Închide meniul
Video

Edi Iordănescu, mesaj pentru contestatari după România – Belarus 2-1: „Ne târâm, ne târâm, şi mergem la EURO!” EXCLUSIV

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 martie 2023, 0:53

Edi Iordănescu, mesaj pentru contestatari după România - Belarus 2-1

Edi Iordănescu, în timpul unui interviu pentru AntenaSport

Edi Iordănescu a avut un mesaj pentru contestatari după meciul România – Belarus, scor 2-1, din preliminariile EURO 2024. Selecţionerul tricolorilor asigură că va duce naţionala la turneul final din Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Criticat pentru selecţia făcută şi pentru că a câştigat cu numai 2-0 în Andorra, Edi Iordănescu cere unitate. Îşi doreşte ca foştii internaţionali să fie alături de el şi să nu strice atmosfera din vestiar. Gică Hagi, Gică Popescu, Adi Mutu, Ciprian Marica şi Ioan Andone au fost printre cei care au urmărit meciul cu Belarus din tribunele Arenei Naţionale.

Edi Iordănescu a avut un mesaj pentru contestatari după România – Belarus 2-1

Într-un interviu oferit în exclusivitate pentru AntenaSport, Edi Iordănescu nu se teme şi le-a transmis fanilor că România se va califica la Campionatul European.

(Reporter: Te aştepţi la critici?) Critici au venit după victoria din Andorra, nu le-am înţeles, dar le-am pus deoparte. Sunt de un an şi aproape 3 luni la naţională, cred că atunci când închei mandatul, dacă stă cineva lângă mine şi mă înjură, nu mai am nicio reacţie. Am devenit imun! Dar să fiţi siguri că băieţii nu digeră uşor momentele astea.

Nu vreau să comentez ce s-a spus în spaţiul public, nu vreau să comentez ce s-a spus… fiecare a spus ce a vrut. Eu vă spun ce are nevoie echipa naţională. Are nevoie de suport. Şi dacă lucrurile nu vor evolua aşa de tare cum eu îmi doresc, în sensul consistenţei şi exprimării, să fim cap-coadă un meci 90 de minute foarte buni, pentru că prima repriză a fost bună spre foarte bună. Şi în repriza a doua am putut să facem 3-0 fără doar şi poate. Atunci ne vom târâm spre EURO. Ne târâm, ne târâm şi mergem şi ne calificăm la European„, a declarat Edi Iordănescu pentru AntenaSport.

Reclamă

Doi tricolori s-au accidentat în victoria cu Belarus. Tavi Popescu şi Tudor Băluţă au părăsit terenul cu probleme medicale.

Băluţă a fost o pierdere pentru că a trebuit să facem două permutări. A trebuit să intrăm cu Cicâldău, să îl mutăm pe Răzvan pe altă poziţie. Băluţă intrase bine, dădea putere, dădea claritate. Când pregăteşti jocul într-un fel şi eşti nevoit să faci o astfel de schimbare te dă un pic peste cap şi s-a simţit.

Tavi are o problemă cu piciorul. A fost călcat, vedem. Acum el trebuie să meargă spre club, din păcate nu prea putem să ne ocupăm noi de ei. Le-am transmis că îi felicit şi că îi aştept cu putere mare în iunie„, a mai spus selecţionerul României.

Reclamă 4 / 0/3

România – Belarus 2-1. Stanciu şi Burcă au marcat pe Arena Naţională!

România – Belarus 2-1. Obiectiv îndeplinit pentru naţionala pregătită de Edi Iordănescu. După victoria din Andorra, tricolorii au câştigat şi pe Arena Naţională, cu Belarus. Nicolae Stanciu şi Andrei Burcă au marcat în cea de-a doua etapă a grupelor din preliminariile EURO 2024. Meciul a fost în format LIVE TEXT.

În faţa a peste 30.000 de suporteri, naţionala României a avut un start perfect. Nicolae Stanciu a executat perfect o lovitură liberă, din unghi, şi a reuşit să îl surprindă pe portarul advers. A marcat în minutul 17! Imediat după, reprezentativa noastră a mai înscris un gol. Andrei Burcă a punctat în premieră pentru selecţionata României. Răzvan Marin i-a centrat perfect, în minutul 19.

România a trăi cu emoţii pe final, după ce Marozau a înscris pentru Belarus, în minutul 86. A reuşit să câştige şi are şase puncte după primele două meciuri din grupa I. În celelalte partide din grupă, Elveţia s-a „distrat” cu Israel şi a câştigat cu 3-0, iar Kosovo a remizat surprinzător cu Andorra, scor 1-1.

Cum arată clasamentul:
1. Elveţia – 6 puncte
2. România – 6 puncte
3. Kosovo – 2 puncte
4. Andorra – 1 punct
5. Israel – 1 punct
6. Belarus – 0 puncte

Nicolae Stanciu, după România – Belarus 2-1: „Nu am câştigat chinuit!”

Nicolae Stanciu a fost extrem de fericit după ce România a reuşit să ia 6 puncte din tot atâtea posibile în preliminariile EURO 2024.

„Nu are rost să vorbim acum despre ce s-a întâmplat pentru că e la cald. Suntem calmi, să spun aşa, pentru că ne-am îndeplinit obiectivul pentru această lună, şi anume 6 puncte. Asta e cel mai important. Acum nu vreau decât să-mi felicit colegii, suporterii care au fost senzaţionali.

De foarte mult timp nu am mai început o campanie cu două victorii, asta ne dă încredere. Până în iunie mai e ceva timp şi avem timp să ne liniştim, stafful să analizeze cele 2 meciuri şi să vadă unde am avut probleme, ce am făcut bine şi la ce mai avem de lucrat.

Reclamă

Nu ştiu dacă a fost o relaxare. La fel ca şi în Andorra, am mai avut oportunităţi de a marca… nu a fost să fie. Până la urmă, e bine când câştigi. Nu o să mai ştie nimeni, dacă vom ajunge la EURO, dacă am câştigat chinuit cum aţi zis voi. Deşi nu a fost chinuit. Ei au ajuns după 70 de minute la poartă. Importante sunt cele 3 puncte şi cu asta trebuie să plecăm de aici. Să fim încrezători şi cu o stare pozitivă.

Nu am auzit nimic (n.r. – de scandările xenofobe). Normal că mi-e teamă pentru că avem o parte din fani care au mai făcut lucurul ăsta în trecut, suntem recidivişti. Ar fi păcat ca următoarele meciuri de acasă să le jucăm fără suporteri”, a spus Nicolae Stanciu în exclusivitate la Antena 1.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și