Închide meniul
Foto

Imaginea serii cu Edi Iordănescu! Selecţionerul României se află în mijlocul fanilor la derby-ul dintre Farul – CFR Cluj

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 aprilie 2023, 21:53

Imaginea serii cu Edi Iordănescu! Selecţionerul României se află în mijlocul fanilor la derby-ul dintre Farul – CFR Cluj

Imaginea serii cu Edi Iordănescu! Selecţionerul României se află în mijlocul fanilor la derby-ul dintre Farul - CFR Cluj.

Captură Orange Sport

Imaginea serii cu Edi Iordănescu! Selecţionerul României se află în mijlocul fanilor la derby-ul dintre Farul – CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu nu a stat la lojă la Ovidiu, acolo unde a mers să vadă derby-ul de titlu dintre Farul şi CFR Cluj. Selecţionerul României a oferit o imagine de senzaţie.

Imaginea serii cu Edi Iordănescu! Selecţionerul României se află în mijlocul fanilor la derby-ul dintre Farul – CFR Cluj

Edi Iordănescu a fost surprins în tribune la finalul primei reprize a derby-ului dintre Farul Constanţa şi CFR Cluj. Iordănescu a afişat o atitudine relaxată, acesta urmărind meciul de la Tribuna 1.

Edi Iordănescu, mesaj pentru contestatari după România – Belarus 2-1

Edi Iordănescu a avut un mesaj pentru contestatari după meciul România – Belarus, scor 2-1, din preliminariile EURO 2024. Selecţionerul tricolorilor asigură că va duce naţionala la turneul final din Germania.

Criticat pentru selecţia făcută şi pentru că a câştigat cu numai 2-0 în Andorra, Edi Iordănescu cere unitate. Îşi doreşte ca foştii internaţionali să fie alături de el şi să nu strice atmosfera din vestiar. Gică Hagi, Gică Popescu, Adi Mutu, Ciprian Marica şi Ioan Andone au fost printre cei care au urmărit meciul cu Belarus din tribunele Arenei Naţionale.

Reclamă
(Reporter: Te aştepţi la critici?) Critici au venit după victoria din Andorra, nu le-am înţeles, dar le-am pus deoparte. Sunt de un an şi aproape 3 luni la naţională, cred că atunci când închei mandatul, dacă stă cineva lângă mine şi mă înjură, nu mai am nicio reacţie. Am devenit imun! Dar să fiţi siguri că băieţii nu digeră uşor momentele astea.
Nu vreau să comentez ce s-a spus în spaţiul public, nu vreau să comentez ce s-a spus… fiecare a spus ce a vrut. Eu vă spun ce are nevoie echipa naţională. Are nevoie de suport. Şi dacă lucrurile nu vor evolua aşa de tare cum eu îmi doresc, în sensul consistenţei şi exprimării, să fim cap-coadă un meci 90 de minute foarte buni, pentru că prima repriză a fost bună spre foarte bună. Şi în repriza a doua am putut să facem 3-0 fără doar şi poate. Atunci ne vom târâm spre EURO. Ne târâm, ne târâm şi mergem şi ne calificăm la European„, a declarat Edi Iordănescu pentru AntenaSport.
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și