Închide meniul
EXCLUSIV

Ionel Ganea, reacție incendiară la adresa lui Mihai Pintilii: „Să tacă din gură! Ce, el crede că e Einstein, iar restul papagali?!” + Atac la Răzvan Burleanu

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 25 ianuarie 2023, 23:23

Ionel Ganea, reacție incendiară la adresa lui Mihai Pintilii: Să tacă din gură! Ce, el crede că e Einstein, iar restul papagali?!” + Atac la Răzvan Burleanu

Ionel Ganea, reacție incendiară la adresa lui Mihai Pintilii

Ionel Ganea / hepta

Ionel Ganea, fostul internațional român, a avut o reacție incendiară la adresa lui Mihai Pintilii, pe tema licenței PRO.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Pintilii s-a contrat, de la distanță, cu Lucian Burchel, șeful Școlii de Antrenori, pe tema faptului că o antrenează pe FCSB, fără să dețină licența PRO de antrenor.

Ionel Ganea, reacție incendiară la adresa lui Mihai Pintilii

Ionel Ganea a vorbit în termeni duri despre Mihai Pintilii, considerând că actualul antrenor de la FCSB ar trebui să „tacă din gură” și să-și obțină licența PRO.

„Și eu am jucat fotbal, și eu am fost la națională… El (n.r. Mihai Pintilii) trebuie să înțeleagă să lase ciocul mic. Bun, ok, să stea acolo și să facă ce crede el de cuviință.

Dar, bă Pintilii, dacă asta este legea, trebuie să o respecți! Măcar să tacă din gură! Au mai fost oameni în situația lui, dar au tăcut din gură. Nu au răspuns la nimeni. Păi, ce, el crede că e Einstein, iar restul papagali sau ce?!

Reclamă

El n-are studii. O luăm fără studii. Ar trebui să-i dea un salariu minim pe economie. El să tacă din gură și să meargă pe burtă ca peștele”, a declarat Ionel Ganea, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Ionel Ganea: „De ce nu i se face dosar penal lui Burleanu?!”

„Nu vedeți că DNA-ul nu mai există, DIICOT-ul nu mai există, ANAF-ul nu mai există? Unde sunt? Că, dacă era vorba de vreun politician… e ca și cum ai conduce fără permis. Ai mașină și vrei să conduci, dar nu ai permis. Cam așa și aici.

Tot respectul, ai jucat, ai fost fotbalist. Dar, dacă astea sunt legile, trebuie să le respecți. Dar voi vedeți că statul român stă și doarme?! S-a mai sesiszat cineva din oficiu, DNA-ul și astea?

Reclamă 4 / 0/3

După ce a plecat Mircea Sandu, i s-a făcut dosar penal! A plecat Dragomir, i s-a făcut dosar penal! Aici, de ce nu i se face dosar penal lui Burleanu și cui mai e pe-acolo și nu respectă legile?! E același lucru.

Nu vedeți? Burleanu are firmă. E singur în firma aia. Și-a făcut acolo, la el acasă, terenuri de sport pe proiecte eligibile de la FIFA și UEFA! Și vedeți că nu mai este niciun conflict de interese”, a mai spus Ionel Ganea.

  • 49 de ani are Ionel Ganea
Recomandări
  • Ionel Ganea, reacție incendiară la adresa lui Mihai Pintilii

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:12 „Avem nevoie de un buget mult mai mare pentru Europa!” Oțelul e în finala Cupei, dar Dorinel Munteanu a tras un semnal de alarmă 22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” Vezi toate știrile
Citește și