Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Ilie Poenaru i-a luat apărarea lui Gigi Becali: „FCSB e Steaua!”. Întrebarea pe care i-a pus-o lui Florin Talpan

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 februarie 2023, 22:47

Ilie Poenaru i-a luat apărarea lui Gigi Becali: „FCSB e Steaua!. Întrebarea pe care i-a pus-o lui Florin Talpan

Ilie Poenaru i-a luat apărarea lui Gigi Becali: "FCSB e Steaua!". Întrebarea pe care i-a pus-o lui Florin Talpan

Gigi Becali este în "război" cu Florin Talpan / Colaj Hepta

Ilie Poenaru i-a luat apărarea lui Gigi Becali în scandalul cu MApN. Invitat la emisiunea AS.ro LIVE, antrenorul care a fost pe lista lui FCSB l-a arătat cu degetul pe Florin Talpan. A avut o întrebare retorică pentru juristul Clubului Sportiv al Armatei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Poenaru şi-a început cariera de fotbalist chiar la Steaua. A jucat apoi 145 de meciuri pentru Politehnica Timişoara şi aproape 100 de partide pentru FC Argeş.

Ilie Poenaru i-a luat apărarea lui Gigi Becali. Mesaj pentru Florin Talpan

Liber de contract după despărţirea de UTA, antrenorul în vârstă de 46 de ani nu îşi explică de ce s-a iscat „războiul” între Gigi Becali şi cei de la CSA.

E o poveste fără sfârşit din ceea ce văd. Normal ar fi să încercăm să rezolvăm aceste probleme, aceste scandaluri, pentru că din punctul meu de vedere FCSB este Steaua. Faptul că domnul Becali a preluat echipa atunci când a preluat-o şi a investit foarte mulţi bani, eu tot timpul am avut această întrebare: ‘De ce domnul Talpan şi toţi cei care creează aceste probleme nu au venit atunci? De ce nu venit atunci să o preia?’ Sau la doi ani după…

Omul ăsta a cheltuit o avere acolo, a băgat foarte mulţi bani. A susţinut tot ce s-a întâmplat acolo, a investit. Despre ce vorbim?„, a spus Ilie Poenaru la AS.ro LIVE.

Reclamă

Gigi Becali insistă pentru ca FCSB să fie primită pe stadionul din Ghencea. Ministrul Sportului, Eduard Novak, a insistat ca echipa aflată pe locul 4 în Liga 1 să fie primită pe stadionul de 100 de milioane de euro.

Nu suntem în situaţia în care… Să putem să ne permitem acest lux, ca doar o echipă să joace pe un teren, pe un stadion, doar o echipă să aibă acces acolo.

Doar iarba, gazonul, costa 30.000 de euro lunar. Cine plăteşte? Statul?! Trebuie să joace şi altcineva şi să şi încasăm!

Reclamă 4 / 0/3

N-are sens să vorbim de aceste nume, orgolii! Să vorbim doar de faptul că Steaua trebuie să-şi administreze acel stadion. Măcar să iasă pe 0″, a declarat Eduard Novak pentru orangesport.ro.

Ilie Poenaru, pe lista lui Gigi Becali

Ilie Poenaru a fost dorit pe banca lui FCSB chiar şi la finalul anului trecut, după demisia lui Nicolae Dică. Cele mai serioase negocieri s-au purtat în urmă cu 2 ani, însă patronul de la FCSB nu a fost de acord cu doleanţele antrenorului.

Cu domnul Becali nu am avut discuţii. Doar cu o persoană din anturajului domnului Becali m-a sunat şi a fost o discuţie de principiu, dar atât. Eu sunt deschis să mă duc. M-a întrebat ce fac, dacă am altă variantă. Asta a fost imediat după ce am plecat de la Arad.

Acum 2 ani am fost în discuţii serioase cu domnul Becali. Prin telefon i-am cerut nişte lucruri, nu vreau să le spun, şi cam atât. Dânsul nu le-a acceptat. Dânsul este deschis negocierilor, dar până acolo unde vrea dânsul să ajungă.

Nu ştiu, Dumnezeu ştie. Orice e posibil în viaţa asta. Probabil că sunt un antrenor pe placul lui Gigi Becali. Poate şi pentru că la Clinceni, evoluţiile pe care le-a avut echipa, şi jucătorii pe care i-am format şi antrenat, sunt acum în lotul FCSB-ului. Poate că de aici şi dânsul crede că eu mă pliez pe politica lor pentru că am lucrat cu tineri„, a spus Ilie Poenaru.

Recomandări
  • Ilie Poenaru îi dă dreptate lui Gigi Becali
  • Ce l-a întrebat pe Florin Talpan

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și