Închide meniul

CFR Cluj – Voluntari 4-0. Campioana României a făcut spectacol total! Jucătorii lui Dan Petrescu au reușit goluri fabuloase

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 31 august 2022, 21:10

CFR Cluj – Voluntari 4-0. Campioana României a făcut spectacol total! Jucătorii lui Dan Petrescu au reușit goluri fabuloase

Jucătorii lui CFR Cluj

Jucătorii lui CFR Cluj, în timpul unui meci / Hepta

CFR Cluj – Voluntari, partida din etapa a opta din Liga 1, s-a încheiat cu victoria la scor a ardelenilor, scor 4-0. Claudiu Petrila, Jefte, Mistrati și Emmanuel Yeboah au marcat golurile campioanei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma acestui succes, echipa lui Dan Petrescu a urcat pe locul 4 în clasament, cu 12 puncte.

CFR Cluj – Voluntari 4-0

Min. 90+3: Fluier final în Gruia! 

Min. 88. GOOOL CFR Cluj! A marcat și Emmanuel Yeboah!

Min. 80: GOOOL CFR Cluj! Mistrati a înscris cu o execuţie de senzaţie, de la aproape 20 de metri. Mingea a lovit transversala şi a intrat în poartă!

Reclamă

Min. 53: GOOOL CFR Cluj! Jefte l-a învins pe Mihai Popa cu o bombă de la 25 de metri care i-a dat degetele peste cap portarului de la Voluntari.

Min. 45+2: FC Voluntari a rămas în inferioritate numerică. Naser Aliji l-a lovit pe Deac şi a văzut cartonaşul roşu, după ce arbitrul a fost ajutat de sistemul VAR!

Min. 32: GOOOL CFR Cluj! Claudiu Petrila a marcat după o lovitură liberă executată perfect.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 20: Ocazie pentru FC Voluntari! Nemec a șutat de la marginea careului puțin pe lângă poarta lui Scuffet.

Min. 3: Ocazie pentru CFR Cluj! Cvek a șutat spectaculos de la distanță, dar Mihai Popa a respins chiar de la vinclu.

Min. 1: A început meciul.

CFR Cluj: Scuffet – Manea, Yuri, Burcă, Camorra – Cvek, Boateng, Deac – Yeboah, Bentancor, Petrila

Rezerve: Sava – Braun, Kolinger, Muhar, Bordeianu, Birligea, Roger, Vito, Buș, Hammershoy-Mistrati

Antrenor: Dan Petrescu

FC Voluntari: Popa – Meleke, Matricardi, Armaş – Costin, Lopes, Droppa, Răduţ, Naser Aliji – Nemec, Florea

Reclamă

Rezerve: Rîmniceanu – Vl. Achim, Fulop, Marrone, Merloi, Tavares, N. Popescu, D. Andrei

Antrenor: Liviu Ciobotariu

Știrea inițială

CFR Cluj şi Voluntari sunt vecine de clasament. Nici trupa lui Liviu Ciobotariu nu a avut parte de un start mai bun. Ilfovenii au 8 puncte, după şapte etape disputate. În ultima rundă, Voluntari a remizat cu U Cluj, scor 0-0.

Cele două formaţii s-au întâlnit de patru ori, în sezonul trecut, după ce Voluntari s-a calificat în play-off. Toate meciurile au fot câştigate de clujeni. Ultima victorie a ilfovenilor în faţa trupei din Gruia a avut loc în urmă cu aproape şase ani, în decembrie 2016. La vremea respectivă, Voluntari se impunea cu scorul de 2-1.

După meciul cu Voluntari, CFR Cluj îşi va îndrepta atenţia către Conference League. Clujenii vor debuta în grupe, sptămâna viitoare, împotriva celor de la Balkani.

Dan Petrescu, în al nouălea cer după amânarea derby-ului FCSB – CFR Cluj

Dan Petrescu s-a declarat încântat după ce derby-ul FCSB – CFR Cluj a fost amânat. „Bursucul” abia aștepta o pauză pentru fotbaliștii săi.

FCSB – CFR Cluj, programat inițial duminică, pe 4 septembrie, a fost amânat deorece ambele formații vor juca săptămâna viitoare primele partide în grupele Conference League.

„Ar fi fantastic, și pentru noi și pentru ei, să putem pregăti meciurile de joi din grupe. Mai ales că sunt probleme de lot, de accidentări și o foarte mare oboseală la echipă. Asta se vede.

Cred că cel mai bun jucător va fi pentru noi o pauză. Sunt convins că 2-3 zile de pauză vor rezolva problemele de la echipă. Îmi pare așa de bine că am amânat acest meci, nu va dați seama. Toată lumea are nevoie de o pauză.

Mi se pare că s-a facut ceva logic. Dacă ambele echipe au vrut… Și FCSB e într-o situație similară. N-au jucat așa de multe meciuri, dar au și ei ceva probleme de lot. Au văzut și ei cum e să fii în Europa, nu e așa ușor„, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă dinatea partidei cu FC Voluntari.

Recomandări
  • CFR Cluj – Voluntari 4-0
  • Campioana României a făcut spectacol total

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:22 FCU Craiova – Dinamo 1-1! Blănuță, eroul oltenilor! „Câinii” puteau ieși din zona roșie! Au condus până în minutul 90 19:20 VideoCe au scandat fanii FCSB-ului, când a apărut autocarul înaintea derby-ului cu Rapid! Florinel Coman a declanşat isterie 19:05 Motivul pentru care Dan Petrescu nu a ajuns încă la CFR Cluj. De ce nu încearcă să salveze sezonul ardelenilor 18:50 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele de start 18:36 NEWS ALERTSimona Halep s-a retras din turneul de la Madrid! Motivul din spatele deciziei româncei 18:34 Ce notă a primit George Pușcaș, după ce a marcat în Bari – Pisa 1-1! I-a impresionat pe specialiști, după ce și-a salvat echipa 18:17 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 10:00 18:17 Foto„Cobra” Adrian Ilie a împlinit 50 de ani! Mesajul plin de emoţie primit de la fiica lui, Milana 18:16 “Povestea mea a fost fantastică” Gabrine Muguruza și-a anunțat retragerea din tenis! Anunțul care a surprins pe toată lumea 18:06 „Suntem capabili” Luis Enrique, obiectiv uriaș în ultimul sezon al lui Kylian Mbappe la PSG. Ce le-a transmis jucătorilor Vezi toate știrile
Citește și