Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi 22:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige 22:37 VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG 22:33 Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!” 22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” Vezi toate știrile
Citește și