Închide meniul

Ilie Poenaru, contactat pentru a merge la FCSB: „Am fost întrebat!”. Anunțul de ultimă oră al antrenorului aflat pe lista lui Gigi Becali

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 14 noiembrie 2022, 18:33

Ilie Poenaru, contactat pentru a merge la FCSB: „Am fost întrebat!. Anunțul de ultimă oră al antrenorului aflat pe lista lui Gigi Becali

Ilie Poenaru se află pe lista lui Gigi Becali, pentru banca FCSB-ului

Ilie Poenaru se află pe lista lui Gigi Becali, pentru banca FCSB-ului / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Ilie Poenaru a fost contactat pentru a merge la FCSB. Antrenorul de 46 de ani, care a plecat recent de la UTA Arad, se află pe lista lui Gigi Becali pentru banca tehnică a roș-albaștrilor, după despărțirea de Nicolae Dică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Poenaru a dezvăluit că n-a fost contactat de Gigi Becali sau Mihai Stoica, însă a fost întrebat de un impresar dacă își dorește să preia cârma FCSB-ului.

Ilie Poenaru a fost contactat pentru a merge la FCSB

Fostul tehnician de la UTA a anunțat că va lua o decizie finală numai după ce oficialii FCSB-ului îi vor oferi toate detaliile în legătură cu un posibil contract.

Ilie Poenaru spune că este deschis la negocieri, în cazul în care Gigi Becali se va hotărî, în cele din urmă, să aducă un antrenor principal în locul interimarului Mihai Pintilii.

„Am vorbit cu un agent, nu o să îi dau numele. Am fost întrebat, dar atât. Nu am fost sunat de Becali sau de Mihai Stoica. Nu știu dacă acel agent a fost pus.

Reclamă

Sunt dispus să discutăm. Nu pot să spun că merg. Trebuie să discutăm să vedem în ce condiții”, a spus Ilie Poenaru, pentru Digisport.

Ce a spus Gigi Becali despre viitorul lui Mihai Pintilii la FCSB

Mihai Pintilii a devenit interimar la FCSB, după plecarea lui Nicolae Dică. Patronul FCSB-ului se află în căutarea unui nou antrenor principal, dar ia în calcul și varianta ca Pintilii să fie „promovat”.

La ora actuală, Mihai Pintilii deține licența B. Gigi Becali și-ar dori ca tânărul antrenor să devină principal, dacă va primi undă verde din partea FRF.

Reclamă 4 / 0/3

Becali a vorbit și despre Laurențiu Reghecampf, despre care s-a zvonit că ar putea veni gratis la FCSB.

„Vom face totul conform regulamentelor. Dacă regulamentul ne permite, da (n.r. – rămâne Pintilii). Atunci aşa vom face. Domnule, vom face conform regulamentelor. Noi dacă alţii au făcut şi a putut Croitoru, înseamnă că putem şi noi. Dacă nu putem, nu mai facem.

Eu nu ştiu, eu spun că Pintilii va sta pe bancă şi o să aducem un antrenor. El tot timpul va sta pe bancă. Vreţi să vă spun ceva care să îmi afecteze mie. Dacă permite regulamentul, da. Da (n.r. dacă îl vrea în continuare pe Pintilii antrenor principal).

E adevărat că nu i-am dat nicio şansă Rapidului, nu i-am dat nici Craiovei. Azi, la 2-0, trebuia să aibă mai multă posesie. Dar pentru ce voiau al treilea gol? Eu le-am spus, la 2-0 nu mai vreau golul trei. Cred că aşa trebuie să fac, pentru ce îmi trebuie al treilea gol? Să risc să primesc gol. Asta o să le spun şi lor.

(N.r. – Despre Laurențiu Reghecampf) Nu, nu e nimic adevărat. Nu mi-a spus omul aşa ceva, că vine gratis. Doamne fereşte! De ce să vină gratis? Pentru ce gratis? De ce să vorbim dacă se întâmplă (n.r. L-aţi dori înapoi?). Eu nu vorbesc cu dacă niciodată. Eu vă spun că vom face conform regulamentelor. V-am dat de înţeles. Fac conform regulamentelor cu Pintilii, de ce să mă mai întrebaţi de Reghecampf?”, a spus Gigi Becali, pentru Digisport.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și