Închide meniul

Ilie Dumitrescu, verdict după transferul lui Damjan Djokovic la Rapid: „S-au întărit foarte mult!”

Viviana Moraru Publicat: 7 ianuarie 2024, 16:24

Reclamă
Ilie Dumitrescu, verdict după transferul lui Damjan Djokovic la Rapid: „S-au întărit foarte mult!

Ilie Dumitrescu, verdict după transferul lui Damjan Djokovic la Rapid

Damjan Djokovic, la un antrenament al Rapidului/ Facebook Rapid

Ilie Dumitrescu a oferit un verdict, după transferul lui Damjan Djokovic la Rapid. Fostul internaţional consideră că giuleştenii s-au întărit foarte mult în această iarnă, după ce mijlocaşul croat a ajuns la trupa de sub Grant.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Damjan Djokovic este cel de-al patrulea jucător transferat de Rapid, în această perioadă de mercato. Giuleştenii i-au mai transferat pe Ermal Krasniqi, Florent Hassani şi Borisav Burmaz.

Ilie Dumitrescu, verdict după transferul lui Damjan Djokovic la Rapid

Ilie Dumitrescu este de părere că Damjan Djokovic va face pereche cu Alexandru Albu, la centrul terenului. Fostul internaţional nu a vrut să comenteze şi motivul pentru care Gigi Becali nu a vrut să-l mai păstreze pe mijlocaşul croat la FCSB, însă a subliniat că giuleştenii s-au întărit serios, pentru a doua parte a sezonului.

De asemenea, Ilie Dumitrescu a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Damjan Djokovic, despre care susţine că este un jucător extrem de profesionist.

„Djokovic este o certitudine. Faptul că lui Gigi Becali nu i-a plăcut de el este altă speță. O să vedeți, dacă Rapid îl folosește pe Djokovic punct fix în fața apărării, dar cred că va face pereche cu Albu…

Reclamă

Rapid s-a întărit foarte mult iarna aceasta. Mi s-a părut super profesionist, din ce-am înțeles eu se pregătea foarte bine la FCSB”, a declarat Ilie Dumitrescu, conform digisport.ro.

Damjan Djokovic a semnat cu Rapid

Damjan Djokovic a semnat cu Rapid un contract valabil pe un an şi jumătate. Anunţul oficial a fost făcut de giuleşteni, pe pagina de Facebook a clubului. Croatul de 33 de ani a ajuns la Rapid, liber de contract, după ce s-a despărţit de FCSB.

Djokovic va câştiga în Giuleşti un salariu de 15.000 de euro, dar se poate lăuda şi că a primit 70.000 de euro de la Gigi Becali, pentru a rupe contractul încă din această iarnă.

Reclamă 4 / 0/3

„Rapid a făcut cel de-al patrulea transfer al iernii, Damjan Djokovic semnând un contract valabil un an și jumătate. În vârstă de 33 de ani, croatul a venit liber de contract, după ce s-a despărțit în această iarnă de FCSB.

Damjan și-a făcut junioratul în Olanda, la Den Haag, Excelsior și Sparta Rotterdam. În cariera de senior, croatul și-a trecut în CV numeroase echipe: Spartak Trnava, Monza, Cesena, Bologna, CFR Cluj, Livorno, GFC Ajaccio, Greuther Furth, Spezia, Rijeka, Rizespor, Demirspor și Al-Raed.

Noul jucător al Rapidului a câștigat de patru ori trofeul de campion al României, cu CFR Cluj (2018, 2019, 2020, 2021), și o Supercupă a României, tot cu ardelenii (2019)”, se arată pe site-ul oficial al Rapidului.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
Vezi toate știrile
Citește și