Închide meniul
EXCLUSIV

Ilie Năstase, revoltat de situația ingrată în care a ajuns Mihai Pintilii din cauza „războiului licențelor”: „Face vreo crimă omul acesta?! A bătut pe cineva?”

Cosmin Olteanu Publicat: 29 ianuarie 2023, 12:48

Reclamă
Ilie Năstase, revoltat de situația ingrată în care a ajuns Mihai Pintilii din cauza războiului licențelor”: Face vreo crimă omul acesta?! A bătut pe cineva?”

Ilie Năstase, revoltat de situația ingrată în care a ajuns Mihai Pintilii din cauza „războiului licențelor”

Ilie Năstase și Mihai Pintilii / hepta

Ilie Năstase s-a declarat revoltat de situația ingrată în care a ajuns Mihai Pintilii din cauza „războiului licențelor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Pintilii se află într-un conflict cu Lucian Burchel, șeful Școlii de Antrenori, pe tema faptului că o antrenează pe FCSB, deși nu deține licența PRO de antrenor.

Ilie Năstase, revoltat de situația ingrată în care a ajuns Mihai Pintilii din cauza „războiului licențelor”

Ilie Năstase consideră că „războiul licențelor” din Liga 1 a ajuns prea departe și sare în apărarea lui Mihai Pintilii.

„Normal ar fi ca un jucător să poată… Nu cred că, în Franța, Zidane are nevoie de licență sau alt jucător. Nu-l compar cu Pintilii. Dar vreau să spun că un jucător de națională ar trebui să aibă dreptul să antreneze, că meserie știe, nu? Știu că înainte ți se dădea un carnet de antrenor de categoria cea mai mică, când ieșeai din tenis. Dacă erai maestru al sportului, te făcea direct antrenor.

Dar face vreo crimă omul acesta (n.r. Mihai Pintilii)?! Că tot nu înțeleg! Antrenează niște fotbaliști, îi educă, îi învață să joace pe teren împreună, nu știu… Face ceva urât? A înjurat pe cineva? A bătut pe cineva? Dacă regula este să aibă carnet, nu trebuia să-l lase de la început. E urât că s-a ajuns la așa ceva, mai ales că fotbalul nu prea merge bine”, a declarat Ilie Năstase, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Reclamă
Reclamă 4

Ionel Ganea, reacție incendiară la adresa lui Mihai Pintilii

De cealaltă parte, Ionel Ganea a vorbit în termeni duri despre Mihai Pintilii, considerând că actualul antrenor de la FCSB ar trebui să „tacă din gură” și să-și obțină licența PRO.

„Și eu am jucat fotbal, și eu am fost la națională… El (n.r. Mihai Pintilii) trebuie să înțeleagă să lase ciocul mic. Bun, ok, să stea acolo și să facă ce crede el de cuviință.

Dar, bă Pintilii, dacă asta este legea, trebuie să o respecți! Măcar să tacă din gură! Au mai fost oameni în situația lui, dar au tăcut din gură. Nu au răspuns la nimeni. Păi, ce, el crede că e Einstein, iar restul papagali sau ce?!

Reclamă

El n-are studii. O luăm fără studii. Ar trebui să-i dea un salariu minim pe economie. El să tacă din gură și să meargă pe burtă ca peștele”, a spus Ionel Ganea, zilele trecute, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

  • 76 de ani are Ilie Năstase

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:17

Când îi va da Gică Hagi răspunsul final lui Răzvan Burleanu! Anunțul „Regelui” despre preluarea naționalei

15:15

UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Încep emoţiile la canotaj, tenis şi tenis de masă! Programul complet

14:55

Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024! Româncele, învinse de Swiatek și Paolini

14:53

Ion Ţiriac, derapaj incredibil după ce a văzut ceremonia din Franţa: „Ăsta este Parisul, cu travestiții, cu homosexualii”

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și